Бури отменят полети на летище Франкфурт

Закъсненията ще са сериозни
16 яну 2024 18:37, Стела Стоянова
8
Бури отменят полети на летище Франкфурт
Снимка БГНЕС, архив

Летище Франкфурт съобщава, че през следващите дни вероятно много полети ще бъдат отменени, а закъсненията при тези, които все пак бъдат извършени, ще бъдат сериозни заради очакван силен снеговалеж и заледявания, предаде ДПА.

Утре и в четвъртък трафикът на летището ще бъде силно ограничен, посочват от летищния оператор "Фрапорт" (Fraport). За утре на летището се планирани 1030 полета, но компаниите могат да отменят някои от тях заради очакваните лоши метеорологични условия. "Сигурността е главен приоритет на въздушния трафик", посочват от "Фрапорт".

При силен снеговалеж пистата трудно се поддържа чиста, а самолетите - необледенени, обясняват от компанията, предаде БТА.

Летището във Франкфурт е едно от най-натоварените в Европа, припомня ДПА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: полетилетище Фанкфурт
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ау и какво ще правят горките бежанци. Меркел ги покани, а сега студ и лед в това глобално затопляне
7
2
 
1
 
! Отговори
от ЮАР преди 3 месеца
До Анонимен -1-- А бе ти като си видял какво я чака Германия тая година, значи си гоуем ясновидец. Ами хайде сподели, та и ние да научим. Щото уж Европа щеше да измръзва, да гладува, а то в Русия изпукаха от студ инсталациите и половин милион души в Подмосковието и Москва станаха на ледени пещери. Гледам нещо опашки за бензин в Магучая, а щяха уж в Европа да минават на кракомобили. А по Руските канали се скъсаха да показват уж Германско семейство как си сготвило хамстера. А яица има ли вече?
6
2
 
2
 
! Отговори
от ЮАР преди 3 месеца
До Христо ХристовДругарю Христов, и с бури и цунамита, Германия ще се справи. Най-важното е, че ви издумкаха тръбите и повече газ от Русия НИКОГА няма да тече към Европа. Още по-важно е, че НИКОГА Евро-та и Долари няма да текат от Европа към Русия. И Западът се справи отлично, Германия построи два терминала за регазификация, строят се още два. Сега газ може да идва от Катар, Щатите, Австралия и къде ли не. А цените на газа падат посред зима. Очевидно Руският не беше евтин.
5
1
 
3
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 месеца
Малко е! Вулкани и цунамита трябват на германия!
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До1. Е ти как разбра какво я чака . Алена астроложката ли питаш . Та нас и Т. Живков така ни казваше . Капитализъма ще падне от Комунизъма .
3
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Преди можеха да чистят до асфалт, сега не могат, има химикали за това, ама са зелени и заледени. Е нали е глобално затопляна, студът е химера, бял мираж е снегът, я всички на плажа, слънцето пече ли пече, а те сняг и студ сънуват.
2
1
 
2
 
! Отговори
КАН КРУМ СТРАШНИ преди 3 месеца
Ега се издавят !
1
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Германия още нищо не е видяла какво я чака тая година...