НАТО не може да даде гаранция на Русия, че няма да се разширява

Това заяви германският канцлер Олаф Шолц
23 яну 2022 17:53, Нели Христова
209
НАТО не може да даде гаранция на Русия, че няма да се разширява
Снимка: БГНЕС

НАТО не може да гарантира, че няма да се разширява с нови страни. Това заяви германският канцлер Олаф Шолц в интервю за вестник „Зюддойче Цайтунг“.

„Всички знаем, че трансатлантическият отбранителен алианс е необходим. Като демократични държави ние обединяваме в рамките на НАТО нашите интереси в сферата на отбраната“, подчерта германският канцлер.

Шолц подчерта, че НАТО не може да даде гаранция на Русия, че няма да се разширява в бъдеще.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


209
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
159
1
 
1
 
! Отговори
Boris преди 2 години
Чух че някъде американски *** щял да праща войски в България,ами да си воюват в Америка тия ***,на всякъде по света сеят смърт и разруха вода войни само на чужда тер.
158
1
 
8
 
! Отговори
Gogo преди 2 години
Като не могат да дадат гаранции , че НАТО няма да се разширява има две възможности :1.Нато се саморазпуска2.Приемат Русия в НАТО за пълноправен членСветът е глобализиран , прекалено взаимообвързан , така че мирът няма алтернатива.
157
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кво станА със съюзниците от ВСВ? Май по-добре човек да не се съюзява с тях, Русия се изтегли от Германия но Англия, Канада и САЩ все още имат окупационни корпуси там 80 години след приключване на войната. В Япония също, докато Русия освен Курилските острови други интереси не е гонила там.САЩ заедно със англосаксофонския слугинаж е най-големият агресор на планетата и това може да се промени само с бойкот на всичко, произведено в тоя край на света, включително използването на валутата им.
156
1
 
11
 
! Отговори
ГОЧО преди 2 години
А рашките трябва да ви коленичат ли!!?? Скоро ще има анексия на донбас, и другите сепаратистки райони. 1Помиярите1 си джавкат, а рашките си правят каквото са решили и в крайна сметка лъжливата демокрация лъсва навсякъде!
155
6
 
11
 
! Отговори
Ха-ха преди 2 години
Шьонбах е забавен! Путин не го били уважавали достатъчно,и затова струпал стохилядна войски за да се бори за ..."уважение"? На някои яко им хлопа дъската!
154
18
 
3
 
! Отговори
Българин преди 2 години
Ако може някого да "изгърби" Жужето Вова, това е целокупният руснак! Ясно е , че Украйна не е Афганистан, и вече нямат президент, който ще хариже Крим и ще избяга в Москва! Омразата която изпитват украинците към Кремъл, е неизмерима! А Малкият Мук нека си раздрънква оръжие, той друго и няма какво да покаже!
153
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
НАТО може да се разширява, Русия не може?
152
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Русия не може да даде гаранции на НАТО, че няма да се разширява..............Русия ще се разширява като НАТО.
151
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
НАТО се разширява като балон, докато не го пукнат.
150
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
НАТО не са това, което са...
149
3
 
13
 
! Отговори
Какво каза Шьонбах преди 2 години
Говорейки в Индия, вицеадмиралът и командир на германския флот Кай-Ахим Шьонбах казал, че Крим няма да се върне към Украйна. По повод обвиненията на Запада срещу Русия, че Москва може да планира да дестабилизира Украйна, вицеадмиралът казал, че това е глупост. Индия и Германия се нуждаят от Русия, за да се противопоставят на Китай, казал Шьонбах, като посочил, че руският президент Владимир Путин иска равнопоставено уважение от Запада и за руския лидер е лесно да отдаде уважението"
148
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До168Изобщо не познаваш руснацитеТози път изобщо няма да се замислят ако бъдат нападнати Донецк и Логан от укритеВ тази предстояща война има и личен интерес от страна на САЩТака,че въобще не се съмнявам че войната е близоВъпроса е само,колко мащабна ще бъде а не дали ще я имаНо Ултиматума от страна на Русуя подсказва,че може и да е пълномащабна за САЩ,макар,че се правят само на наблюдателиРусия не разполага с много време за да си реши вечния проблем със САЩПлюс това Русия"гради"авторитет в Света
147
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Моля недейте да сравнавяте втората световна с тази която предстои.
146
0
 
5
 
! Отговори
115 преди 2 години
То да се разширява, да се разширява, пък ще вземе ***!
145
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хе,шваба да дава акъл на руснак.НАТО нямало да даде гаранция,че няма да се разширяваКогато немците през ВСВ,влизат в България,са разрязали една гайда да видят какво свири в неяШотландците си умрели от смях и разбрали че тия никога няма да победят и подкрепили сакситеТа и сега някой си умират от смях и не вярват,че Русия ще бъде победенаПо вероятно е НАТО да се свие отколкото да се разшириГерманците тайно се надяват Русия отново да ги освободи,този път от американците както ги освобиди от фашизма
144
0
 
9
 
! Отговори
potnika преди 2 години
ами да вземат Русия в НАТО и край на проблема
143
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ей ти, с квадратната глава! Прибирайте си въглеродния отпечатък във Вълчата бърлога, че мечка ше ви гази!
142
4
 
14
 
! Отговори
огледало преди 2 години
НАТО не може да даде гаранция на Русия, и Русия не може да даде гаранция на НАТО!
141
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гледах предаване, според специалисти всичко е само дрънкане на оръжие - за да си постигнат целите. С 100000 войници трудно ще превземат Украина (250000 армия), дори да го направят, ще е бавно и с много жертви - трябва да обясняват у дома защо са загинали толкова хора и защо са избили толкова украински братя, а това е много непопулярно и ще има много недоволни. Пък и едните и другите едва ли искат да подпалят трета световна, че четвъртата ще е с камъни и тояги, ако остане изобщо нещо де
140
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 163 СЪС ХИПЕР ЗВУКОВИ РАКЕТИ БРАТКО РАКЕТИ КОИТО ДОРИ И САЩ НЯМАТ!