Защо обвързаните мъже флиртуват

И как трябва да действате, когато флиртуват с вас
17 авг 2012 21:00,
51
Защо обвързаните мъже флиртуват
Снимка: sxc.hu

Защо мъжете флиртуват, когато са женени или обвързани? Този въпрос тормози почти всяка жена, която си е имала вземане-даване с ангажиран мъж. Това, което най-много я озадачава, е защо той е инициирал свалката и флирта и естествено след това се е върнал при половинката си, законна или не.

И тъй като в женската глава филмите, породени от ситуацията, са много и все с фантастични елементи, отговорите ще даде един мъж. Авторът на книгата „The Manual" и автор в сайта BadBoysFinishFirst.com Стив Сантагати дава своята гледна точка по този въпрос, базирана на опита му и на мъжката му същност.

Според Стив мъжете и жените си приличат. И както едните, така и другите са готови за флирт. Просто жените го правят непрекъснато, но по един пасивен начин – слагайки късата пола, високите токчета, танцувайки предизвикателно и сучейки кичур около пръста си. Те го правят без значение дали са обвързани, или не, това е част от тяхната същност, его, стремеж да бъдат забелязани и харесани.

Мъжете от своя страна няма как да сложат минижупите и да акцентират на дупетата си, нито цупят устни като дамите.

Сантагати акцентира на факта, че те са непрекъснато възбудени и много често флиртът им, който дамата може да приеме по-сериозно, не е нищо повече от автоматично поведение и тренирани действия, в които няма никаква емоция, освен сексуално привличане или дори желание да погалят само собственото си его.

Ето какви са причините мъже, които са обвързани/женени да флиртуват с други жени:

1.Правят го просто защото им е забавно.

2. Правят го, за да запалят искра в друга жена, която да им служи като резервен вариант, в случай че нещо се случи с настоящата им връзка.

3. Правят го, за да почешат егото си, когато видят как жената им отвръща.

4. Правят го, за да си докажат, че още ги бива.

5. Това е като инстинкт – палаво и игриво им позволява да развихрят въображението си и да си кажат „какво ако", макар че знаят, че трябва да са верни.

Как да се предпазите от излишни драми, ако ви сваля обвързан мъж, научете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
6
 
9
 
! Отговори
Стив Сантагати преди 11 години
Точка 2 е истината! Заиграваш се с нея но не прекрачваш границата. Просто и пускаш мухата. И като се разделите с досегашната си приятелка (след известно време) звънкаш един телефон и продължаваш от там докъдето си стигнал. Сигурен начин да избягаш от депресията...
29
0
 
18
 
! Отговори
Селянин преди 11 години
Обаче,да поясним,да не стане некой сакатлък ! Пръчо да го нема , щот са ревниви и мое те изненада неприатно ! Как сте законтрени у ботушите , се едно сте у вълчи капан !
28
10
 
11
 
! Отговори
Селянин преди 11 години
Аз пък , като нямам нещо чуждо лепвам козата ! Отивам в обора,фащам га за рогите и я обръщам на обратно .Предварително обаче съм обул гумените ботуши и и поставям задните крачка вътре,един вид да не мое да мръда много! От там нататъка е лесно..........Ей тъй сме ние на село !
27
3
 
3
 
! Отговори
до 27 преди 11 години
Е явно нямаш голям успех , щом ти бият шута още на първата среща !
26
12
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Щото чуждото си е чуждо ! А да *** жена си , все едно да биеш вързано куче !
25
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Е как що?- да си отеб$т
24
1
 
20
 
! Отговори
naivna преди 11 години
А дали понякога просто не се влюбват:)после разбира се, пак само до секс опира, ама и те душа носят и ги избива на чувства отвреме навреме. Кефи ме да си вярвам
23
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Начи статията е идиотска, к'вото и да си говорим. И обвързаните мъже и обвързаните жени флиртуват по две причини: 1) щото ни е омръзнало да таковаме един и същи човек и 2) щото ни се иска да докажем сами на себе си, че все още могат да ни се нахвърлят. Ей това е! А разни *** П****И от tilaloto.bg се правят на умни и пишат ли пишат известни неща. Бе прости са тия недотаковани момиченца, неопитни и *** п****и.
22
1
 
