Голата истина – какво не бива да крием от бъдещия си мъж

5 неща, които трябва да признаете преди сватбата
1 ное 2012 19:41, Мария Дуковска
22
Голата истина – какво не бива да крием от бъдещия си мъж
Снимка: Reuters

Сватбата е дългоочакван миг, за който много хора бленуват с трепет. Понякога брачните съюзи устояват на времето и са успешни, понякога обаче бързо се пропукват. Никога не започвайте подобна авантюра, без да сте казали най-важните неща за себе си на половинката и той да ви познава такава, каквато сте. За да имате дълъг и наистина щастлив семеен живот.

Здравето 

Партньорът, с когото планирате дълговременни отношения, има право да знае всичко за здравето ви. Бъдете искрени особено ако страдате от сериозни болести, които може да повлияят на семейния ви живот.
 
Желанието ви да имате деца

Обсъдете го далеч преди да планирате съвместен живот. Мечтаете си за дом, пълен с малчугани или искате семейно гнездо без деца. Ако има причина да не можете да забременеете, задължително поговорете за това с бъдещия си мъж.

Финансовото ви състояние 

Взели сте кредит, който ще изплащате дълго време, дължите заем/заеми от приятели, или по-добрият вариант – освен на заплата си разчитате и на други сигурни източници на доход. Щастието в семейството зависи до голяма степен от семейния бюджет.
 
Взаимоотношения с Темида

Водите дело или срещу вас се води дело – всяка премълчана подробност от личния ви живот може да стане повод за скандал или дори раздала.

Образование

Срамувате ли се, че не сте завършили университет или дори нямате диплома от гимназията? Един ден всичко ще излезе наяве и лъжата ще ви струва само излишни неприятни емоции, оправдания и обяснения. Ако любовта на любимия ви мъж зависи от дипломата ви, тогава си помислете дали трябва да се обвързвате с него. Има и такива мъже, които смятат, че принадлежат към „висшата класа” , а вие изобщо не влизате в тази категория.
 
Има много хубави български поговорки за лъжата – „На лъжата краката са къси”, „Истината боли за кратко, а лъжата – цял живот”. Семейството се гради на чисти, честни и искрени отношения. И все пак казват, че най-големите лъжи в света са „Обичам те” и „Нямам нищо против майка ти да ни погостува”.

Още интересна информация и полезни съвети прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
6
 
! Отговори
аз преди 11 години
а къде забравихте въпросът относно той дали може да има деца,защо винаги се пита първо дали жената може да забременее, а не дали мъжът евентуално може да има проблеми.............??????????????
18
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Веднъж, на АГ преглед, гинеколога ме попита колко аборта съм имала и се учуди, че нямам. Представям си каква е статистиката, щом АГ специалист се учудва на липса на аборти при 32-годишна раждала жена. Сигурно малките се *** през месец. Ужас!
17
1
 
6
 
! Отговори
Месия преди 11 години
Леля Жана си я обичам къде, къде повече... И не съм те лъгала, че те обичам...
16
2
 
26
 
! Отговори
@@@@ преди 11 години
Но ако е правила аборти, това говори лошо за всяка жена ---- i za vseki maj, s koito e bila.
15
16
 
23
 
! Отговори
15-ти преди 11 години
колега, не е въпроса с колко си се *.недей сравнява аборта с простото **ане.Зачатието на дете е нещо голямо - боли ме фара с колко хора е спала.Но ако е правила аборти, това говори лошо за всяка жена
14
4
 
24
 
! Отговори
! преди 11 години
След 20 години брак:"Скъпи, аз съм далтоник!""Така ли? А аз съм ***!"
13
7
 
28
 
! Отговори
14-ти преди 11 години
На оная ти работа пише ли с колко мацета си преспал?Мацетата не забременяват от самосебе си, а от такива егоистични *** като теб!
12
11
 
27
 
! Отговори
мом4ето преди 11 години
въпрос към жените:Казвате ли на мъжа си дали и колко аборта сте правили?Щото знам за жени които не го казват това на мъжете си, което е подло!
11
5
 
21
 
! Отговори
Седянков преди 11 години
Дянков, поздравявам те с песента "И твойта майка също..." в изпълнение на Белослава и група Ъпсурт...
10
3
 
43
 
! Отговори
Голата истина преди 11 години
Ако навремето беше по-решителен Тя можеше да те нарича Адам, защото щеше да си й първия мъж, но сега ще трябва да ти казва Боинг, защото си й 747-мия...
9
0
 
32
 
! Отговори
ана преди 11 години
това са неща, които и един мъж не трябва да крие от една жена.
8
6
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Годеницаименно, затва човек трябва да живее с мотото, че всички жени са малко или повече к*рвета, но щом си решил да делиш живота с нея, карай да върви, да не е вече обща.ако пък тя държи да бъде обща - няма какво да делиш с нея, да си върви по пътя и тва е.
7
9
 
23
 
! Отговори
номер 6 липса преди 11 години
6. Не казвайте, че сте били само с трима мъже след като сте били 300 защото рано или късно ще се разбере и мъжа ако си е мислил, че е с морална жена и като разбере, че е * ще е рекламира на мама и тати!
6
8
 
27
 
! Отговори
Годеница преди 11 години
То ако е голата истина нищо не остава.Ако махнем силикона, грима, перуката, слезем от токчетата, оставим к.....ските номера, съблечем секси дрешките. Признаем си, че сме били ***. Признаем си проститутското минало. Е, тогава?
5
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Abe savsem za 6arani ni vzehte , koq e taq jena kadeto 6te si priznae vsi4ko i to prd bade6tiqt si saprug ?
4
23
 
7
 
! Отговори
.... преди 11 години
Много обичам секса и от време на време ще го правя и с други мъже.
3
5
 
50
 
! Отговори
Колкото толкова преди 11 години
Броя на баджанаците също!
2
4
 
57
 
! Отговори
Doctor Horror преди 11 години
А ако бъдещата съпруга тайно работи като компаньонка трябва ли да си признае преди брака?
1
4
 
62
 
! Отговори
ku4eto преди 11 години
а защо пропуснахте най-важното кой може да готви от двамата????