Малките жестове на обич - време е жената да ухажва мъжа

Вземете поне веднъж участие в мъжките му хобита, без да му се подигравате
3 авг 2012 15:30, Мария Дуковска
21
Малките жестове на обич - време е жената да ухажва мъжа
Снимка: Reuters

Модерните правила за щастливо семейство включват задължителните всекидневни малки жестове на обич. Както казват старите хора, любовта трябва да се доказва с действия.
 
В една връзка най-важното е да бъдат разбити стереотипите. От това кой трябва да готви, кой да гледа децата, кой да пазарува, до това кой създава приятни емоции у другия с малки жестове. Жените са условно казано „разглезени” и очакват, че е роля на мъжа да ласкае половинката си. За да поддържате брака си пламенен, открийте как да зарадвате любимия и вие.
 
1. Вземете участие в хобитата му – карайте колело с него, гледайте футбол, играйте видео игри, бъдете част от любимите му занимания.
 
2. Изненадайте го в кухнята. Ако не сте вие официалният готвач у дома, отделете малко повече време и поне веднъж го зарадвайте със специално ястие. Дори евентуалния ви неуспех ще бледнее пред милия жест.
 
3. Когато се върнете от работа и го заварите вкъщи, не го подминавайте с бегла целувка по бузата, а отделете един вълшебен миг и за двама ви.
 
4. Върнете го в миналото, минете по пътя, по който сте се прибирали от училище, от университета, идете в кафенето, където сте излизали често, спомнете си къде и как сте се запознали, поемете инициативата и го изведете вие на среща.
 
5. Бъдете готова за излизане навреме, поне веднъж. Няма мъж, който да не се оплаква на приятелите си за вашите „още 5 минутки”. Опровергайте го и се пригответе за излизане още преди уговорения час.
 
Семейството е като ритуален танц за двама - мъжът и жената еднакво трябва да полагат грижи за щастието на връзката.

Още полезни съвети може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
1
 
8
 
! Отговори
Перфектната преди 11 години
правя всичките точки,включително и изпуснатата ***(отбелязана в долният коментар) без да го мисля като че го глезя а защото това е нормално човешко отношение към човекът до теб.Правите взаимни жестове,правите компромиси и нещата се оправят.Жените които търся пари попадат на мъже,които ги "купуват" и се отнасят като стока с тях.Мъжете които "купуват" парцали дето търсят пари...еми естествено че няма да намерите качествена жена. Сменете обстановката и ще намерите къде са свестните хора!!!
17
1
 
10
 
! Отговори
Патриот преди 11 години
Пиша го в прав текст..ако искате, трийте коментара!Една ***, направена импулсивно и изненадващо може да направи чудеса! Скъпи дами, не вземайте съпрузите си за даденост, а поне малко показвайте обичта си към тях!!!
16
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Правила съм жестове какви ли не .. наистина се радват но зависи от мъжа, да не почне да се разглезва като жена, а да оцени :) а защо не и да върне жеста по някакъв начин
15
2
 
8
 
! Отговори
до 6 преди 11 години
Когато има ДАМИ винаги има КАВАЛЕРИ!!!! А докато има *** ще има и касапи.Милата ми тя
14
4
 
14
 
! Отговори
Елена преди 11 години
До Ухажора 14:Те,такива като теб стават за смях(справка-Елен Колева и Майонезения бос)Ти сигурен ли си,че любовницата ти ще тръгне само с теб за Созопол?
13
8
 
11
 
! Отговори
Ухажора преди 11 години
И аз така днеска толкова много ще ухажвам моята жена, че чак ще заведа любовницата до Созопол да разпуснем малко и да сплотим семейството :) Пък моята ако иска да ме ухажва :)
12
8
 
9
 
! Отговори
Мъж та дрънка! преди 11 години
Най-накраят да кажат на жените ,че трябва да слязат на земята и да не се реят в бляновете си само с лапане и позиране ,че се живее истински ! Плюя на половината БГ народ понеже е изпростял до крайност покрай чалгата , филмите и фактори ! Отделно до коментар номер 6 абе къде е писано ,че трябва да ти правя място в транспорта бре ... коя си ти ,че имаш привилегии ... ако родиш чалга изтърсаче мислиш ли ,че заслужаваш място в рейса ... замисли се ! Който е печен към мен и аз ще съм към него !
11
3
 
27
 
! Отговори
До 6 преди 11 години
Изчакай да забременееш и да ти се роди детенце. Ще видиш че в 90% от случаите когато ти правят място или ти помагат ще бъдат мъже. Жените се държите учудващо гадно по между си в такива случаи. Това го споделям от опита на моята жена. Констатацията е нейна.
10
5
 
30
 
! Отговори
До №6 преди 11 години
Не съм съгласна!Има толкова свестни мъже.Като бях бременна мъже ми отстъпваха мястото си, сега с количката пак мъже ми помагат.Нека не слагаме всички под общ знаменател.Мъжете умеят много повече да се поставят на чуждото място и са по-толерантни от повечето жени!
9
1
 
28
 
! Отговори
маж преди 11 години
Изкуствена коса, изкуствени мигли, изкуствени гърди, изкуствени нокти, кожа със сантиметров пласт козметика, но инак търсим истинския мъж.
8
4
 
20
 
! Отговори
мъж преди 11 години
Това е частично вярно, дето го говори жената под мене. Както е и вярно, че повечето жени са с леко поведение способни да вдигнат краката при първия чичко с пари. За какво уважение към тях да говорим, че и място да им правим. Така че жено не се напъвай много, проблема е комплексен на цялото общество.
7
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Вземете поне веднъж участие в мъжките му хобита, без да му се подигравате" Абе коя е тая дето ше му се подиграва щом е избрала да е с него ? И кой е тоя дето ще я търпи ако му се подиграва ?Вземете поне веднъж участие викат , хаха , това де не е статия за хора от миналия век , когато още браковете са се уреждали и партньорите не са споделяли хобита и интереси ,че даже не са се и познавали . Пффф, егати малоумната статия.
6
25
 
18
 
! Отговори
жена преди 11 години
В Бг няма такива мъже за които да си заслужава какъвто и да било жест. Гледаш ги в метрото здрави прави момчета как ще прегазят жените за да се докопат до седалка, разминаваш се по-улици и те са пак като някакви неандерталци. Това да станат и да направят място на възрастен човек или на малко дете, забрави. Толкова малък процент от мъжете са наистина мъже, че е излишно каквито и да е съвети да дават на жените. Ние сме погнусени от държане, визия, интелект и мн.други липсващи им качества.
5
1
 
5
 
! Отговори
баби на ти трънки на преди 11 години
Хареса ми статията. Не бих се отказал от никоя от точките.
4
19
 
7
 
! Отговори
djeina преди 11 години
Глупава статия,както всички в тоя сайт.Някой ще ръководи личния ми живот по точки...
3
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ми така, де! Веднъж и жените да помислят за нас, няма само ние да им угаждаме.
2
2
 
21
 
! Отговори
Пантелей Пътник преди 11 години
Хубаво написано като за теоретична постановка, но практиката показва друго...
1
5
 
36
 
! Отговори
Бора преди 11 години
Най-накрая една нормална и мила статия, а не нещо от типа - подмазвайте се на шефа, лижете г*ъза на шефа, мълчете си като п...а пред шефа, не изказвайте мнение, прецаквайте колегите за да се издигнете или учете, за да се развивате ( подмазването и роднинските връзки нямат тази сила)