Нещата, които всеки мъж трябва да умее

Или поне да има бегла представа как се правят
30 ное 2012 20:44,
76
Нещата, които всеки мъж трябва да умее
Снимка: оutnow.ch

Всеки истински мъж трябва да знае да прави някои неща и без помощта на жена или упътване.

Предлагаме ви списък от 20 неща, които всеки уважаващ себе си мъж трябва да умее да прави сам. Ако можете поне половината от тях, това говори добре за него.

Мъжът трябва умее....

1. ... да оставя бакшиши.

Нямате нужда от калкулатор, за да изчислите на ум с колко да възнаградите сервитьора или доставчика на услуги. Ако сте в заведение - стандартът е 10% върху сметката, но може и повече в зависимост от впечатленията ви. Имайте предвид, че фризьорите, барманите, доставчиците на храна и таксиметровите шофьори също очакват бакшиш.

2. ...да почисти апартамента си.

Всеки мъж трябва да знае минимум как се мете с метла, как се използва моп и как се пуска прахосмукачката. Да почистите своя апартамент ще ви отнеме не повече време от почивката между полувремената на един футболен мач, тоест около 15 минути.

3. ... да сменя спуканa гума.

Не винаги ще разполагате с лукса някой да ви помогне и да смени гумата, когато попаднете в такава ситуация. Но все пак всеки мъж трябва да е виждал в живота си гаечен ключ и крик, да знае къде седи резервната гума и да има сили да развие и завие винтовете.

4. ... да създаде романтична атмосфера.

Това става с помощта на няколко ароматни свещи или с разпалване на огъня в камината (ако имате такава), с пускане на лека музика (джаз, чил аут, R&B) и с изгасяне на светлините в помещението. Не е много сложно!

5. ... да може да свали сутиен.

Сутиенът се закопчава не със секретен код, а с най-обикновени кукички. Ако трябва, тренирайте в някой магазин за бельо, само не разваляйте еротичния момент със своята любима покрай невъзможността да се справите с тази част от бельото ѝ. Трябва да можете да го правите с едно движение!

6. ... да си върже вратовръзката.

Научете се как да връзвате вратовръзка, дори животът и работата ви да не са свързани с носенето на строги костюми. Просто се уверете, че можете да правите и това нещо, защото не знаете кога може да ви се наложи.

7. ... да намери място в нощен клуб.

Ако искате да изглеждате готин в очите на една жена, трябва да знаете как да осигурявате хубави места в ресторантите и нощните клубове. Може да звучи лесно, но ако сте несигурни или прекалено нахални, може да си останете между правостоящите цяла вечер. Опитайте се да се сприятелите с управителя на заведението или поне да поговорите с него насаме.

8. ... да пазарува в хранителен магазин.

Не мислете, че това е задължение на половинката ви. Вие сте голямо момче и трябва да можете да се оправяте в магазина за хранителни стоки и без помощ. Ако ви е трудно да запомните какво ви трябва – направете си списък с необходимите покупки.

9. ... да чете бързо.

Научете се да сканирате страници и най-важните части от статиите във вестниците (онлайн медиите). Ако трябва, четете по диагонал или използвайте други трикове, но се старайте да бъдете информиран, без да си губите цялото време в това.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още по темата: мъжобноскиумения
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
10
 
66
 
! Отговори
TRUE POWER MAN преди 11 години
1.Да набие жената2.Да набие децата3.Да си сипе една ракия4.Да гледа А група
25
4
 
22
 
! Отговори
до 12 преди 11 години
Това съвети са женска горила ли са или павиан?
24
1
 
26
 
! Отговори
Мачо преди 11 години
Е па нема да ода у тялото веке!
23
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
С точка 4 не ми се получава, но с другите съм ОК.Аз съм *** пича, сега ще го покажа на жената, да разбере каква късметлийка е :)))
22
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Когато се оженихме с булката, тя обичаше да говори така за мен: моето момче не може да плете и да лови бримки.От тогава минаха 30 г., и така не ги научих тия неща. Но в някои дейности се просветих, например в риболова, до 25 г. знаех 4 начина за ловене на риба, но на един лагер на Осъма до Ловеч пазача на станцията ме научи още 6, общо 10. Само на въдица не се научих. И се сещам репликата на пират от един стар филм-истинския мъж трябва да пие всичко, да ходи по жени, да язди и стреля.
21
1
 
91
 
! Отговори
Thats all преди 11 години
МЪЖА ТРЯБВА ДА МОЖЕ:1. Да изкарва добри пари2. Да прави здрав се*с с жена сиТОЧКА.
20
12
 
24
 
! Отговори
Мъж преди 11 години
Всеки, който е написал, че статията е ***, явно не отговаря на някое от уменията и се е ядосал. Елементарна реакция.
19
3
 
37
 
! Отговори
saki преди 11 години
Чета диагонално изреските от вестници които ползвам вместо тоалетна хартия.Създавам романтика с изключения ми ток. На жена ми не свалям сутиена ,защото ще и виснат до земята.
18
1
 
50
 
! Отговори
Bianconero преди 11 години
Това с диагоналното четене е възможно най-мъжественото нещо, ха ха. Много проста статия.
17
2
 
46
 
! Отговори
ПЕтър преди 11 години
Абе какви са тия глупости бе
16
7
 
32
 
! Отговори
Оногондур преди 11 години
До бай Петко,номер 2Има и по-лошо,човек и добре да живее,налага му се да си легне със жена си.
15
5
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Няма да го прочета в тялото!Кво ще ми направите!И само да кажа че жената сама си сваля сутиена така че не се налага да се занимавам с глупости а направо минавам към основното действие!
14
3
 
73
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тялото кога няма връзка с Мозъка се получават такива статии.
13
14
 
28
 
! Отговори
??? преди 11 години
Защо коментирате като всичко ви е тъпо ??? Все сте най-умни, все всичко ви е най-тъпо и накрая вие самите живеете в пълна тъпня. Във всяко нещо написано има малко истина, никой не те кара да живееш според написаното, а да си отвориш малко капаците на очите. Не защитавам конкретната статия, а се възмущавам от вечно мразещите. Най-лесно е да мразиш, за останалото се искат усилия, па дори и да напишеш *** статия
12
10
 
59
 
! Отговори
мъж преди 11 години
Жената трябва да умее:1. Да му чисти *** от пъпа2. Да почисти черните точки/пъпки по гърба и лицето3. Да го пощи за бълхи и кърлежи
11
2
 
70
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Според мен, по-добре да знае как да измеже стена, да смени крушка, да отпуши тръбата, да може да реагира като 112, докато дойде специалистът. Сутиенът мога и сама да си го сваля. Вие сте доста повърхностна медия напоследък.... И после що мъжете мислели жените за глупави - ми като за една кифла е важно да запази мъжът й място в нощния бар....
10
8
 
54
 
! Отговори
Митю Пищоа преди 11 години
11. Да гони к*рвите още от малък
9
1
 
27
 
! Отговори
ХА ХА ХА преди 11 години
А какво мислите за тоя "сайт"
8
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
10.....да готви.................11.....да знае 70 неща12.....69..............и мусака
7
2
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ейтва е статия баце. Тъпометърът на мах....