Украински дрон пуснал бомби по град Рилск

Градът се намира на 50 км от границата с Украйна
52
Украински дрон пуснал бомби по град Рилск
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Украински безпилотен летателен апарат е пуснал експлозиви по град Рилск, в руската Курска област, които са нанесли щети на местната  църква "Покров Богородичен" и на две административни сгради. Няма пострадали, съобщи губернаторът на областта Роман Старовойт в канала си в Телеграм.

"От украински безпилотен самолет са хвърлени взривни устройства в Рилск. За щастие няма пострадали. Повредени са прозорците на две административни сгради, счупени са прозорците на църквата "Покров Богородичен", заяви Старовойт. Той допълни, че на мястото работят представители на правоохранителните и разследващите органи.

Град Рилск е административен център на Рилски район, който се намира на около 50 километра от границата с Украйна, припомня ТАСС./БТА

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
13
 
9
 
! Отговори
Паню Баирски преди 9 месеца
Терористи са руските въшкарници, а не украинците. Този анонимен поплювко, който казва, че украинците били терористи, искам да го попитам какъв х - й търсят руските убийци в една суверенна държава. Руснаците трябва да се бият по *** кратуни, докато и последният руски войник не напусне Украйна!
6
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До Анонимен 3 - Само дето има леко спор, кое точно е украйнска територия.
5
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До Анонимен 4 - Супер тактиката. А аз съм абсолщтно сигурен, че руснаците допсукат такива атаки или поне не бранят толкова, колкото биха могли ... Нямаш нужда от мобилизация, ако народа се ядоса и хукне да се записва добоволна за армията.
4
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Ако преди за украинците имаше нарастващо съчувствие от страна на населението в Русия то те сега работят активно в точно обратната насока. Зеленски забрави думите си вече че щели само да атакуват и отблъскват противника в завзетата украинска територия. Все пак събра помощи от страните пред които ги изричаше и сега се развихри на воля
3
15
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
НЕЗАБАВНО ИЗТЕГЛЯНЕ НА РУСИЯ ОТ ВСИЧКИ УКРАИНСКИ ТЕРИТОРИИ! НАРОДЪТ НА РУСИЯ ИСКА МИР! НЕ НА ВОЙНАТА!!!!
2
13
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
защо на украинските терористи им се дава оръжие да вилнеят безнаказано ?
1
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Русия трябва да иска мир. Не на войната!