Ердоган: Шолц промени позицията си за Путин

Отговор на германското правителство
3 ное 2022 23:50, Росен Стойчев
36
Ердоган: Шолц промени позицията си за Путин
Снимка: БГНЕС/EPA

Ръководителят на германското правителство Олаф Шолц промени своята позиция спрямо руския държавен глава Владимир Путин. Това обяви турският ръководител Реджеп Ердоган, съобщи агенция Анадола.

Турският държавен глава даде телевизионно интервю. В него обясни дипломацията през последните седмици.

"Високата дипломация е от съществено значение.

Още по темата
Преди няколко седмици Олаф Шолц имаше напълно различна позиция спрямо Владимир Путин, но я промени, разбирайки значението на диалога", коментира Ердоган.

Смята, че е важно да се търсят общи позиции. Веднага след това дойде коментар на германското правителство.

От там дадоха подробности за телефонния разговор между турският представител и ръководителят на германското правителство. Той се състоя през седмицата.

Обявиха, че Шолц е повторил своите позиции и не е имало реална промяна в заявеното до този момент.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
2
 
! Отговори
Аз преди 1 година
Интересно поведение ,но още по интересно ми е дали имат и капка срам като се самоотричат....знам политиката е такава,но все пак .....Нима беше много трудно от самото начало да видят кой какви ги върши....а всяко престъпление се наказва....Ясно беше,че Зеленски беше опитната бяла мишка в ръцете на този скапан,дърт,*** Джо и на Русия не й оставаше нищо друго освен да ги напердаши....макар че много ясно ги предупреждаваше....
23
3
 
7
 
! Отговори
Барон Мюнхаузен преди 1 година
Работил съм с германци, от висшия ешелон, в енергетиката! Много ограничени хора без никакво въображение! Ако шефа им каже, заколи майка си, веднага ще го направят! Нямат нито една война спечелена! Винаги те са победените и плащащите! Слава богу никога няма да сме като германците!
22
1
 
3
 
! Отговори
Костенурки преди 1 година
Докато дойде тази новина от оня ден досега тук - Die Welt надлежно информира света, че Шолц не си е сменял позицията, а в Турция нещо не са разбрали. Вероятно и тази новина ще пристигна тук вдругиден.... Така съввем успешно може да пропуснем цялата Трета светосна война... Това хубаво, нали?! )))
21
1
 
10
 
! Отговори
Ееееех! преди 1 година
От целия хаос, Турция ще излезе най на сметка. Играят и с едните и с другите.
20
1
 
6
 
! Отговори
L. преди 1 година
Значи или Шолц, или Ердоган лъже. Залагам, че лъже немецът. Което означава, че дори и не си е сменял позицията, което означава че е прав и той.
19
12
 
2
 
! Отговори
АМАн от наркомани преди 1 година
НЕМски шпионин ли е Владимир Владимиров / Путин или е наркоман питат от горе приемащи десетки хиляди зверски убити по нареждане на някакъв ПУТИН .. ТАм имат проблемис такив аимена СТАЛИН<ЛЕНИН<ХИТЛЕР<ПУТИН били имена на някакви заводи от миналото..Живи изгорени са десетки хиляди ВАЖНИ РОДЕНИ В СССР съветски войни и офицери живеещи в Украйна, УЖАС
18
2
 
14
 
! Отговори
Augusto Pinochet преди 1 година
КАК НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНИ - ЕРДОГАН КОМАНДВА - 17 000 000 ЕТНИЧЕСКИ ТУРЦИ ЖИВЕЕЩИ В ГЕРМАНИЯ И КАТО ПРИБАВИМ И 4 000 000 РУСНАЦИ. ПРЕДИ МЕСЕЦ БЯХ В БЕРЛИН ТАМ ВЕЧЕ НЕМСКА РЕЧ НЕ СЕ ЧУВА ВСЯКАКВИ ОТ ВСЯКЪДЕ. В МЮНХЕН ОЩЕ СИ ИМА НЕМЦИ НО БЕРЛИН Е СТРАШНО.
17
6
 
2
 
! Отговори
Ергологан преди 1 година
Бян експерт, бян гений, бян чок ногу знай , бян халиф, бян пророк, бян алах .!.
16
11
 
36
 
! Отговори
ZV преди 1 година
Не ви ли е кофти да говорите за геополитика и да критикувате велики стани като Турция, Русия и т.н. при положение, че България е автономия, която се управлява от генерален губернатор ( посланик).
15
7
 
14
 
! Отговори
Някой към 6 преди 1 година
Германските фирми отиват към фалити не от липса на газ, а от липса на акъл и лошо управление. Преди мислих, че защото много чужденци дават акъл с балкански манталитет, но сега виждам, че и германците си ги бива по лоша преценка на персонала и създадени ситуации.
14
27
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Шолц не е никакъв фактор. Германия сега е фактор, само доколкото срива "европейското единство" с вземането на 200 милиарда кредит, за да се опита да компенсира домакинствата за цените. "Срива" не го измислям аз, мнението е "че показва среден пръст' на др. страни. Говореше се, че Шолц юял да ходи в Китай. Вече не се говори. Където и да ги приемат псе-пак,все поучават домакините и ги упрекват. Миналата седмица външната им минист. ходи в Казахстан да търси суровини и не пропусна да бълва жлъч.
13
19
 
24
 
! Отговори
Ясно е! преди 1 година
Наблюдавайки фалшивите лайкове под коментарите и начина на интерпритиране на новините от авторите, става ясно че и този сайт е пред умиране.
12
37
 
35
 
! Отговори
следвамехронологията преди 1 година
Президентът Путин няма намерение да включва задна скорост. Президентът Путин подписа указ за едновременно изплащане на всички военнослужещи по 195 000 рубли. Кризата в страните от колективния запад настъпва неотвратимо и когато стане нетърпима, на тях няма да им остане друг полезен ход, освен да се договорят с Русия.
11
29
 
17
 
! Отговори
Зиликон преди 1 година
За съжаление Ердоган е ударил истински шамар на Путин когато са се срещнали на живо. Путин му се е сбръчкал ботокса и си пуснете видеото на Rammstein - Zick Zack - за да видите какво се случи реално с лицето му.
10
29
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Някои прocти русофили си мислят, че само те могат да манипулират вота в коментарите с VPN...
9
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ръждявия каскенец Рейнски не вирее по Балканско, ако ще га ака кърв.
8
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Браво на коментиращите, дайте ни още от разума си! Страхотни сте, обичаме ви!
7
9
 
6
 
! Отговори
До 10 преди 1 година
Беше хубаво да не се е раждала изобщо!
6
13
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Великият султан може да се гъбарка с когото си поиска и никой не може да му каже копче! :)
5
20
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Германия трупа нови дългове и истегли 20 милярда $ само за един месец. За 2022 г. външния дълг ще скочи със 100 милярда $