Великобритания отрече да е участвала в атаките над Черноморския флот

Външното министерство нарече това "измислена история"
29 окт 2022 18:32, Нели Христова
100
Великобритания отрече да е участвала в атаките над Черноморския флот
Снимка: Twitter

Британското министерството на отбраната отхвърли твърденията на Русия, че негови специалисти са участвали в атаки срещу газопроводите "Северен поток" и руския Черноморски флот. „За да омаловажи катастрофалното му справяне с незаконното нахлуване в Украйна, руското министерство на отбраната прибягва до разпространение на неверни твърдения от епичен мащаб“, написа в Туитър министертвото в Лондон.

Още по темата

Руското министерство на отбраната заяви по-рано, че групата британски военни специалисти, участвала в "терористична атака" срещу тръбопроводите "Северен поток" 1 и 2 на 26 септември, е помогнала за планирането на нападение с дронове в събота срещу кораби в анексирания от Москва Крим. При нападението са били задействани 9 безпилотника и 7 автономни морски безпилотни апарати.

Британското министерство на отбраната каза, че тази "измислена история говори повече за споровете, които се водят вътре в руското правителство, отколкото за Запада"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Добре че са САЩ да контролират нещата иначе Китай да са взели Забайкалието и половината Сибир . Путин прави всичко за развала на Русия , но дядя Байдън е русофил и няма да позволи това да се случи .
58
1
 
7
 
! Отговори
муспи преди 1 година
Световното не трябва да е в Катар, а в Русия. Ще участват само поканени. Англия няма да е поканена, заради ниско ниво на футбола й. Освен това англичанките са най грозните жени в света, и няма да дойдат богатите китайски туристи, да гледат как шарят по Москва кикимори.
57
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Трябва да поставим Нота ингилизите да ни върнат лондонското Евангелие и да използваме ЕС за целта
56
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Руснаците са повече от украинците както и ние българите сме повече от македонците така че драги , Това е положението !
55
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Вчера човеко , става въпрос за така нареченото Лондонско Евангелие което е Българско и при падането под турско робство е запазено в Атон, но англичаните са го откраднали и ние трябва да си го върнем сто на сто.
54
9
 
8
 
! Отговори
Това е положението преди 1 година
Руснака се има за нещо много повече от украинеца затова ще доказва с ултра лъжи че не яде бой от Украйна а яде бой от НАТО, САЩ или Великобритания.
53
8
 
10
 
! Отговори
UK-курви преди 1 година
Наглосаксонските k,ypви нямат смелостта, доблестта и честта да си признаят злодействата! М,ърши д,0лни и и,звратени, плод на 500 години кръвосмешение! Разбира се, че MI-5, MI-6, MI-7, 8, 9, 10 и т.н. взривиха газопроводите от Nord Stream, кой друг! Под наблюдението и с любезното съдействие на CIA-boys!Путине, що ги бавиш още тия наглосакси??? Пускай 2 "Сармат"-а към Londinium и да ги приключваме веднъж завинаги!!!
52
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вчера разбрах, че някакъв инглиз крал от българския манастир в Атон и сега книгатае в някакъв музей на бозавите.
51
4
 
6
 
! Отговори
баце преди 1 година
Анонимен в 53. Току що руснаците прекратиха сделката за износ на зърно и продукти от украински пристанища на черно море, с обяснението, че не могат да гарантират безапасен транспорт на корабите. Идете да благодарите на англичаните за това дело, както и да обясните на всички засегнати, колко благородно са постъпили англичаните с активното съдействие на украинците. Не разбирате ли , че ние също ще пострадаме от тези безумни терористични действия. Как може да сте толкова сляп.
50
12
 
14
 
! Отговори
талигаро преди 1 година
Никой не ви се връзва на провокациите и на лъжите, отвратителни рашисти
49
5
 
13
 
! Отговори
:) преди 1 година
Каквото и да става винаги ама абсолютно винаги са замесени англо-саксонската копелетия....без значение дали са прави или криви руснаци, франзуци, немци...винаги интригата са я правили тия мизерниции..
48
1
 
5
 
! Отговори
Говедо преди 1 година
Сега вече оставката на Лиз Тръс придобива някакъв смисъл,явно не е била съгласна с тази операция...А Сунак веднага натисна "копчето".
47
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Крайно време е това островче виновно за всички злини по света последните двеста години,да вземе да изчезне!
46
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
От 200 държави по света само 22 не са били нападнати от Британия. Воювали са дори със САЩ.
45
15
 
6
 
! Отговори
123 преди 1 година
Копейките налазиха статия с глупавите си опорки. Един по долу (36ти)писал че, Великобритания била бомбандирала Либия. Кога бе пич ? Като ви спускат опорките проверявайте фактите. Другите па веднага захапаха руското оправдание. Кви британци ви се привиждат в Черно море бре. Тия да не владеят телепортация. Сигурно британци са думнали и крайцера Москва. Незнам как от руското министерство на оправданията не се сетиха и тогава да обвинят британците, а измислиха глупостта с фас и буря.
44
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Край на износа на укр.зърно! А смейту са сига натовци..хахахахаха
43
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Изхвърлете Англия от световното по футбол.
42
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тези са банда пирати и колониалисти крали с векове от цял свят, сега продължават с неоколониализма.
41
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Още в средата на 17-ти век Русия е произвеждала един път и половина повече чyгyн от Англия.
40
2
 
9
 
! Отговори
гост преди 1 година
На калъп да те хванат ***, пак ще отричаш. Аман от предсказуеми реплики и поведение. Просто няма да последва нищо хубаво нито за украйна, нито за ЕС, нито за Великобритания, за нас още по-малко. Англичаните да си вардят нефтените и газовите платформи, щото ако стане сакътлък с няколко платформи , ей така случайно - просто не ми се мисли за екологически и икономически последствия. Зъб за зъб - око за око. Така се действа при конфликти и войни. Сполай ви.