По-важна ли е целувката от секса?

Дългата целувка е най-добрият афродизиак
Обновена: 9 авг 2012 16:05 | 9 авг 2012 16:05, Мария Дуковска
44
По-важна ли е целувката от секса?
Страстната целувка предразполага към среднощни приключения. Снимка: Reuters

Каква е връзката между сърцето, устата, целувката и секса?
 
Ако сте любители на прелюдиите, добре е да знаете, че според китайците устата е свързана със сърцето и тя е това, което кара хората да се чувстват по-привлечени един към друг, щом веднъж се целунат. Според много проучвания именно устните мъжете посочват за най-сексапилната част от жената, която ги привлича.

Оказва се, че това не е случайно, а напротив, желанието за секс се появява и е най-силно след страстна и гореща целувка.

Не бива да свързваме допирането на устните само като синоним на прелъстяване. След целувка се отделят химикали, които предразполагат тялото към по-нататъшни интимни действия.
 
Затова следващия път, когато си ви се прииска да стигнете по-бързо до същинската част на половия акт, замислете се за близостта, която ще провокира една простичка целувка между вас и партньора ви.

Отдайте се на целувката и й отделете по-дълго време. Сексът е здраве, а целувката още повече. Именно интимността е ключът към дългогодишен и щастлив брак – не я прескачайте.

Още интересна информация и полезни съвети може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Няма проблем, стига да я целува Бенджамин Франклин! Или Пенчо Славейков :)
14
5
 
13
 
! Отговори
Лефтеров преди 11 години
Не си за мадами предназначен.Не ставаш!Само *** могат да те гледат умно и докато им го нахакваш до топките да те обожават.Пикльо!
13
21
 
2
 
! Отговори
84192 преди 11 години
се целувка или без трябва едно хубаво изпразване другото е само писане и преписване да привиш редове..........ПЪЛНЕНЕ И ПРАЗНЕНЕ ~!~!в това се състои живота
12
2
 
16
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
по някога..една целувка може да бъде много по ангажираща и бъде път към леглото..от колкото едно кафе примерно при първа среща..а след устните..проговаря и сърцето -:))))
11
14
 
21
 
! Отговори
до 2 преди 11 години
Не съм съгласна с теб.Винаги ли нещата трябва да опират до секс?Предполагам,че си мъж,но опитай.Целувай жена си или приятелката си 5 минути без да искаш нищо.Много ще и хареса.На мъжете малко им липсва романтиката.А на повечето жени смелост.В това да искаш да правиш секс няма нищо лошо.Е трябва да знаеш и как да искаш.Целуваш го в кухнята,започваш да го събличаш и не стигате до спалнята ами до коридора.И той започва да се чуди-дали има любовник,някоя приятелка я научи,видя го във филм.
10
4
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Зависи...някой път след бачкане просто се изкъпваме....целуваме се 5-10 минути и си заспиваме...някой път без целувки се награбваме и опердашваме. Всичко е инстинктивно, няма тук закони. Затова статията е *** за мен.
9
17
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Зависи не къде е, а колко уискита има в теб. На 4 уискита не влизам в нея, просто с уста я докарвам до оргазъм. Не вярваха че могат да изпитат клиторен оргазъм някои...показвам им след 30 минути с език и устни. Не могат да ми се правят на упорити. Откачат. След това искат и друго..... Искат дъхът ми на уиски искат и моя малък...искат....к'во да се прави. Човещина-Природа!
8
2
 
25
 
! Отговори
До 1 преди 11 години
Пич, пак обърка статията, хахах
7
5
 
15
 
! Отговори
гурбетчия до 7 преди 11 години
Абе на човека дерта му в момента са *** ! Затова навсякъде по повод и без повод пише за тях ,кво да прави човека ?!
6
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Важното е да има фърганье и скубанье
5
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Зависи къде е:)
4
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какво общо имат пенсионерите и *** с целувките и секса? Защо всичко опира все до политика?Медиите се мъчат да ни отдалечат от сивото ежедневие предлагайки ни различни теми,но........... Едно си баба знае,едно си баба бае.
3
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Всичко е важно и т.н. !
2
19
 
12
 
! Отговори
Ostap Bender преди 11 години
Целувката носи зараза...
1
10
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В момента аз давам пенсиите на двама пенсионери и издържам 5 ***.След 10 години ще се наложи да давам пенсиите на 4 пенсионери и да издържам 10 ***.Защото политиката на държавата е такава. Стимулират раждаемостта сред *** и им осигуряват доходи, които са по-високи ако раждат отколкото да бачкат.