25
 
! Отговори
Алфа преди 11 години
Ееее ама продължаваш да се обясняваш като ученичка..... явно наистина си раздразнена..... ами какво да ти кажа сменяй батериите на вибратора и си лягай... лека ;-)
21
13
 
2
 
! Отговори
bgswingers.net до 21 преди 11 години
Ти да не се стресна бе?! Спокойно ,не всички жени са като мене ! Има и жени ,които също са егоисти към мъжете си и ако се опиташ да свалиш такава жена ,няма риск тя да се опита да пусне жена ти на мъжа си !Просто ти ще лъжеш твоята жена и тя ще лъже мъжа си ! Но ако се опиташ да свалиш жена ,която с мъжа си прави суинг ,просто ще удариш на камък и не само ще удариш на камък ами може и да се опита да пусне жена ти на мъжа си ,понеже такива егоисти и големи свалячи не ги гледаме с добро око! СПОКО
20
4
 
2
 
! Отговори
до 19 преди 11 години
Ами защо излизаш с *** патки ?!
19
4
 
39
 
! Отговори
До 20 преди 11 години
Кукло омотваш се с тези дълги обяснения ...... признай си че днес е петък вечер и на теб ти се *** та две не виждаш а мъжът ти е на кръчма и скоро няма да си дойде....
18
22
 
8
 
! Отговори
bgswingers.net преди 11 години
Препоръчвам на семейните дами ,чиито мъже не са егоисти и им признават правото на свободен секс ,да действат срещу другите семейни мъже егоисти към жените си ,както действам аз ,т.е. да направят така ,че да пуснат жените им на мъжа си !!! Не знаете каква утеха и удовлетворение чувства една жена когато е пуснала на мъжа си жена на друг мъж,който се прави на голям сваляч,но е егоист съм собствената си жена! Но мъжът ви ако е същият тип егоист ,просто не заслужава този подарък !
17
15
 
31
 
! Отговори
баче кико преди 11 години
ТОКУ ЩО МЕ ЗАРЯЗАХА НА ПЪРВА СРЕЩА 6ТОТО СЪМ БИЛ МНОГО ЗАТВОРЕНАБРЕ ВИЕ КАТО СТЕ *** ПАТКИ ЖЕНИТЕ ЗА КАКВО ПО ДЯВОЛИТЕ ДА СИ ПРИКАЗВАМ С ВАС ?Ъ?
16
4
 
22
 
! Отговори
съвет до 17 преди 11 години
Спирай ракията, да не останеш на старини с нея вместо да се гушкаш в жена си :)
15
5
 
12
 
! Отговори
Моля за съвет преди 11 години
А бе като съм трезвен не съм развратен, неверен и слабохарактерен но като ударя две ракии ставам друг човек а той е голям развратник, неверник и ужасно слабохарактерен. Не знам какво да правя....ракията ли да спирам или......
14
15
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Флирта , свалката държи женения мъж жив. Раздели ли се с тези способности става банкомат с ***.
13
8
 
40
 
! Отговори
ниско ниво преди 11 години
А бе големи сте зяпачи, свалячи и ч...чи . Нагон било- не знам какво. признайте си, че сте развратни и неверни и слабохорактерни . Един отговорен човек би избягвал изкушенията, а не би ги търсил ако държи на човека до себе си. Жените също можем да търсим някои по-готини от вас, да ги зяпаме и т.н. Това ще ви се хареса ли?
12
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
М...да Любовта не може да срещне вече, така ли?
11
5
 
8
 
! Отговори
bgswingers.net преди 11 години
И така като се правят на интересни ,вместо те да ме ч... , аз пускам жените им на мъжа ми !!!