Кралица Елизабет Втора направи коледен пудинг

Помогнаха й Чарлз, Хари и малкия Джордж
36
Кралица Елизабет Втора направи коледен пудинг
Снимка: Reuters

В края на трудна година кралица Елизабет Втора позира за снимки със сина си принц Чарлз, внука си принц Уилям и правнука си принц Джордж в послание за приемственост в британското кралско семейство, съобщи Ройтерс.
Четиримата са снимани как приготвят традиционен коледен пудинг.

В центъра на вниманието на кралицата, принц Чарлз и принц Уилям е 6-годишният принц Джордж, който смесва продуктите в купа.

Четирите поколения от кралското семейство олицетворяват на какви хора помага благотворителната организация в полза на служещи и бивши членове на Британския кралски легион, чийто патрон е кралицата от 1952 г.

Семейната сцена показва и щастлива страна от живота на 93-годишната кралица Елизабет Втора в една трудна година. През нея съпругът й принц Филип предизвика катастрофа, внуците й принцовете Уилям и Хари се скараха, а вторият й син принц Андрю предизвика възмущение заради връзките си с американския финансист Джефри Епстийн.

В петък 98-годишният принц Филип влезе в болница заради старо заболяване. /БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още по темата: ДжорджЕлизабет
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
2
 
! Отговори
Alex преди 4 години
Ще направи. Доволна е жената. Измъкна Ан глия от калта на ЕС. Скоро ние ще правим щтрудели за Великден вместо козунак и ще преобличаме сомалийци като дядо Коледа. Доволна е жената.
28
2
 
3
 
! Отговори
Онанимен преди 4 години
Заглавието е като самата статия. Нито кралицата е направила пудинга, нито е пудинг. Тази статия е писана от комунисти: ако ти кажат "Добър ден", гледаш дали е ден и дали е добър.
27
2
 
1
 
! Отговори
Новина преди 4 години
Баба Вуна издои козата и омеси тесто за питки!
26
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Кралица Елизабет Втора направи коледен пудинг"И решихте, че това ни интересува защото... ?
25
4
 
2
 
! Отговори
аз-ът преди 4 години
освен това номер 27 е прав, това е монтирана снимка. Забележете между палеца и ръката на Уилям има бяло петно. Ръката му е в поза, в която обикновено човек си побутва децата, явно е изрязана снимката.
24
4
 
2
 
! Отговори
аз-ът преди 4 години
малкото и дъртият са най-прецакани на снимката. Чарлз с оглед на годините си я изкара човека 10 години мандат я не. А до малкото въобще няма и да стигне реда. А съм сигурен, че Уилям ще запише името си като последния крал на Британската Корона. Момчето е умно, за разлика от брат си с африканската принцеса, и от физиономията с която гледа сина си, ми се струва, че осъзнавва, че това малкото с лъжицата - никога няма да стане крал.
23
7
 
13
 
! Отговори
ДГД преди 4 години
А дъртият бабишкер знае ли, че е правила пудинг?!?
22
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Снимката е монтаж. Вижте ръката на Уилям например. Цялото кралско сем-во е една поза. Скъпоструваща на данъкоплатеца поза. А и не ни засяга по никакъв начин.
21
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 22Скрили са го под масата, защото ги изложи през тази година.Така той може хем да присъства, хем да не ги срами и да не предизвиква негативни емоции у поданиците.
20
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 9Сигурно имаш набито око, ако наистина е така, както казваш.Тогава дай да предприемем една инициатива - да направим подписка и да съберем пари, за да купим на кралицата една хубава нова чанта като коледен подарък :)
19
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Рептили, сър.
18
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много мило семейство принц Чарлс най-добър приятел с Джими Савил, а принц Андрю с Джефри Епстийн.
17
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Принц Андрю там ли е?
16
4
 
20
 
! Отговори
Принц Пудинг преди 4 години
Да напомня на смаяните най-смайващото нещо в тази новина - НВ Кралицата не просто бърка пудинг. Тя го прави, докато държи чанта с лявата си ръка!Уникално забъркване, но догодина очакваме още по-голяма сензация - да бърка с две чанти и прочутата си шапка за бъркане на пудинг на царствената си глава! Радостта от Брекзита задължава!
15
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кралица Елизабет Втора направи коледен пудинг----------Доооста възрастна жена с чанта в ръце, позира пред камерите и гледа как внучето и бърка някаква смес, която ще бъде изхвърлена веднага след фото сесията.Е, и в какво се крие смисъла на тази "централна новина" за българина!?
14
3
 
7
 
! Отговори
Принц Пудинг преди 4 години
До House M.D.Докторе, Кърк Дъглас е все още жив, защото откакто навърши 140, градусът на напитките му не пада под 40 /вечно къркан е, демек, ясно е още след като му видиш името , ясно е и каква е трайността на спиртосаните обекти/. Няма и проблем с кралските новини от Британия. Но не точно за пудинги и петинги. А неща от типа "Днес Кралицата се спомина". Или "нас.ра".Вярно, че второто ще позадръсти нета, защото се случва почти ежедневно /за разлика от първото/ но все ще е по-новина от пудинга!
13
2
 
25
 
! Отговори
House M.D. преди 4 години
Колега #16, Негово височество е по-млад от Кърк Дъглас, а Кърк Дъглас е още жив.Правилният въпрос е "Откога България стана английско графство, че да ни интересуват новините, свързани с Нейно величество?".
12
4
 
6
 
! Отговори
Джулия преди 4 години
До Принц ПудингЕпохален коментар. :) Разлях си кафето, но мерси за смеха.
11
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На тия наборите отдавна се преселиха в небетието а тия реп, тили още тъпчат грешната земя. Кой простосмъртен доживява до 98 годишна възраст.
10
3
 
27
 
! Отговори
Принц Пудинг преди 4 години
Епохална новина, светът вече не е същият!