Във Франкфурт откриха труп в колесника на самолет от Техеран

Намерили са го работници вече в хангара за поддръжка
28 окт 2022 13:08, Елка Василева
14
Във Франкфурт откриха труп в колесника на самолет от Техеран
Снимка: архив, БГНЕС

В колесника на самолет на "Луфтханза", пристигнал вчера на летището във Франкфурт от Техеран, беше открит труп, предаде Ройтерс, позовавайки се на германския ежедневник "Билд".

Тялото е било открито от работници, след като пътниците вече са били напуснали самолета А340 и той се е намирал в хангар за поддръжка.

Полетът на същия самолет, насрочен за днес, е бил отменен, показва информация от сайта на "Луфтханза". Авиокомпанията и полицията засега са отказали да коментират.

Тази зловеща находка идва на фона на протестите и размириците в Иран, предизвикани от смъртта на Махса Амини, 22-годишна иранка от кюрдски произход, която беше задържана от нравствената полиция на Ислямската република заради "неприлично облекло" и почина малко след това, отбелязва агенцията.
(БТА)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
муспи преди 1 година
До 8. - Защо ли до Германия, а не до Суадето... Ето косвено обяснение. България предлага убежище на роднините му, 64 на брой, срена вэзраст 14 годишни.
10
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Някой се изнасят по море с лодки, друго по въздуха, кой как може?
9
1
 
7
 
! Отговори
В колесника??? преди 1 година
Как ще е в колесника, може ли някой да ми обясни? Вие журналистите знаете ли какво е колесник? Може да е в отделението, където се прибира колесника, това е съвсем друга фразиология. Не пишете глупости, смешно е?
8
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Интересно защо се е качил на самолет за Германия, а не за Русия или Саудитска А.? Всички мразят запада, Иранците включително, а все натам ги тегли.
7
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До автора-*** *** пак ли почна да сипеш злоба срещу успелите в живота? Замисли с0е само колко си проста и некадърно и за това ще си живееш в гетото БГ с внуците и зетя. За вас шанс няма
6
1
 
4
 
! Отговори
До Истанбулец преди 1 година
Мъжът е умрял от глупост, а не заради това какво е носел. Мисли малко бе, "мъж"
5
3
 
8
 
! Отговори
4 преди 1 година
Вместо да остроумничиш с широко известни факти, вземи отдели пет минути да помислиш колко трябва да е отчаян човек, за да го направи. И не си мисли, че си голям умник, единствената разлика между теб и този човек е, че ти си се родил на по-добро място. Факт, за който нямаш НИКАКВИ заслуги.
4
4
 
13
 
! Отговори
Хахахаха преди 1 година
Еми то трябва и акъл малко.... Над 8000м. която е нормалната круизна височина за полет, ако не те убие студа, ще заспиш от хипоксия като алпинистите - липса на кислород... Кофти раЛта ама Дарвин не прощава.
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
решил че има достатъчно място за криене докато не се вдигнал колесника.
2
7
 
3
 
! Отговори
Истанбулец преди 1 година
Поредното доказателство, че светът е милиони и дори милиарди пъти по-толерантен към жените отколкото към мъжете и техния живот! Хайде сега целият свят да скочи на протести заради смъртта на този мъж!!!!!
1
2
 
13
 
! Отговори
Рамбооо преди 1 година
Горкия човек, сигурно с мъка се е добрал до тази гума за да се спаси от режима на заколячите......