Най-нежеланите коледни подаръци

Кои са подаръците, които никой не мечтае да получи
Обновена: 20 дек 2012 14:46 | 20 дек 2012 14:46, Мария Дуковска
56
Най-нежеланите коледни подаръци
Снимка: Sxc.hu

Коледа е само след няколко дни и едно от най-вълнуващите неща покрай празника е именно размяната на подаръци. Колкото и да си повтаряме като мантра, че не искаме подаръци и че държим най-вече на жеста, на вниманието, всеки, тайно в сърчицето си,  все пак се надява да получи хубав дар.

Но това невинаги се случва и понякога ставаме жертва на "добрите" си приятели, които вместо да ни зарадват, ни подаряват най-скучния подарък на света.

Предлагаме ви няколко примера за най-нежелани подаръци. Препоръчително е да избягвате тяхната покупка:

Плетен пуловер с еленче

Помните ли героя на Колин Фърт във филма „Дневникът на Бриджит Джоунс“ и неговите вечни пуловери с еленчета? Е, оказва се, че това е сред най-нежеланите подаръци изобщо, като според повечето хора е глуповат и досаден подарък. Ако не искате да видите фалшиви усмивки на лицата на близките си, бързо го сменете в магазина с нещо друго.

Чорапи

Отдавна стана ясно, че никой мъж не се радва на такъв подарък, а пък жена още по-малко. Тогава не го причинявайте на никого, щом не искате да се случи и на самите вас.

DVD с филм (който го дават по всички телевизии)

Един от най-досадните и лишени от всякакво въображение подарък е стар филм, който вече се върти по повечето телевизии и не е никакъв проблем да се намери и гледа.

Кутия с бонбони

Ама вие сериозно ли мислите, че това се класира за подарък? Не, определено никой няма да се зарадва, дори да са от истински швейцарски шоколад! По-добре направете сами една екоиграчка за елхата, повече оригиналност и ентусиазъм ще вложите и получателят ще го оцени.

Сладникав парфюм

Освен ако не сте на 70 години, в което няма нищо лошо, сладникавите аромати едва ли са ви по вкуса. Парфюмите със силна есенция на розова вода са по-скоро нежелан подарък, отколкото мечтата на всяка жена.

Календар

Скука, скука и пак скука. По-добре наистина нищо да не подарите, отколкото календар, който ви е даден от фирмата, в която работите, а вие да го подарите на близък човек.

Цикламено червило

Козметиката винаги е на почит сред подаръците особено ако е качествена. Но колкото и марково и хубаво да ви се струва едно червило, никога не го подарявайте в цикламен цвят. Освен ако не сте почитателка на този цвят и смятате да си направите личен подарък. Тогава действайте!

Още интересна информация прочетете в Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
2
 
! Отговори
36 преди 11 години
До Ния Ще ми се да те открия
45
2
 
0
 
! Отговори
Ния до 63 преди 11 години
Ми и аз не съм май, 36 не е първа младост ...... Беше ми приятно, аз обикновенно не просто не комуникирам по интернет, а дори не коментирам новините, нямам фейсбук ...Весела коледа!
44
0
 
1
 
! Отговори
36 преди 11 години
До Ния.Es war sehr angenehm für mich. Боя се, че не съм първа младост, ако нямате нищо против.
43
3
 
1
 
! Отговори
Ния до 36 преди 11 години
Wie kann ich dich finden ? Oder du findest mich irgendwie.....
42
1
 
0
 
! Отговори
36 преди 11 години
До Ния Ich werde da sein
41
0
 
4
 
! Отговори
ha ha преди 11 години
супер некадърна статия, някои биха се радвали и на близалка, те ми изреждат най-нежеланите. А по добре ли нищо да не получиш.
40
0
 
1
 
! Отговори
Ния до 36 преди 11 години
Затова пък аз в събота сутрин живот и здраве ще се прибера в София :)
39
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Великденско Яйце
38
2
 
5
 
! Отговори
галактика преди 11 години
Много обичам мириса на нова книга - направо се прехласвам за минута-две. Нечия интересна биография би ме зарадвала. Но по принцип съм доволна от каквото и да е, и то искрено.
37
0
 
10
 
! Отговори
Язе преди 11 години
След бърз преглед на статията мога да кажа:Въпрос на вкус казало кучето и си облизало за*ника. Примерно зависи кой е плел пуловера. А и една здрава целувка може да ми е по забавна от некое Айбляблябля.
36
1
 
1
 
! Отговори
36 преди 11 години
До Ния : е с малко сме се разминали - преди няколко дни минах през Виена на път за Бг, но пък нищо се не знае! Важно е желанието.
35
0
 
2
 
! Отговори
до 27 преди 11 години
А, ако на чужда жена, ще е още по добре нали?
34
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А пък искам пуловер с еленче - никога не съм имала такова нещо и ще му се радвам много. Както и на наистина топли шарени чорапи, някой по-долу беш еказал - до коляното :-) Статията е преведена на две, натри от някой чужд сайт, от което е станала още по-глупава.
33
0
 
25
 
! Отговори
Аз преди 11 години
Не, няма да прочета още интересна информация в Az-jenata.bg
32
0
 
1
 
! Отговори
do 34 преди 11 години
Ама само за планината ли или и за..........ъ-ъ-ъ-ъ-ъ-ъ-.............:)
31
0
 
16
 
! Отговори
подарък преди 11 години
Статията е абсолютно *** и няма нищо вярно. Всеки подарък е желан! Кутия с бонбони - много хубав подарък и за близки приятели и за бизнес-партньори. Че кой не обича шоколад?! Парфюм - много добро попадение, но разбира се за близък човек, на когото знаете вкусовите предпочитания. Календар - има в книжарниците много хубави такива с красиви картини за всеки месец, описание на всички празници, полезни съвети за трапезата за съответния празник и др. полезна информация.
30
0
 
8
 
! Отговори
ECO преди 11 години
Az veche ne poluchavam podarazi, no za rojdennia si den roditelite mi mi pratiha dosta pari i sega moga da si kupia kakvito gluposti iskam (drehi razbira se). Podarazite sa zabavni samo za dezata ili kogato lubim chovek otdavna iska nesto, no ne si go kupiva/pravi i nie mojem da mu napravim iznenadata. V ostanalite sluchai podariavaneto na razni izmishliotini e nenujno i chesto neharesvano. Zatova malki nesta kato bonboni e dobar podarak, nikoi ne se e razsardil na shokolad! :)
29
0
 
25
 
! Отговори
жена съм преди 11 години
Винаги се радвам на чорапи - най-вече термо, по възможност шарени и от тези до коляното! Обичам шарени чорапки!
28
1
 
23
 
! Отговори
:D преди 11 години
И аз предпочитам пуловер с еленче вместо солницата с дупки Ф2 мм. която ми подариха миналата година.... :))))
27
0
 
15
 
! Отговори
оххх... преди 11 години
Нужно ли е преди всяка Коледа и НГ, всяка година да се пуска тази статия? Все същата! Ми ние ги научихме наизуст тия подаръци...