Секс навици, които убиват страстта в леглото

Една и съща секс поза години наред няма как да не разруши връзката ви
10 авг 2012 19:21, Мария Дуковска
53
Секс навици, които убиват страстта в леглото
Снимка: Reuters

Замисляте ли се колко често правите едни и съща неща в леглото, казвайки си, че този път ще е за последно? Но следващия път правите същото и така месеци и дори години наред. Докато се превърне в сериозен навик, който почти никога не нарушавате.
 
Е, ако имате и секс навици, които не обичате да престъпвате, може би трябва да се замислите докога връзката ви ще издържи на еднообразието и скуката.
 
Ето кои привички в леглото могат да ви изиграят лоша шега в бъдеще:
 
Една и съща секс поза години наред

Едва ли има по-голям страстоубиец от мисионерската поза, която практикувате години наред. Как ще имате желание за секс, като знаете по план какво следва в леглото? Разчупете статуквото, променете стила и позата, за да помогнете страстната тръпка отново да се завърне в интимния ви живот.

Секс на тъмно

Присъщо на дамите, къде от срам и притеснение, къде заради понатрупани излишни килца, но най-често те са виновникът сексът да се случва само на тъмно. Това обаче може сериозно да навреди на любовната ви връзка, защото е всеизвестно, че мъжете обичат с очите. И се радват да видят голото ви тяло, дори и вие да мислите, че не сте в перфектна форма. Решението е да запалите повече свещи, които ще направят светлината приятно заглушена и романтична, но все пак достатъчна, за да може партньорът ви да се наслади на гледката.

Само мъжът съблазнява

Навикът, който притъпява възбудимостта на мъжа, е когато той е единственият инициатор сексът да се случи. Колкото и търпелив да е той, на всеки мъж би му писнало, ако само той приканва за ласки под юргана, а нежната му половинка все си прави оглушки. Забравяйте за умората и домашните задължения от време на време и бъдете съблазнителката, за която той мечтае. Само така може да запазите тръпката и страстта във връзката!

Още интересна информация може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още по темата: връзкасекслюбовпоза
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Пишат мъжки индивиди, които не са правили секс. Личи по отношението им, защото сексът НЕ Е МЕХАНИЧНО ЗАНИМАНИЕ.Никой не обича караниците, интимните отношения се отравят от прилежащите в близост роднини и намесата им в живота.Проблеми с работа, бита.Разнообразието идва спонтанно от добрата човешка връзка и взаимни чувства.Бягството при друг не е решение, там по-силна е тръпката от тайната на извънбрачната връзка. Това е нагон, не е любов.*** и простите също правят секс.
22
3
 
21
 
! Отговори
Наблюдател преди 11 години
Интересно как прости вонящи селендури превземат тези теми. Чалгаризираните простатци се кефят на прости коментари и се мислят за върха.
21
7
 
2
 
! Отговори
skunka преди 11 години
Chukliai q wsqka wecher da swurshwa po dwa-tri puti,pyk da widim togawa monotonnost.Chukash li q qko,nqma qd.
20
8
 
16
 
! Отговори
Баце ТРАКТОРИСТО преди 11 години
На който му е омръзнало да пробва групов секс ще ви хареса и на двамата . Аз сега помагам на комшията че женаму е с 15 години по-млада от нас и много и се па сам неможе . А и с един колежка и приятелката и обичам . Вообще одкакто се изпедерасти народа много матерял пада за обработка . А пуберите дето освен на кино гола жена още не са виждали да не пишат глупости за *** и т.н. несериозно е . Газове винаги се изпускат и човек се поти и мирише нормално е бе пидали дребни .
19
0
 
9
 
! Отговори
умен преди 11 години
абе 23 това са сюзън сарандън и *** робинс когато се обичаха още - сега са разделени
18
9
 
15
 
! Отговори
Бяло течение преди 11 години
и миризлив мензис
17
9
 
7
 
! Отговори
селянин преди 11 години
Този от снимката да не е педофил,нещо набор ми се вижда , а момето младичко като ученичка.
16
5
 
12
 
! Отговори
сексманиак преди 11 години
Абе малоумщини. Все за възвратно постъпателно движение става дума, пък ако ще на тавана да го прая !Все едно да ми писне да ям супата с лъжица и орално и да пробвам *** или през ушите !
15
2
 
20
 
! Отговори
до Някой си преди 11 години
Наскоро четох в една книга реплика на главния герой, която е супер точна (казвам го като жена):"Ако искаш да имаш успех с мацките, гледай на тях като на нещо приятно и забавно. Не ги приемай твърде сериозно, будалкай се като с приятел, ухажвай ги на шега и бъде добронамерен, но не твърде добър, пък каквото излезе"
14
6
 
13
 
! Отговори
Митьо Пищова преди 11 години
Аз моя го увивам три пъти около кръста, след това го разгъвам и пак навивам докато стигна до кокошарника.
13
1
 
14
 
! Отговори
алооо преди 11 години
то май 90 на сто тука са момченца...ами момиченцата -те кво мислят?
12
11
 
27
 
! Отговори
Бай 100-ян преди 11 години
*** също разделя в леглото....
11
8
 
14
 
! Отговори
Селянина с колелото преди 11 години
Се боб, се боб ... ами то омръзва бе....
10
9
 
38
 
! Отговори
Mr Lover преди 11 години
Разнообразието в една връзка го внася любовницата....
9
3
 
51
 
! Отговори
rrrr преди 11 години
Според мен, единствените неща които убиват страстта са караниците, обидите и незачитането на човека до нас, другото е фолклор
8
18
 
8
 
! Отговори
до 10 преди 11 години
ходи се застреляй
7
19
 
47
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
каква страст ви гони бе? какви глупости пишете тук бе хора? от началото всяка връзка е страстна.но след година 2 всичко се изпарява..яжте боб всеки ден...та да ви питам след месец ,два ...с каква "страст " ядете още боба...това са писания само за младите ..зрял човек би се усмихнал най малкото само...защото му е печално известно всичко от живота и брака..а младите могат да спорят само..защото са млади и неопитни..любов,вярност,брак..бля бля..и то точно в демокрацията която имаме днес?да бе
6
9
 
3
 
! Отговори
до 6 и 7 преди 11 години
ами не четете ги,бе големите теШкари и халтави чалгарски дупки!още си има хора,които се вълнуват от думи като любов,любене,секс-както вика колегата долу-е.ба.н!не кат вас,дет си дават трътките за жълти стотинки!А пък има и друго-крадецът вика -ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА,хехехе
5
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
off abe palqci ste vsi4ki 4ikidjii palni :D
4
6
 
45
 
! Отговори
алоооооо преди 11 години
не позата,не времето-КАРАНИЦИТЕ и проклетията убиват желанието за е.б.а.н!