Защо лесните пари няма да ви направят богати

Просто няма да ги задържите за дълго
Обновена: 2 авг 2012 19:10 | 2 авг 2012 19:10,
46
Защо лесните пари няма да ви направят богати
Снимка: sxc.hu

Почти всеки би се зарадвал, ако намери лесен начин да печели пари и да изкарва прехраната си. Какво по-хубаво от това без особени усилия да разполагаш с достатъчно пари?

Има хиляди начини, по които могат да се изкарат бързи пари, но за съжаление повечето от тях са в разрез със законите. Напоследък най-модерните от тях са свързани с Интернет пространството.

Тъжната реалност е, че ако искате да изкарвате прехраната си онлайн (или дори офлайн), е нужна усилена работа. Лесните начини да печелите пари няма да ви направят богати в дългосрочен план.

Ето и защо:

1. Предизвикателствата са забавни

Ежедневните предизвикателства в работата са изключително важни. Това е един от малкото начини, по които можете да израснете като човешко същество и по-специално като професионалист в своята сфера на знания. Печеленето на пари трябва да носи предизвикателства, защото само тогава ще почувствате удовлетворение от това, че сте успели и сте победили.
Няма нищо по-хубаво от това да планирате нещо, да работите за постигането му, дори да се борите за него и да го доведете до края.

2. Лесните пари се харчат лесно

Най-основната характеристика на лесно изкараните пари е, че това не е бизнес план за цял живот. Какъвто и начин за печелене на средства да сте открили - той ще е до време. Въпросната пазарна ниша в крайна сметка ще изчезне яко дим, а вие ще сте пропуснали време и възможност да се развиете в някоя професия, от която можете да си изкарвате прехраната до живот.

3. Няма да оставите нищо в наследство

Другата негативна характеристика на лесно изкараните пари е, че едва ли ще оставите нещо в наследство, което да е положително. Смятате ли, че Стив Джобс, Бил Гейтс или Марк Зукърбърг щяха да оставят нещо след себе си, ако бяха заложили на лесните пари?

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Вие ми дайте 1 милион лесни парии не ме мислете.Първата ми работа е дасе махна от тази ***.
38
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Някой познава ли умен и богат човек в България?
37
0
 
3
 
! Отговори
хаха преди 11 години
какви бизнес планове бе хора , как ще си правите бизнес план като не знаете каква ще бизнес средата и законодателството следващата година , вие луди ли сте . Тук не може да се прави дребен и среден бизнес всичко е на парче и за неопределено време .
36
0
 
3
 
! Отговори
ЕИМ преди 11 години
1- Работете вие като искате. Аз не искам.2- Харчат се лесно, но и имаш кеш да влагаш. Пък работягите да бачкат за без пари 24/7.3- Нека да си купя некое яко имение 600 декара на някое приятно местенце, пък после да си говорим за наследство.
35
1
 
5
 
! Отговори
много преди 11 години
*** СТАТИЯ!!!!ВИЕ МИ ДАЙТЕ ПАРИ А АЗ ЗНАМ КАК ДА ГИ ЗАВЪРТЯ!!!!
34
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ЗНАЧИ ХОРАТА ДА СА СПОКОЙНИ,ТЕЗИ ДЕТО ЗАБОГАТЯХА НЕЗАКОННО И ЛЕСНО И СТАНАХА МИЛИОНЕРИ,СКОРО ТРЯБВА ДА ОБЕДНЕЯТ.,-БАХ МААМУ,ХУБАВО,ЧЕ ГИ ИМА ТЕЗИ УМНИЦИ ДА УСПОКОЯВАТ БЕДНИЯ НАРОД И ДА МУ ВНУШАТ,ЧЕ ИМА СПРАВЕДЛИВОСТ НА ТОЗИ СВЯТ.
33
2
 
2
 
! Отговори
точна сметка преди 11 години
Вариант 1 :Изправете си дланта на ръката, повдигнете я нагоре и вижде височината на пръстите си !Вариант 2 :В същото положение, без палеца свийте пръстите надоло към дланта !Каъв е извода ?На този свят живите сме вариант 1, а надругия свят всички сме вариант 2.
32
1
 
9
 
! Отговори
селянин преди 11 години
на *** 4овек пари не му трябват
31
6
 
10
 
! Отговори
ZZ преди 11 години
Още по темата....Богатите хора карат парите си да работят здраво за тях, докато бедните хора работят здраво за парите си.Богатите хора постоянно се учат и израстват, докато бедните хора си мислят, че знаят всичко.
30
1
 
10
 
! Отговори
философа преди 11 години
Най-голямото проклятие е парите ти да са повече от въображението ти.
29
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Защо никога няма да имате пари??Ами човек който иска да има пари а няма акъл ще е вечно беден и завистлив.99% от тъпите българя сте такива.
28
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И най-малко на *** *** трябва да му се говорят подобни неща.Такава изродена *** която има поговорка "Пари ми дай акъл недей" може само едно.Да избере най-простият пожарникар за премиер.А после плачат че били бедни и гладни.Ама *** бе *** прости.Кой ви е...бе!
27
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Доста глупаво писание по доста сериозна тема.Твърдениетовярно.Аргументитеидиотски.
26
2
 
19
 
! Отговори
Нервен преди 11 години
Ти, авторче, ми дай лесните пари, и ела да си говорим след една година. Ако мислиш, че ще ги дам за коли, пиене, к*рви и дрога, явно вашите много са ти промили мозъка... Знаеш ли що е това инвестиционен портфейл, финансова култура или още си *** цифките?
25
0
 
16
 
! Отговори
имигрант преди 11 години
След като предварително бих искал да изкажа пълното си съгласие, но и възхищение и адмирации на мнението на номер 17, бих искал да добавя собственото си мнение, а именно че:Ако ми попадне джакпота от тотото, или дюшеша както се казва разговорно, ще ми държи влага за десетилетия напред, ако не за цял живот.Бях на работа в чужбина само за 6 месеца, от 1994 година до ... я да сметнем: до 2007 година си живях като цар!!! Ама работа извън БЪЛГАРИЯ!!!
24
0
 
11
 
! Отговори
К'вой туй ? преди 11 години
Лесни пари ? Таков животно нема !
23
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
не че искам да се заяждам, но какво значи лесни пари? сигурно джобните са най-лесно получени пари и не знам какво прави трудното получаване на пари голяма ценност, аз пък предпочитам да не е прекалено трудно някак си. а това кой как ги харчи е съвсем отделна тема
22
3
 
4
 
! Отговори
cheh преди 11 години
Vseki den sreshtam hora ,kojto nqmat pari za hlqb.Imam 2 visshi obrazovaniq ,no nqmam rabota ,a ne e kato da ne tyrsq,pestq vsqka stotinka i pak me radva kato imam da dam.Hora i da vi se plache -usmihvajte se.Mnogo hora se izhitriha i si vzeha bogata polovinka bez lubov,no tova e do vreme.V Nachaloto e ,,lubovta",kym priqtelq s parite, posle izchezva i tq i nakraq nqma dori i uvajenie.
21
0
 
12
 
! Отговори
ha ha преди 11 години
това все едно да ти обясняват колко била вкусна рибената чорба от главите и опашките, а не казват кои яде филето
20
1
 
12
 
! Отговори
Андрешко преди 11 години
Готов съм да поема риска .