Нова общонационална карантина на Острова заради коронавируса?

Броят на новозаразените почти се удвои, достигайки 6000 на ден
25
Нова общонационална карантина на Острова заради коронавируса?
Снимка: БГНЕС

Британският премиер Борис Джонсън каза снощи, че не желае въвеждането на нова общонационална карантина, но допусна, че това може да се окаже неизбежно, защото страната е изправена пред неизбежна втора вълна на заразата с Ковид-19, предаде БТА като цитира Ройтерс.

Местни медии съобщават, че вчера британските министри са обсъждали втора национална карантина, след като броят на новозаразените почти се удвои, достигайки 6000 на ден. Увеличава се и броят на постъпващите в болница, особено в Северна Англия и Лондон. Това вещае втора вълна на заразата, каза премиерът пред репортери.



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
безхаберниидиоти
2
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Емииии... те в лондон и извън него се мухарят навсякъде като мухи без глави и скитат като метиляви овце. Кой къде си навирил пЕшката и натам хукнал като шантав.Няма дистанция, уважение нула към закона и ето резултата.Заради една малка част от обществото безхаберни/*** патят и тези, които спазват правилата, а това е жалко.Би трябвало да патят само безхаберниците и да си платят за безразсъдството, останалите какво са виновни?
1
21
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дано ги затрие всички. тая ДолнаАнглийскаизмет и природата да се върне на острова