Великобритания въвежда три вида работни визи след изборите

Системата ще бъде организирана по австралийски образец
8 дек 2019 21:22, Анисия Иванова
34
Великобритания въвежда три вида работни визи след изборите
Снимка: БТА

Великобритания ще въведе три вида работни визи след изборите. Това обеща настоящият премиер Борис Джонсън при победа на вота.

Първата категория визи са "изключителен талант". Те ще бъдат издавани на учени, артисти и хора, които ще допринесат за ръста на икономиката на Великобритания.

Във втората категория попадат квалифицираните работници, които трябва да разполагат с предложение за работа на територията на Обединеното кралство.

А третият вид е предназначен за хора, които идват в страната за краткосрочна работа, която не изисква квалификация, съобщава Bulgaria ON AIR.

Такива например са сезонните работници в селското стопанство. Те обаче няма да имат възможност да получат право на постоянно пребиваване.

Джонсън обясни, че системата ще бъде организирана по австралийски образец и ще позволи да се върне контролът върху британските граници след Brexit.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пореден епизод на "Комиците".
7
11
 
21
 
! Отговори
Соросоид преди 4 години
В средносрочен план (10 - 15 години) Великобритания няма никакво бъдеще.Топенето на ледниците ще предизвика охлаждане на Гълфстрийм, който досега формираше климата на Острова. Тогава вместо средна годишна температура 15 - 20 градуса, Англия ще стане ледена пустиня с драматично понижаване на температурите.Първото нещо, футболната им Висша Лига ще се разпадне моментално, а икономиката им тотално ще се срине.
6
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А бе що не си ..... баба сиКолониалисти от вековеПребирайте си пакитата ,*** и индийците да ви облагодаряват грозната нация
5
1
 
8
 
! Отговори
Capital преди 4 години
Ами супер!!!
4
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На снимката няма нито един баш британец.
3
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Индуски, пакистански и за арабески
2
1
 
10
 
! Отговори
Момоа преди 4 години
Добра новина за всички зелени :)
1
4
 
22
 
! Отговори
бай ганю преди 4 години
значи встраната ще влизат единственно висококвалифицирани азиатци и африканци а всички европейци ще си стоят на континентаок драги борис а от къде ще ви дойде не квалифицираната работна ръка за да свърши неквалифицирана работа която не е сезонна а дълготрайна?