Мъск: Украйна в НАТО ще е началото на филм за ядрения апокалипсис

Милиардерът коментира реч на Антъни Блинкен
5 апр 2024 18:00, Петър Бойчев
148
Мъск: Украйна в НАТО ще е началото на филм за ядрения апокалипсис
Снимка БГНЕС

Илон Мъск смята, че влизането на Украйна в НАТО ще бъде началото на филм за ядрен апокалипсис.

"Това буквално е началото на филм за ядрен апокалипсис“, написа милиардерът в социалната мрежа X под публикация с видеозапис на реч на държавния секретар на САЩ Антъни Блинкен и украинския външен министър Дмитро Кулеба, по време на която ръководителят Държавният департамент заяви, че Украйна "ще стане член на НАТО“.

Мъск приложи към коментара си линк към откъс от игралния филм "Денят след" (1983) с кадри от измислена ядрена война между СССР и САЩ, предава Фокус.

В сряда генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг повтори, че Украйна трябва да стане член на Алианса, но каза, че не знае кога ще стане това.

През септември 2022 г. Украйна подаде молба за ускорено присъединяване към НАТО, а на срещата на върха на алианса във Вилнюс през юли 2023 г. получи уверения, че ще бъде приета, "когато бъдат изпълнени необходимите условия“. Не е посочена дата за приема й в Брюксел.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


148
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
106
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тоя пак се филмира
105
6
 
7
 
! Отговори
крундел преди 1 месец
1. мъск говори, ама всъщност се чуват едни 50 милиарда долара, които случайно "намери" някъде... за да плати за туитър, интересно къде ги намери и как от тогава стана колега на ростр0лбригадата, интересно нали?2. отдавна съм казал, че положението става все по-лошо и по-лошо и отдавна трябваше масивен изпреварващ удар с конвенционално оръжие по всички руски ядрени обекти, както и по шумните им вече подводници, щото не ги поддържат...
104
10
 
10
 
! Отговори
путин е велик преди 1 месец
1. Ускори зелената сделка 2. Вкара в НАТО финландия и Швеция 3. Реанимира НАТО 4. Върна развитието и доходите на руснаците с десетилетия назад. 5. Лично аз съм много доволен от путин, защото той и само той направи така,че руското влияние в България забележимо да намалее, въпреки усилията на Тиквата, доганистите, копейките и комунистите.С тази варварска война всеки човек разбра, какво ни чака с руснаците и путин.
103
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Наркотиците не прощават..
102
6
 
10
 
! Отговори
ПЛАТЕНИ ЛЪЖИ !!! преди 1 месец
Мъск е с Китай и Русия, значи заговорничи срещу ЕВРОПА !
101
7
 
12
 
! Отговори
БИГмесМЕНът Мъск преди 1 месец
Милиони коли ТЕСЛА изтегли обратно заради САМОЗАПАЛВАЩИ СЕ БАТЕРИИ и НЕИЗПРАВНА ЕЛЕКТРОНИКА и ДРУГИ НЕИЗПРАВНОСТИ ! ЗАДЛЪЖНЯЛ Е С ДЕСЕТКИ МИЛИАРДИ ДОЛАРИ НА КИТАЙСКИТЕ БАНКИ ! И ТО ЩЕ ДАВА СЪВЕТИ НА УКРАЙНА И НА ЕВРОПА ??? КОЙ ГО БРЪСНЕ ЗА СЛИВА В САЩ ??? КАКВОТО МУ ДИКТУВА император СИ, такава песничка пее БИГмесМЕНът Мъск !!!
100
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Прав е. И това няма как да стане. Никога.
99
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Споко бе ние сме 10-тото поколение цивилизация което ще се самоунищожи. Случвало се е преди и пак ще се случи, това е кръговрат.
98
5
 
8
 
! Отговори
Германец преди 2 месеца
Искам и аз от това, къде го шмръка Илън Мусковский.
97
10
 
4
 
! Отговори
Олимпий Панов преди 2 месеца
Американците си мислят че ще им се размине.Бум-Бум няма Джо,няма Тръмп,няма Мъск!Нова изравнена земя!И за острова забравих с клоуните *** Суни,и Бориската дебелия клоун,леко ще се потопят!
96
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ще ви издам голяма тайна - и да е в НАТО и да не е, ядрената война е абсолютно неизбежна. И никой от близките ви няма да оцелее, ни малък, ни голям ;-)
95
12
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
С Раша си е апокалипсис по принцип. Всеки ден съм благодарен на ония отгоре, че не съм руснак или русофил. Тези хора са обречени на ислям, бедност и комунизъм в гаден вид.
94
7
 
10
 
! Отговори
ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ преди 2 месеца
....НО КОМЕНТ, РУСКИ ЛЪЖИ!
93
9
 
13
 
! Отговори
руската пропаганда преди 2 месеца
само слухти някой умопобъркан да се изкаже на тях както им е удобно и от това правят световна новина ха хаха ха ха
92
8
 
5
 
! Отговори
Има друга игра преди 2 месеца
Като вече опитен далавераджия Илончо знае какво се мъти, ама нали е свикнал да се прави на ударен, докато прибира милиарди от данъкоплатците като "екосубсидии", сега пак се преструва. На Вовата му претеглиха оскъдния акъл и му постлаха килимчето право към тази пагубна и за Русия, и за Украйна война, защото - както винаги - едни хора трябва да вземат от нея едни пари. Ама не милиончета като нашите кокошкарчета, а трилиончета. Какво НАТО, какъв ЕС, това е за пред публиката от лапнишарани.
91
2
 
10
 
! Отговори
анонимна преди 2 месеца
Като гледам снимката не мога да не попитам - Мъск да не бременен с 11-то си дете?
90
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Елон направо стана смешен. Първо го осъдиха. После си плати за Туитър. Уволни хората, загуби към 40 милиарда. После се отказа от openai. Сега щял да ги съди, защото загубил пари. Абе не е леко да си ***. Добре, че тати седи отзаде да бърше гoвнaта на синко.
89
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До 87 Да, и нахалниците не могат да повярват, че земята се разклати под краката им, във всякакъв смисъл.
88
9
 
13
 
! Отговори
агент Мъдлър ЦРУ преди 2 месеца
Нато за 2 дни свали 10 ракети кинжал. Русия не отрича. Къв хиперзвукови, кви 5 лв? Слезте малко на земята.
87
5
 
3
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 2 месеца
До Анонимена задунайски татарстан почти се класира на европейското за ритнитопковци