След година в очакване – "Да" на 11.11.11

Ралица и Павел се врекоха за дълъг семеен живот
Обновена: 11 ное 2011 16:40 | 11 ное 2011 16:40,
70
След година в очакване  – "Да"  на 11.11.11
Щастливото семейство Текнефезови. Снимка: Dnes.bg

Повече от година хасковски младоженци чакаха да се оженят. Причината – желанието им да се врекат във вярност точно на 11.11.11 г.

Така днес Ралица и Павел си казаха "да" и си пожелаха дълъг щастлив семеен живот.

"Не знаем точно каква е символиката на единиците, но си прекарваме страхотно", каза развълнувана Ралица, която днес прие фамилията на своя избраник – Текнефезова.

Тя е от Димитровград, а Павел – от Хасково. Срещнали се на работното място преди около 2 години. 2 месеца след това вече били двойка, а и предложението за брак не закъсняло.

По-смела от двамата се оказала дамата. "Тя ми направи предложение и аз приех. След това решихме да си изберем дата за сватбата и в един глас казахме 11.11.11", разказа Павел.

През февруари отишли в община Хасково, за да резервират желания ден, но им обяснили, че е твърде рано. Ралица и Павел обаче не се отказали. През април опитали отново, а преди два дни потвърдили окончателно.

Както при предложението, така и в брака Ралица днес даде заявка да е водещата фигура. В ритуалната зала тя настъпи не веднаж, а цели три пъти Павел, който не се възпротиви да бъде в сянката ѝ.

Според нумеролозите струпването на единиците вещае дългогодишно съжителство. До края на настоящото столетие има само още една огледална дата – 20.12.2012. Следващата е след сто години и е 21.01.2101 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
1
 
7
 
! Отговори
Го г-жа Чешменджиева преди 12 години
на децата си, но има един момент в който децата им трябва да поемат по собствения си път и родителите да не се бъркат прекалено много в живота им , всичко трябва да е в нормални граници. Лично аз съм щастлива от това, което имам и съм благорна както на родителите си, така и на родителите на приятеля ми. Това, че вие не сте случили на снаха и вижданията ви за живота в едно сем са по-различни не означава, че останалите които не споделят мнението ви са хора който се отнасят с неуважение към родите
47
1
 
11
 
! Отговори
До г-жа Чешменджиева преди 12 години
Г-жо аз уважавам родителите на приятеля ми и те също се отнасят с уважение към мен и изобщо не ме приемат като чужда.. Няма значение какво е било преди, ако хората сега се уважават и съобразяват един с друг. Лично от тях не съм видяла нищо лошо и винаги са ми помагали при нужда, както и мойте родители на приятеля ми. Родителите трябва да са част от живота на децата си, но има един момент в който децата им трябва да поемат по собствения си път и родителите да не се бъркат прекалено много в живот
46
21
 
5
 
! Отговори
г-жа Чешмеджиева преди 12 години
До 44.Момиче ти явно лично се засягаш но заради еманципаций и простоий сега има толкова разводи.По времето на вашите баби а и по мое време защо никой не се развеждаше? Жените ги беше истрахши да се обадят да нагрубят ,бяха уважителни за тях свекървата беше повече от майка.Вие не сте ли чували че женското е чуждо ,отиде ли в къщата на мъжа си край ще се саобразява и ще мълчи.Отгледала съм син за мильони вишист,къща палат сме му вдигнали с баща му и снахата трябва да е щастлива а не уста да отваря
45
0
 
10
 
! Отговори
До 42 преди 12 години
Ей,ти от каменната ера ли излезе?Я се връщай пак там!
44
0
 
26
 
! Отговори
До дог-жа Чешменджие преди 12 години
Едно семейство се състой от мъж и мена, а не от свекърви и тъщи, които непрекъснато да се бъркат в живота на децата си . Не вижам нищо лошо в това един млад човек да е самостоятелен от родителите си и да се грижи сам за себе си. Точно това ценят жените в мъжете и обратното самостоятелността а не да са мамини синчета и дъщери, които не могат да вземат собствени решения.
43
0
 
18
 
! Отговори
До г-жа Чешменджиева преди 12 години
-жo Чешмеджиева, Вие в кой век живеете. Мисленето Ви е напълно ограничено и погрешно, вие сте майка, която дори ревнува сина си от жена му. Дори снаха Ви да беше кадърна да зашие едно копче едва ли бихте я харесвали, поради простата причина, че неможе да се отделите от синчето Ви. Още по-малко, че каквато и да е снаха Ви трябва да я уважавате, защото сина Ви я е избрал за себе си. Точно зради това, че младите двойки днес не живеят самостоятелно има толкова много дразги и скандали в семействата.
42
3
 
