15 000 евро глоба за грък, хвърлил котка от първия етаж

По думите му животното се е качило на масата в ресторанта
2 май 2023 12:09, Елка Василева
31
15 000 евро глоба за грък, хвърлил котка от първия етаж
Снимка: архив, БГНЕС

Петдесет и осем годишен мъж е глобен с 15 000 евро за нарушаване на закона за хуманно отношение към домашните любимци, съобщи телевизия „СКАЙ".

Мъжът е арестуван на остров Идра (Хидра), Южна Гърция, защото е хвърлил котка от първия етаж на ресторант, в резултат на което животното е пострадало.

Самият той твърди, че не е имал намерения да нарани животното, но очевидци казват, че мъжът е хвърлил котката през парапета на терасата на ресторанта, защото по неговите думи животното се е качило на масата.

Собствениците на ресторанта уведомили полицията, а обвиняемият е бил отведен в прокуратурата.
(БТА, Анна Нацариду)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 5 В какъв смисъл, узаконяване на детеубийството? Казано най-общо, това звучи страшно. Всеки да може да си убива децата, ако още не са вавършили пълнолетие, така ли да го разбираме? Това е някаква откачена работа.
5
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тия за една котка глоба, няма лошо живо същество е, но: Американски олигарх иска узаконяване на детеубийството блиц. Е дете или котка. :))
4
2
 
17
 
! Отговори
Кичиков преди 1 година
Таз година пак съм в гръцко на море. Родното го забравих как изглежда. Ще пръсна едни хиляда еврака за седмица с кеф. Явно добре се ориентирам да ходя на почивка в цивилизована и правова страна.
3
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Колко да е пострадало животинчето? Котките и сами скачат и от първия, и от втория етаж, понякога и от по-високо и благополучно се приземяват на четирите си лапи. Виновен е, ако по този начин е искал да се отърве от котка, която до този момент е отглеждал.
2
13
 
8
 
! Отговори
само питам преди 1 година
А за заклано прасе каква е глобата?
1
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тая котка бая охранена ще да е била, що е пострадала от хвърляне от 1-вия етаж. Моята като я знам как се мята от къде ли не и си е наред.