Пореден руски генерал е убит в Украйна

За момента няма коментар от страна на руското министерство на отбраната
5 юни 2022 23:00, Нели Христова
213
Пореден руски генерал е убит в Украйна
Снимка: БГНЕС

Руският генерал Роман Кутузов е бил убит в Източна Украйна, заяви днес журналист от руска държавна телевизия, цитиран от Ройтерс, предаде БТА.

Съобщението бе направено в "Телеграм" от Александър Сладков, репортер в Общоруската държавна телевизионна и радиопредавателна компания. В него не се казва кога и къде точно е бил убит.

За момента няма коментар от страна на руското министерство на отбраната.

Руските войски засилиха атаките за превземането на Северодонецк в Източна Украйна. Русия класифицира като държавна тайна смъртта на военни дори в мирно време. Тя не е актуализирала официалните данни за убитите си военнослужещи в Украйна от 25 март, когато каза, че 1351 руски войници са били убити от началото на военната кампания на 24 февруари.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


213
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
19
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До още не си разбрал че американците са фалирали и имат гражданска война.
78
4
 
15
 
! Отговори
До 157 преди 1 година
Когато генералите са станали предводители на команчите, тогава работата е много зле.
77
13
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това е една добра новина за понеделник сутрин. Дано така върви и до края на седмицата.
76
29
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А някой да е чул за убит окраински генерал? Няма. Интересно защо? Въпросът е на ниво 2 клас. Защото руските генерали са там където им е мястото, на фронта! А окраинските са в Киев в бункерите, крият се като мишки. Ясно като бял ден за кого ще е победата.
75
10
 
27
 
! Отговори
До 148 преди 1 година
Още ли не си разбрал, че България е в НАТО и съветски боНби няма как да падат, защото това е все едно Джуджетландия да нападне САЩ. Отговорът ще е мълниеносен и Блатная няма да съществува.
74
13
 
33
 
! Отговори
РусРайх преди 1 година
Оригиналните фашистки генерали са били високо морални личности с квалитетно образование. Путинските нацистки генерали са затъпели от некачествен самагон, изпълнени с тщеславие, никакъв морал, но вманиачени за пабеда на всяка цена. Те са престъпници, които трябва да бъдат ликвидирани.
73
15
 
30
 
! Отговори
Dunavec преди 1 година
До 139 АнонимеНГрешиш, над 75 % от населението на Донецк и Луганск искат в Украйна. Ако искаха да отидат в Империята на злото, досега можеха многократно. Но никой не иска да ходи в Блатная
72
2
 
16
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 1 година
Хора товае ужасно ЩЕ се метна уДунава
71
12
 
32
 
! Отговори
Слава на Украйна преди 1 година
Горкичкият. Нищо, вова ще изпълзи от бункера да го оплаче с букетче, както изпрати ултра-нациста Жириновски, който беше предозирал с осем ваксини срещу ковид. Генералите в рассия са с по-висока смъртност, отколкото друсащите се с крокодил в тази отчаяна средновековна страна
70
23
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пропагандата има ферми които подготвят *** чиято задача е да вкарат България във войната. Яростна пропаганда се вихри. Нейна ще е отговорността ако почнат и тук да падат бомби .
69
21
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Русофобите пожелават смърт на българи и руснаци. Но съдбата си знае работата. Да не стане обратното. Обикновено така става.
68
16
 
13
 
! Отговори
ГОЧО преди 1 година
Останаха още 1 млн. руски генерали заубиванеи украина ще бъде освободена! Лошото е че иде зима а зърното се продава навън още през лятото! След ВСВ в украина е бил голям глад и ако не са били рашките да им дадат земя и да им построят заводи.....!! Сега ги чака същото щото вместо история в училищата учат нацисткофашисткатаидеология и евроджендъскиценности! Сега тая война ще ги държи мокри за следващите 100 години!
67
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Каквото повикало, това се обадило. Rest in piss
66
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Събота и неделя и нощната смяна пълно с русофоби. Но в живота на практика такива няма нито в блока нито в кварталната градинка нито в хоремага. Пък по форумите пълно с русофоби. Що тъй.
65
8
 
6
 
! Отговори
АнонимеН преди 1 година
И В КЪРДЖАЛИ МОЖЕ ДА ИМА ПОВЕЧЕ ТУРЦИ НО КЪРДЖАЛИЙСКА ИСЛЯМСКА РЕПУБЛИКА НЯМА ДА ИМА! И КОСОВО НЕ Е СРЪБСКА ТЕРИТОРИЯ ТОЙ Е ПОДАРЕН ОТ ВЕЛИКИТЕ СИЛИ И КАТО БЕШЕ ПОДАРЕН ТАКА И БЕШЕ ОТДЕЛЕН СЪЩОТО ВАЖИ И ЗА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ! ДОНБАС И ЛУГАНСК НЕ САМО , ЧЕ НЕ СА ПОДАРЕНИ А КОМУНДЕЛИСТАН ОГРАБВА УКРАЙНА СЪС ЗЕМЯ ПРИ РАЗПАДА НА СССР И ИМ НАБУТВА КРИМ ЗА КОМПЕНСАЦИЯ!
64
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"един генерал убит, а мислите ли какъв е отговора - много тежък" ............................. Отговорът вече е даден и е факт. В Лисичанск руските артилеристи унищожиха 6 гнезда с ВСУ подразделения.
63
9
 
7
 
! Отговори
АнонимеН преди 1 година
ЦЯЛОТО НАСЕЛЕНИЕ НА КОМУНДЕЛИСТАН Е С ВЛЯЗЛА В СИЛА СМЪРТНА ПРИСЪДА ОЩЕ ОТ МОМЕНТА В КОЙТО СЪЗДАДОХА ДОНЕЦКА РЕПУБЛИКА СЪС ВКАРВАНЕ НА ВОЙСКАТА СИ ТАМ И КОЛКОТО ПО-СКОРО ЦЯЛОТО НАСЕЛЕНИЕ НА КОМУНДЕЛИСТАН БЪДЕ ИЗБИТО ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ! МРЪСНИ ДОЛ-НИ ПРЕСТЪПНИЦИ И ИЗЧАДИЯ АДОВИ
62
7
 
8
 
! Отговори
АнонимеН преди 1 година
НАСЕЛЕНИЕТО НА ДОНБАС НИКОГА НЕ Е РЕШАВАЛО НИЩО , А ОЩЕ ПО МАЛКО ДАЛИ ИСКА ДА СЕ ОТДЕЛЯ! ВСИЧКО БЕШЕ ОРГАНИЗИРАНО ОТ КОМУНДЕЛИСТАН И КОМУНДЕЛИСТАН ТРЯБВА ДА БЪДЕ ИЗБИТ НЕ САМО В ДОНБАС! ЦЯЛОТО НАСЕЛЕНИЕ НА КОМУНДЕЛИСТАН ТРЯБВА ДА БЪДЕ ИЗБИТО НЕ САМО ТОВА В ДОНБАС! :) И КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ!
61
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Колегата много правилно си описал ситуацията. И няма защо да се извиняваш понеже донските казаци ще победят а хитлеристите в ада ще горят.
60
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какво става със Северодонецк? Уж беше превзет от непобедимата руснашка армия, а 48 часа по-късно се оказа че отново е под контрола на Украйна. Мисля че войната ще свърши в момента в който Украйна превземе Донецк и Луганск. Просто Русия ще сложи оръжие омаломощена и унизена. А Макрон ако все още е загрижен за авторитета и имиджа на Путин може да си го вземе в Париж като експонат в зоопарка.