Затворник избяга в София, въоръжен и опасен е

Днес е имало две неуспешни гонки в Люлин
4 май 2024 20:00, Нели Христова
99
Затворник избяга в София, въоръжен и опасен е
Снимка: БГНЕС

Полицията търси избягал затворник. Последната гонка с униформените е от изминалата нощ, предаде БТВ. Петър Колев два пъти е засичан от органите на реда, но не е заловен. Мъжът е с две влезли в сила присъди - за кокаин и за закана за убийство и хулиганство.

В края на септември миналата година той е пуснат на свобода по медицински причини. Той обаче така и не се връща зад решетките, съобщиха от правосъдното министерство.

Случаят става ясен едва днес след две неуспешни гонки в столичния квартал "Люлин". По неофициална информация тази нощ полицаите са успели да спрат колата, в която е пътувал.

Колев обаче е излязъл от автомобила и отново е избягал.

Именно в "Люлин" той беше задържан при спецоперация през април миналата година. Това се случи, след като затворникът три години успяваше да надхитри полицията и се укриваше, докато се издирваше, включително и с червен бюлетин на Интерпол.

Още тогава стана ясно, че мъжът е опасен и въоръжен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
2
 
42
 
! Отговори
По същество преди 4 седмици
Една снимка да сложите, нещо...!
52
2
 
15
 
! Отговори
читалище заря преди 4 седмици
един вид е хванат с оръжие миналата година но сега е въоръжен и опасен. от статията става ясно, че някой го е изтропал на слушалките, те 2 пъти са правили засада и не са успели, и за да замажат издънката са наприказвали легенди, че се разхожда из манастира ляолин като кайл ритенхаус сред антифа протестиращи. не знам дали са просто глyпaви, или си развръзват ръцете да стрелят на месо.
51
4
 
18
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 4 седмици
безпрекословна и ювелирна акция на ушеф хондурас
50
4
 
9
 
! Отговори
манастира ляолин преди 4 седмици
те са си такива :)))
49
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Толкова за кадърността на родната милиция, пардон полиция. Сигурно полицаите са били на по стотина кила та не можаха да хванат бягащия от тях рецидивист.
48
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Искате ли да се направи референдум за връщане на робството? Кой не иска да има роби? Ще бъдем господари. Няма да плащаме заплати и това ще увеличи нашата конкурентоспособност. Ще бием Запада по икономическо развитие. Изостанали сме, защото не сме имали роби като Запада и сме пропуснали европейското развитие.
47
3
 
7
 
! Отговори
До 45 преди 4 седмици
Благодаря за пояснението! Още един въпрос: Как контролирате популацията в "Люлин".
46
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
съоръжен и опасен, а го пуснали на свобода
45
4
 
1
 
! Отговори
До 43 преди 4 седмици
Зависи за какво ще ги ползваш. За удоволствие ще ти излезе най-евтино (10 000 на парче с гаранция до две години - гаранцията обаче не включва нежелана бременност, това си е по вина на купувача!!!). Ако искаш да ги ползваш за прислуга или за развъждане и продажба, ще ти излезе малко повече. Имай предвид, че робините с държавна верификация, макар и да подлежат на данъчно облагане и да са по-скъпи, са проверени т.е. физически и психически здрави, докато робините на черния пазар са рискова стока.
44
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Всички затворници са на свобода, само този глуппак не се върнал, за да го пуснат отново.
43
6
 
6
 
! Отговори
До концлагера преди 4 седмици
Искам да си купя две млади люлински робини в добро физическо състояние (до 25 години макс и без деца). Колко ще ми струват?
42
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Е качете снимка на укриопа де
41
16
 
4
 
! Отговори
Концлагер "Люли преди 4 седмици
В този концлагер ще вкараме и копейките, те са горе-долу на едно еволюционно равнище с люлинчани. Ще ги ползваме като евтина работна ръка за фабрики, шивашки цехове, хамалски услуги, за ресторантьорския бранш, т.н. Ще имат право на извънлагерен шестмесечен труд (със заплати, осигуровки и всичко останало) в рамките на една година, а през останалото време ще служат в трудови бригади, организирани в самия лагер.
40
10
 
10
 
! Отговори
Концлагер "Люли преди 4 седмици
Всички от "Люлин" са за затвор. Направо да се огради с бодлива тел, на всеки петстотин метра да се вдигне наблюдателна кула с прожектор и въоръжен с картечница пазач, а в подножието на кулата кпп с бариера и още двама охранители, които са проверяват влизащите и излизащите лица. Живущите в "Люлин" да се татуират с шестцифрен идентификационен номер, да речем на дясната китка, за да се разпознават лесно, ако бъдат заловени при бягство.
39
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Снимка нарус0р0бь ?
38
0
 
12
 
! Отговори
Иван преди 4 седмици
Сигурно си е пуснал брада и не могат да го познаят.
37
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Как така уж е издирван с червен бюлетин на Интерпол, а е пуснат да се лекува? Какво си лекува? Какво е оръжието, с което е въоръжен?
36
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Всеки заможен затворник се разболява. Бащата на Пуделите също се разболя-бил с инфаркт. Банкова получила мозъчен удар. Убийцата на Пейо и тя получила мозъчен удар. Иванчева и тя се поболя. Да се чудиш вирус ли е, или патология?
35
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Не моа да разбера що го гонят след като пак ше го пуснат по медицински причини ? Само си образуват язви, гастрити и харчат държавна пара.
34
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Те го пуснали в отпуск по болест и той не се върнал за 1 година?