Украйна си връща населени места в Харковска област

Настъплението било "много рязко и бързо"
198
Украйна си връща населени места в Харковска област
Снимка: БГНЕС/ЕПА

Настъплението на Украйна в Харковска област е "много рязко и бързо" и украинските сили са си върнали редица селища, заяви в онлайн предаване руският административен ръководител на контролираните от Русия части на региона.

"Противникът се забавя максимално, но няколко населени места вече са под контрола на украинските въоръжени сили", заяви Виталий Ганчев, ръководител на подкрепената от Русия администрация в Харковска област, по време ежедневното живо предаване на водещия на държавната телевизия Владимир Соловьов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


198
Още по темата: войната в Украйна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
21
 
3
 
! Отговори
До 18 преди 1 година
Безработните ***, вече изморени от дилдотата цяла седмица, се опитват да се задоволяват с новини от Украйна
19
26
 
5
 
! Отговори
Мунчо преди 1 година
Върнали ...дръжки. Руснаците ги оставиха да напреднат 30 километра, да излязат на светло и сега ще ги избият. В момента тежки хеликоптери стоварват огромно количество техника и жива сила в района на Балаклея.
18
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
къде в днесбг от 6 месеца има инфо за "победа на русия" ?! аз досега такова нещо не съм чел. те все отстъпват, убиват жени и деца и крадат тоалетни чинии. или не е вярно?
17
21
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
По разкази на бойци от ВСУ, днес се окзва, че са попаднали в голям капан.
16
9
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ха-ха-ха! Отчаяните русофили отново на амбразурата да изопачават всички факти относно пораженията на руския башибозук около Херсон и Харков...
15
6
 
24
 
! Отговори
Москва потъна преди 1 година
Башибозуците да товарят съдомиялните и хладилниците на танковете и да се махат достатъчно мизерия направиха в суверена Украйна.
14
0
 
20
 
! Отговори
до 14 преди 1 година
Ако е за победи на Русия вярвате :) ама пак не сте там :) интересна ви е логиката.
13
15
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
а защо трябва да вярваме на тази информация като тикой от нас не може да я види чуе и тн. на вас изпечените лъжци ли да вярваме?
12
5
 
16
 
! Отговори
До 11 преди 1 година
Няма да има спокойно. До Киев няма да стигнат никога защото не могат да мрънат от границата по простата причина, че логистиката им е още в 18 век.
11
1
 
6
 
! Отговори
до 8 преди 1 година
Да е.. ама ако Хитлер не беше нападнал мечката със Сталин щяха да си разделят европа и не знам тогава как щяха да се правят на герои :) ама история.. ко да парайш :)
10
19
 
6
 
! Отговори
Stalinista преди 1 година
А какво стана с Херсон, 2000 нацисти са били убити, явно загубите ще са до последния украинец. След 3 дена да няма контраофанзива от Харков към Киев
9
4
 
4
 
! Отговори
Космонавт преди 1 година
До 5 09.9.1944 (това е 999 което си е 666) е важна дата за българите, затова болшевиките са изпълнили сатанинския ритуал на тази дата. Точно 3 поколения (42 години) комунистите се опитваха да програмират българите. Естествено не успяха. В момента сме във следващата програмация до 2030 (което е нови 42 години), и следва адженда 2030 на ООН. На маловажните не им смениха социалния ред (програмациите) защото са годни само за едно - изтриване.
8
3
 
21
 
! Отговори
Въпрос от публиката преди 1 година
Защо се радвате на смъртта на другите?Забравете руснаци украинци, животът е толкова кратък. Няма време за бой, то няма време за живот. Не слушайте тези които насъскват хората. Мислете с главите си - който не я ползва за украса. Забравете различията. Който разделя хората по религиозни, етнически или други причини иска само да спечели от това, но той пряко няма да участва в конфликт. Децата му никога няма да чуят за война. Мислете.
7
18
 
6
 
! Отговори
Уонко Нормалния преди 1 година
Мечката излиза 1 път на век и без Победа не се връща! Слава Колумбие. Хаххаах Z
6
9
 
14
 
! Отговори
Русофил: преди 1 година
немога да спра да плача. Сълзи не ми останаха. Руснаците трябва да владеят целият свят. ZzZ
5
17
 
20
 
! Отговори
Крим не е руски преди 1 година
браво.. поклон!
4
17
 
24
 
! Отговори
МУХАХАХАХА преди 1 година
Какво стана ся? Руснаците си признават, но нашите безмозъчни русофили казват че не е така?
3
17
 
24
 
! Отговори
Космонавт преди 1 година
Украинците смляха от бой руснаците през последната седмица. Става интересно.
2
12
 
22
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Без да съм експерт във военното дело, ама това рязко и бързо настъпление се случи, защото просто нямаше руски военни на тази територия. И сега днес цял ден се изсипват хиляди единици руска техника по всички точки на фронта, който украинците отвориха. А и като гледам картата ... прекалено много ми прилича на нещо като капан, в което са влезли. Но както казах - не съм военен експерт. Само споделям.
1
16
 
25
 
! Отговори
Сър Пичук преди 1 година
Развалихте празника на русоробите днес с тази новина. Тъкмо са седнали на препарат за вана и замвзват с гречка и спорят, кой от Димитвор и Живков е погдобър и вие с лоша новина. Не така де