Накарайте свекървата да ви обикне

Дарете я с внуци и ще заровите томахавката
Обновена: 28 яну 2013 14:55 | 25 яну 2013 12:47, Мария Дуковска
59
Накарайте свекървата да ви обикне
Снимка: Sxc.hu

Вечната битка между снаха и свекърва никога няма да свърши, нали? Но защо пък трябва да оставите резултата в полза на свекито? Запретвайте ръкави и се хващайте на работа. Ето как ще станете най-любимата й снаха и никой няма да може да промени това:

1. Уважавайте нейните празници и тези на семейството й

Винаги бъдете подготвена с букет цветя и подарък за нейните лични празници – рожден ден, имен ден. Дори и със символичен подарък, важно е наистина да я оцените и уважите. Една точка за вас, момичета!

2. Оставете я да бъде част от живота на сина си, поне доколкото ви изнася

Генерална грешка е да я изключите тотално от вашия живот. Направете този компромис, най-вече заради мъжа, когото обичате. Ако увеличите непреодолимо дистанцията помежду им, той може да си замълчи сега, но някой ден ще ви го натяква със страшна сила, бъдете сигурни.

3. Направете десерт по нейна рецепта

Уау, ако направите този жест, наистина ще наваксате в резултата! Да приготвите домашен сладкиш, чиято рецепта ви е дала самата тя – страхотно! Не само ще приготвите вкусно (надяваме се) ястие, но и ще спечелите бъдещото й благоволение.

4. Изслушвайте я... поне от време на време

Всеки има нужда от своите 5 минути слава. Ако днес е решила да ви разкаже как тя е отгледала сина си, такъв хубав и голям мъж, мажейки бебешкото му дупе с мас, ех, простете й и замълчете. Нищо че вие сте на друго мнение. Недейте винаги и за всичко да й противоречите само за да докажете, че вие владеете ситуацията. Оставете я да се оттегли от позицията на семеен властелин с достойнство.

5. Дарете я с внуци

Най-големият подарък за всяка свекърва или тъща е да се сдобие с внук. Нищо повече няма да може да я зарадва или да й затвори устата по-добре от едно прекрасно малко човече, плът и кръв от нейното дете. Дарите ли я с внуци, тя ще ви даде вечната си благословия, убедени сме.

Още полезни съвети прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
3
 
4
 
! Отговори
даа преди 11 години
Има родителки, които много се месят в живота на децата си, ама това е защото децата са инфантилни,не могат да взимат самостоятелни решения и да носят отговорност. Възрастен, зрял човек, мъж жена, няма значение, не би позволил друг да му диктува какво да прави с личния си живот.
26
1
 
3
 
! Отговори
от 32 преди 11 години
Дайте по-добре съвет как се забравят болките причинени ти от другата жена в живота на мъжът ти- майка му. Съжалявам, но да простиш можеш, но как да се справяш с посточнното й вмешателство в живота ти и спостоянните й претенции на жертвена майка към синът й е по-трудно.
25
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Дарите ли я с внуци, тя ще ви даде вечната си благословия, убедени сме."Напротив, когато се появяват внуците възникват проблемите. Има особен сорт, които признават за свои само децата на дъщерите си, на синовете си- не ги обичат. Има и такива случаи. Изпитала съм го. Гледаше децата на дъщеря си цял живот, а докато ми беше малко детето- не искаше да го погледне вместо това гледаше други деца срещу заплащане, а прибираше половината заплата на мъжо. Както и да е. Дайте съвет по-добре как да забра
24
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ела мама аз ще ти дам само да не е тя.
23
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ей, 25 щом жените не са достатъчно добри предрусали,татуирани ,неморални...оправете вие синчето.П.С. Давате ли му да цока още или го отбихте?
22
1
 
12
 
! Отговори
снаха преди 11 години
И къде останах аз след всичкото това подмазване? За 25 години всичките тия препоръки съм ги пробвала в един или друг момент, целенасочено или по интуиция - файда няма, по-добра не станах! А децата съм си ги родила заради себе си, не заради когото и да било - най-малко заради свекърва! Така че - "пер *** транс" дали ще ме обича!
21
13
 
4
 
! Отговори
Свекърва преди 11 години
Добре де, а какво да направят свекървите за да се харесат на снахите? Никак не е лесно да се излезе на глава с днешните пропушени, пропити, продрусани и татуирани фолкаджийки, водили и водеЩИ често пъти безразборен полов живот, за които да бъдат съпруги и майки е недоразумение. Съжалявам за откровението.
20
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тук в България родителите много се месят в живота на децата си ,така че като тръгнете да се жените не забравяйте да видите що за стока са бъдещите ви роднини....
19
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако свекървата подхвърля ,че й се гледа бебе й кажете да си направи. :D
18
2
 
14
 
! Отговори
Мене преди 11 години
С деца се даряват младите един-друг, не даряват децата си на старите.Свекървата е кофти персона по подразбиране. Всяко правило си има изключение!Само се вгледайте в майките с малки деца мимченца. Те са като орлици и не им позволяват да дишат без тях. Как това нЯщо, треперило над това момче повече от 20 гидини, ще му позволи да обича друга жена. Не! Тя, майка му го е обгрижвала и не миже сега друга на готово да получи този перфектен мъж...А бе, откачена работа...
17
0
 
19
 
! Отговори
БУРГАЗЛИЙКА преди 11 години
ВЪОБЩЕ НЕ МИ ПУКА ДАЛИ СВЕКЪРВАТА МЕ ОБИЧА ИЛИ НЕ
16
0
 
16
 
! Отговори
Mария преди 11 години
Тъкмо напротив! Като се появят внуците става още по-зле! :-))))
15
0
 
0
 
! Отговори
do 16 .. преди 11 години
na koi govorish?
14
3
 
0
 
! Отговори
.. преди 11 години
Ти знаеш ли какво ще се случи с теб след десет години?
13
1
 
7
 
! Отговори
WWF преди 11 години
Tia dvete seriozno li sa sednali do kanavka??!
12
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Накарайте свекървата да ви обикне Дарете я с внуци и ще заровите томахавката - абсолютно точно !
11
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
I kvo kato ne vi haresva niakoi? Nevazmojno e vseki na sveta da vi obcha, vajnoto e maja vi, ostanalite da si gledat rabotata! I men mai ne me haresva (sestrata), maikata vinagi se darji dobre ama sigurno i tia ne me obojava zastoto az sam mnogo stesnena i neadekvatna v semeistvata na gadjetata mi. I kvo sega? Goliam praz, tova nisto ne promenia na vrazkata mi! Te jiveiat v druga darjava, ne se mesiat na nashia jivot, vseki si e dovolen. :)
10
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Свекърви,тъщи,отвратна работа.Нали гледам по майка ми, леля ми, приятелките им, само плюят по снахите и все се гледа супер критично.На майка ми съм й забранила да обсъжда пред мен жената на брат ми.
9
1
 
16
 
! Отговори
:) преди 11 години
За да спечелиш някого, първо той трябва да иска да бъде спечелен.
8
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
За да спечелиш свекървата, първо тя трябва да е човек.

403 Forbidden

Forbidden

You don't have permission to access this resource.Server unable to read htaccess file, denying access to be safe