Поне 11 убити при масова стрелба в Черна гора

Нападателят е 34-годишен мъж
12 авг 2022 22:41, Петя Славова
11

При масова стрелба в град Цетине, в Черна гора са убити най-малко 11 души, а шестима са пострадали. Сред жертвите е и нападателят - 34-годишен мъж, който преди това открил огън срещу няколко души, сред тях и полицаи, предава Bulgaria ON AIR.

По първоначална информация след семеен скандал мъжът започнал да стреля по случайни минувачи на улицата, включително деца. Органите на реда се намесват, но той отказва да се предаде и стреля и по униформените.

Пострадалите са откарани в болници. Районът остава отцепен от полицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
До 9 преди 1 година
Вук Борилович се казва убиеца-албанец ама друг път! Много ме радвате като се изказвате без да се информирате!
6
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
албанска работа, където и да отидат са едни и същи. Жалко за хората.
5
2
 
4
 
! Отговори
българин преди 1 година
Черна гора не е читава държава ! Красива , но черногорците не са стока ! Не ходете там на море , за да не съжалявате ! А , че черногорките са най-красивите жени - това е абсолютна истина !!
4
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 1 Патакламата в СФРЮ стана, след като Милошевич (черна му память) свали изкупните цени на продукцията на земеделските производители в Косова с 25%...
3
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да, ама черногорките са много красиви жени!
2
17
 
11
 
! Отговори
Й.Б.Тито преди 1 година
Черна гора е бандидска държава, прославила се с яка контрабанда на акцизни стоки,търговия на наркотици, оръжие и жива плът.Страната чака вече 10 години за да я "поканят" от Брюксел на преговори с ЕС !Докато беше в рамките на СФРЮ, населението и живееше "на гърба" на останалите4 републики от съюза.Подкрепям казаното от "номер 1" и им пожелавам вътрешни междуособици и анексиране на територията им от . . .Сърбия !
1
12
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нови бежанци ли се задават. Света е изтрещял. Не може *** и пульо да притежава оръжие, това е голяма грешка, но американски ценности, какво да се прави