Заради Сирия: Френски министър отсвири мача с Турция

Външният министър на страната смяташе да гледа мача тази вечер
14 окт 2019 21:40, Красимир Ангелов
17
Заради Сирия: Френски министър отсвири мача с Турция
Снимка: Reuters

Френският външен министър Жан-Ив Льо Дриан реши да не присъства на футболния мач между националните отбори на Франция и Турция в Париж тази вечер заради турската военна операция в Сирия, заяви неговата канцелария, цитирана от Ройтерс.

По-рано Льо Дриан е планирал да присъства на срещата от квалификациите за европейското първенство по футбол през 2020 година.

Френските власти възнамеряват да засилят сигурността преди мача довечера на "Стад дьо Франс", след като Франция и Европейският съюз осъдиха операцията на Турция в Сирия, подчертава БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
3
 
6
 
! Отговори
Тези нещастници... преди 4 години
Западняците ееее, и кво като не отишъл на мача?! Ердо ще си го премести в другия крачол. *** то от франсетата какво друго да очакваме. Хората на тази планета разбират само от две неща Бой и пари. Особенно от парите като спреш... Ето, пример с руснаците, спряха туристите за един сезон и турчина отиде на килимчето в Москва да се извини да си плати за сваления самолет и хеликоптер и т.н. А бой тепърва ще ядът..но никак не искам Турция да страда, това са прекрасни хора, болни мозъци за управници.
7
4
 
5
 
! Отговори
муспи преди 4 години
Бойко Борисофф Безсребърника и Миротвореца е предложил на турция, ако среща дипломатически трудности на сирийския фронт, да заповяда в България. Нито българското правителство ще се разсърди, нито френския министър.
6
1
 
3
 
! Отговори
Додо преди 4 години
Разплакал ли се е?
5
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Франция винаги е считала северна Африка за нейния заден двор и със зъби и нокти брани тази си илюзия.Алжирците първи им показаха от къде изгрява слънцето.Но франсетата още не могат да вденат,че през 21-вк век,нещата много са се променили,хеле пък и Китай като се появи на африканската сцена.Сега много ги е страх и Турция да не ги измести.Вместо да се замислят за силна Европа,тия капуши,бленуват по миналото си.Свърши се тая.Кои ***,***,кака вече не ***.
4
2
 
3
 
! Отговори
Djo преди 4 години
Местя го!
3
4
 
14
 
! Отговори
Боклуци преди 4 години
Спомнете си как Франция обстрелваше Сирийската армия защото бяха притиснали и унищоваха ИД....
2
4
 
15
 
! Отговори
Какъв цирк преди 4 години
А този защо не каже защо в Сирия има френски военни който помагат на терористите?
1
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ще си го преместя... От едната страна на бюрото, до другата.