Какво ни възбужда най-много?

Основни провокатори на сексуално привличане
Обновена: 26 окт 2012 18:17 | 26 окт 2012 18:10, Мария Дуковска
55
Какво ни възбужда най-много?
Снимка: Reuters

Секс още на първа среща – напоследък това става все по-честа практика. Дали обаче е провокирана от повърхностно поведение, или има и други фактори, които я определят – сега ще разберем. Оказва се, че наглед нормалните условия, в които протича срещата ни, могат да се окажат силен „афродизиак“.

Страхът

Има значение дали на първа среща ще гледате комедия или трилър. Според социологически проучвания и опити може да се направи заключение, че когато страхът присъства в дадена ситуация, склонността ни да почувстваме привличане към по-силния човек до нас става по-голяма. Причината се крие в това, че когато страхът вземе превес, тялото ни действа, подтиквано единствено от инстинктите.

Червеното

Вероятно знаете за проучването, направено с група мъже, на които им били показвани снимки на жени с различен цвят на облеклото. Дамите в червено определено водят класацията. Аналогично, жените имат тенденцията да си падат по мъже в същия цвят. Червеното внушава сила, агресия и власт – съответно е нормално да се очаква един такъв мъжки представител да е на висока позиция на работното място, да печели достатъчно пари и да е страстен любовник.

Лявото и дясното

Човешкият мозък е отделна вселена, която специалистите слабо са разучили. Основни заключения лежат в основата на една импровизирана теория, която може да ни е от помощ, когато искаме да постигнем нещо определено.

Лявата половина на мозъка отговаря за преработването на вербалната информация и в нея преобладават положителните емоции. Същото е и положението с дясната половина, но тук външните стимулатори са невербални, а емоциите са по-скоро негативни. Всяка половина от мозъка отговаря за противоположната страна на тялото. С други думи казано – по-вероятно е жена да се съгласи да излезе на среща с мъж, който я е поканил, говорейки в дясното й ухо.

Oще интересна информация може да прочетете в Аz-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
9
 
8
 
! Отговори
сексманиак преди 11 години
до 23Ей аматьор !Всеки истински маниак е възбуден непрекъснато ! Ще го научиш като станеш профи !Най големия зор е като ходиш да акаш. Няма такава мъка тая пуста гордост да я накараш да работи в посоката дето требе.И освен това, вече съм ти възбуден, ша знаиш!
19
5
 
23
 
! Отговори
секс маниак преди 11 години
аз се възбуждам от ФИДОСОВЯ, като си фантазирам ,че я къртя като диво прасе картофена нива.обичам и свинско и женско ама като са ДВЕ В ЕДНО Е ВЪЗБУЖДАЩО
18
2
 
28
 
! Отговори
до 20 преди 11 години
Ами може и наистина да предизвикаш положителни емоции.......поне няма да му е гузно, че само той кръшка...:)
17
6
 
30
 
! Отговори
въпрос към автора преди 11 години
На моя като му признавам че съм му изневерила, ще му го прошепна нежно в дясното ухо. Дали ще предизвикам положителни емоции?
16
1
 
19
 
! Отговори
ku4eto преди 11 години
///Дамите в червено определено водят класацията..........///..защото мъжът като видел червено ставал като бик
15
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Амчи, ако да говорим за жените - дебелината на протофела. Начи кат и посочиш на дясното учо ена пачка и моменталически е възбудена. На лявото ако и посочиш пачка се възбужда след 0.25 секунди време. Цела вечност.За мъжете е различно, понеже там работата психологически е многу комплексна или комплексарска. Зависи.
14
0
 
22
 
! Отговори
мъж преди 11 години
То мен ако питате жартиерите сигурно са страшно неудобни ама обличат ги пусто тез жени! Що ли?? :))
13
1
 
53
 
! Отговори
Сиганин сас хинтерне преди 11 години
Ставам аз вчера вечерта към 2 часа много натопорчен, бутам мойта показвам и го и я питам ша прайм ли нещо.тя ми вика :изпикай са и си лягай
12
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Егати кифосколиозата е на тая снимкаТова от учебника по патоанатомия ли са го прекопирали
11
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ти си извратен!
10
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мен Дянков ме възбужда!
9
1
 
21
 
! Отговори
до 10 преди 11 години
Тупни я по - добре по лявата половина на главата или по дясната на гъ.за като й говориш нежно. Все едно и също било и предизвиквало положителни емоции. Поне така пише горе. А в дясното ухо можеш да я питаш дали ще го поеме отзад :))
8
0
 
9
 
! Отговори
До 10 преди 11 години
Хахахахха разби мееее :D Със сигурност ще ти се навие, няма начин. :D
7
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мен най-много ме възбужда гола жена. А иначе туй за половините на мозъка е добре да се знае. Ако я тупна по дясната страна на главата, дали ще ми се навие? ;)
6
2
 
11
 
! Отговори
Ъц преди 11 години
Какво ни възбужда най-много?----------Половинката ми... вече 20години, много Дива Шотландка! )))))
5
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Най-много са възбуждам га муам кифтета и га са празня! :)
4
0
 
14
 
! Отговори
до 2 преди 11 години
Вика, че не ти работели двете половини на мозъка :))
3
2
 
13
 
! Отговори
м.у. преди 11 години
"Червеното внушава сила, агресия и власт съответно е нормално да се очаква един такъв мъжки представител да е на висока позиция на работното място, да печели достатъчно пари и да е страстен любовник."a клошарите и *** с червени тениски ???м?
2
0
 
18
 
! Отговори
steve преди 11 години
Лявата половина на мозъка отговаря за преработването на вербалната информация и в нея преобладават положителните емоции. Същото е и положението с дясната половина, но тук външните стимулатори са невербални, а емоциите са по-скоро негативни.ко казА, ко ?
1
7
 
24
 
! Отговори
иво преди 11 години
възбуждат ме кокали, косми, шкембе, плешиво теме. Красотата е в несъвършенството.