Жертвите при мигрантското нахлуване в Мелиля вече са 23

Трагедията се разигра вчера при опит за пробив на ограда
26 юни 2022 07:57, Александър Попов
32
Жертвите при мигрантското нахлуване в Мелиля вече са 23
Снимка: БГНЕС

Броят на жертвите в резултат на опита за масово пресичане от мигранти на границата между Мароко и испанската територия Мелиля в Северна Африка достигна до 23, съобщи мароканската държавна телевизия, цитирана от Ройтерс.

Властите на Мароко съобщиха, че трагедията се е разиграла, след като мигранти се опитали за пробият ограда и да влязат в Мелиля. Някои от жертвите са загинали при масовото блъскане, а други са паднали при опит да се изкатерят на стената.

При сблъсъците вчера бяха ранени и 140 служители на силите на реда, от които петима - тежко.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Където има комунисти в управлението винаги има умрели и по много.
15
0
 
50
 
! Отговори
Влади преди 1 година
Умишлена провокация на мароканското правителство. Испания дава подкрепа на вождове на фронта Полисарио - Западна Сахара. Мароканците си омъщават, като пускат тълпи от мигранти от Субсахарска Африка срещу испанските анклави Сеута и Мелиля. Това се прави, като мръснишка форма на натиск срещу Испания, респ. Европа. А за мизерията в Африка Испания има най-малка вина, понеже там почти не е имала колонии.
14
3
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
След газова авария в германски град се срутва изцяло 4 етажна кооперация. На място загиват 10 членно филипинско семейство, 6 членно африканско и 6ма мъже от арабски произход. Живи остават 5 членно германско семейство. Журналистите се опитват да извлекат сензация и въпросите към разследващи клонят към умишлен акт на расова омраза. -Кажете как така само германското семейство са невредими слет такава разрушителна експлозия?- По това време всички са били на работа!
13
12
 
6
 
! Отговори
емигрант преди 1 година
Някои другари коментират без да разбират какво точно се е случило и защо.Ей така да си пишат...
12
3
 
96
 
! Отговори
ЧИТАТЕЛ преди 1 година
ЕС е застрашен от ислямизиране, почерняване и маргинализиране. Тълпи от гладни и мързеливи нахлуват, с единствена цел тук да се размножават на воля, хранени от соц. фондовете. В ЮК над 3200 джамии, в Германия и Франциа още няколко хиляди. И нито една христ. църква в Азия и Африка. Ако не се спрат, и изгонят, ЕС потъва като пробито корито.
11
25
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
масово блъскане трънки! Не ни лъжете на полицията е заповядано да разстрелва пришълците!
10
9
 
36
 
! Отговори
Мии преди 1 година
Ужасът наближава... Енропа да свиква - това ще е ежедневието!
9
4
 
49
 
! Отговори
Майна преди 1 година
Това едва сега започва!!! Европа да се готви - че гладът върши " чудеса"!
8
0
 
42
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
До анонимен - какво значи това отказват да работят в новата страна - ами като отказва, да се връща, не мразя никого и смятам, че всеки има право да търси по-добър живот. Но всеки е наясно, че на Земята не сме стигнали още технологиите, дето ще ни разрешат да живеем както искаме и да водим безметежен живот. Ами тогава - един да работи като вол, друг да избирал, трети тарикат да прави пари от нищото, и т.н. Път към размирици.....
7
1
 
72
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Имам доста познати в Германия. Твърдят, че щедрите помощи са към края си, защото няма как да се плащат. Пращали веднага емигрантите да работят тежка неквалифицирана работа, но те отказвали и нещата вървели към безредици. Това не може да не се отчете от правителствата и мисля, че миграцията ще вземе нормални размери, защото винаги е имало такава, и нашите деди са ходели насам - натам за по-добър живот, но са работели здраво за него.
6
1
 
69
 
! Отговори
истина е преди 1 година
Потенциални престъпници които идват с цел да крадат , изнасилват и получават помощи
5
5
 
52
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
На тия спешно да се обясни, че ЕС не е това, което беше. Тук се настанява вече мизерията, трябва да се работи яко за хляба и няма кой да ги хрантути както преди. То и дори да иска, няма и да може, защото интересите на тези уж нещастни хора са в това да ядат и да се развъждат, както писа някой по-долу. В известен смисъл Путин, колкото и да го мразят, е възможно да спаси Европа от претопяване с настъпващата беднотия.
4
0
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Претрепаха се за авантата която ги чакаше ,ама скоро и това кранче ще секне ! идва стегнация !
3
3
 
32
 
! Отговори
Орки или зомбита преди 1 година
Това е въпроса??? .!.
2
6
 
69
 
! Отговори
Ау преди 1 година
Каква загуба на лекари, инженери и квантови физици за Европа!
1
4
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Особености на новият световен ред при евро-атлантическата либерална демокрация...