Мъж загина, след като кола се вряза в група хора в Англия

Няколко души са ранени, има задържани
28 дек 2023 08:20, Елка Василева
6
Мъж загина, след като кола се вряза в група хора в Англия
Снимка: архив, БГНЕС

Четиресет и шест годишен мъж загина, а няколко души бяха ранени, след като кола се вряза в група хора по време на насилие в Шефилд, Северна Англия, предаде ДПА.

Двайсет и три годишен мъж е задържан по подозрение в убийство, а 55-годишен - по подозрение в опит за убийство, уточни полицията в Южен Йоркшир.

Органите на реда съобщиха, че към 14 ч. вчера постъпил сигнал за "насилие и нарушаване на обществения ред" в "Бърнгрийв", един от кварталите на Шефилд.

Докато полицаите пътували към мястото, лека кола се врязала в група хора.

На местопроизшествието е констатирана смъртта на един човек, а друг е откаран в болница в тежко състояние.

"Образувано е разследване за убийство", съобщиха органите на реда. Оттам посочиха, че като предохранителна мярка ще бъде засилено полицейското присъствие в района, както и че се събира информация от живущите в околността и се преглеждат записите от камерите за видеонаблюдение за пълното изясняване на случая.
(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
3
 
! Отговори
Virtuozzo преди 3 месеца
Един обикновен северно пакистански ден !
2
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Да пуснат в града си още стотина хиляди от бившите си колонии, пък после да се чудят защо се случват такива неща. Жалко за пострадалите.
1
0
 
9
 
! Отговори
anonimen преди 3 месеца
Малиии, к'ва секретна дописка - някъде едни хора, събиране, скандал, кола..а че са се събрали тесни медицински специалисти да бистрят основни положения в имунологичните аспекти при биохимията на цитотоксичните лимфоцити, клас NK и връзката им с титъра на антителата не казват, тяхната ..хабиби. Пак някое просто афганче ще набедят