13
 
! Отговори
до авторитетната Гос преди 12 години
Многоуважаема, манталитетът ви е като на човек от малко селце отпреди 40 години. Робувате на стереотипи, очевидно глезите сина си от малък, освен това расзъждавате изключително ограничено. Миришете на еснафщина и дребнавост отвсякъде. Съдите другите без да имате право на това и без да имате ясна представа за собствените си недостатъци. За съжаление обаче представа няма как да получите, тъй като очевидно не виждате по-далече от носа си. Ако съм на снаха ми си дигам гълъбите моментално.
41
23
 
10
 
! Отговори
г-жа Чешмеджиева преди 12 години
Да излезне един син от къщата на родителите си на 18 значи че родителите са си изритали детето.Не го считам за нормално като съм направила голяма къща на село и имам голям апартемент детето ми да е по квартирите.В къщи си е друго да го нхраня изпера,аз не съм гледала син за натирване.И от време оно си е редно снахата да дойде в къщата на секъра и свекървата да им шета да им помага да ги уважава и да слуша мъжа си.После нали всичко на младите ще е.Стига сти давали фитилите,горките ви мъже.Срамота
40
0
 
10
 
! Отговори
Edi преди 12 години
Абе, хора, какво сте се заженили, знаете ли какво е гадно ;) А на вас г-жо Чешмеджиева мога само да ви кажа, че вас мъжът ви надали ви е взел много по- добра домакиня, отколкото е снаха ви сега. Първо- това съвсем не е най- важното за една жена и второ- семейният живот тепърва й предстои и бас държа, че ще е много по- приятен от вашия.
39
2
 
5
 
! Отговори
do г-жа Чешмеджиева преди 12 години
G-jo, 6te me izvinqvate no se pi6e svaTba...a ne svaDba, s... lipsa na pravopis mnenieto Vi ne respektira
38
3
 
24
 
! Отговори
до г-жа Чешмеджиева преди 12 години
Не зная колко е зле снаха ти, но синът ти трябва да е крайно благодарен, че се е съгласила да е с манино синче като него.Снаха ти или е влюбена, или многооо загубена да го вземе.Аз си взех мъж на място. На 18 години се е отделил от МАМА, може да готви, и да пере, и да шие; ходил е в казарма, ставаше с мен през нощта, когато децата бяха бебета, а когато баща му почина пое издръжката на майка си.Сам сменяше крушките, а не чакаше тати.12 години живяхме под наем, но не се навряхме при маминка
37
1
 
15
 
! Отговори
Милен преди 12 години
Първо стига с това 11.11.11! Това е било точно преди 2000 години. Сега е 11.11.2011, спрете с тези глупости, много ще ви замоля. И второ, кой го интересува, че те са се оженили. Много хора се женят. Ама простотията с това "11.11.11." ражда такива "новини".
36
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аз пък се омъжих в деня на космонавтиката, предполагам, че това вещае космическо щастие и безкраен като вселената брак, нали:)))А пък на 20.12.2012(както и всяка друга година) ще имам рожден ден е аз ако не съм късметлийка, казвайте кой???
35
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе момче,питай бе,питай беее...
34
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ами 12.12.2012г. не е ли огледална дата, колеги?
33
1
 
32
 
! Отговори
ужас преди 12 години
Госпожо Чешмеджиева, като Ви гледам правописа направо съжалявам снахата..
32
3
 
10
 
! Отговори
алиса преди 12 години
За мен пък огледална дата е примерно 21.02.2012 а не 20.12.2012
31
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Нека се женят хората ама каква новина е това
30
23
 
10
 
! Отговори
г-жа Чешмеджиева преди 12 години
Никакви истини няма в това че който се ожени на такава дата и ще е голям късметлия.Моя син като се ожени миналата година на 10.10.10 да не би много да олучи? И свадба му направихме и що чиизи дадах и какво?Една проста пикла ми влзе в къщата,мързела визсша степен,накадърна едно копче да зашие тъй че това са живи глупости и не бива да си вземат найхспридвид.Момчета отваряйте си очите защото после стават големи страхотий и разводи.Ще берете ядове с тези глезли и готовани.Простакели колкото щеш в БГ
29
0
 
17
 
! Отговори
nemo преди 12 години
На булката прическата просто кърти мивки.Сара Кериган направо.