Нова Зеландия вече посрещна 2021 година

Пищни тържества, каквито няма да има никъде по света
5
Нова Зеландия вече посрещна 2021 година
Снимка: Pixabay

Нова Зеландия вече посрещна 2021 г. с пищни тържества, каквито няма да има никъде по света. Новогодишните празненства бяха придружени от традиционната заря, както и от лазерно шоу над Оукланд.

То беше гледано на живо под открито небе от хиляди, съобщи Bulgaria ON AIR.

Многолюдните тържества в страната са позволени, тъй като Нова Зеландия се справя успешно с овладяването на пандемията и не беше засегната от втора вълна на вируса. Страната регистрира и съвсем малък брой нови случаи през последните месеци.

В същото време глоба от 1000 австралийски долара чака онези, които все пак ще се осмелят да гледат зарята в Сидни, Австралия на живо.

На "Таймс Скуеър" в Ню Йорк правят последни трескави приготовления. Знаменитата кристална топка беше издигната пробно преди настъпването на новогодишната нощ.

По традиция, на празненствата в сърцето на Манхатън присъстват хиляди хора. Тазгодишното посрещане обаче ще бъде съобразено с ограничителните мерки, наложени заради пандемията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
0
 
! Отговори
varg преди 3 години
"глоба от 1000 австралийски долара чака онези, които все пак ще се осмелят да гледат зарята в Сидни, Австралия на живо."пхахаха, няма такива лъжи!!! Аз дори бях на зарята, гледах я, снимах я, изсипа се дъжд, снимах като крих камерата да не я вали. Тая глоба е за затворената зона около харбър Бридж която е радиус от 500 метра. Всичко след това е разрешено до 50 човека на открито или 10 човека на закрито. Но няма нито 1 глоба наложенаПоздрави от най райския край на Планетата
1
3
 
1
 
! Отговори
Лепка преди 3 години
Включително и скота от Оз.....