Г-н Чаровен може би е просто един обигран сваляч?

Как да разберете дали сте ударили джакпота, или ви очаква разбито сърце
Обновена: 15 апр 2013 15:55 | 15 апр 2013 15:55,
7
Г-н Чаровен може би е просто един обигран сваляч?
Снимка: outnow.ch

Току-що сте срещнали мъжа на мечтите си. Той е красив, чаровен, забавен, успешен, а усмивката му... тя може да разтопи и айсберг. И както казват старите хора: „Много хубаво не е на хубаво!". И това съмнение се прокрадва във вашата глава. Какво не му е наред? Дали не е поредният бройкаджия, който след като се обърнете, тръгва след всяка фуста?

Знаем, че апетитът идва с яденето и ако той е толкова прекрасен, със сигурност има самочувствие и куп фенки по петите. Колко от тях върти на малкия си пръст? И защо е с вас?

Докато вие хлътвате повече и повече по нереалния господин пред очите ви, а въпросите не напускат главата ви, постоянно ще стоите на тръни и може да съсипете хубавата емоция, която се заражда помежду ви.

Ето как да познаете дали си имате работа с отракания сваляч или просто сте ударили джакпота:

Обърнете внимание на репутацията му

Този човек има приятели. От тях едва ли може да изкопчите нещо бързо, но пък мъжките подмятания, които не са изключение в разговора, може да ви подскажат какъв е той. Ако засечете думи като „плейбойче", „свалки", „флиртаджия" и т.н., адресирани към него без значение от контекста, имайте едно наум.

Вашите приятелки също може да ви помогнат. Все някоя може да чула нещо за него, да го познава отпреди или да познава негови бивши. Вслушайте се в тях, ако ви предупредят да внимавате.

Бърза с големите обещания и предложения

Преди още да сте успели да се запознаете с неговите приятели и семейство, той вече ви обяснява, че сте жената на мечтите му.

Ако го чуете, със сигурност ще се почувствате поласкана, но не допускайте обяснението и да ви заблуди. Той просто бърза да достигне своята цел, а тя може да бъде различна – да ви „свали гащите" (ако вече не го е направил), да ви накара да полудеете по него само от чист егоцентризъм и мъжко его, да изкара някаква облага от вас (материална, информация, по-специална услуга).

Той е г-н Романтика

Очевидно този мъж е изглеждал всички романтични филми, защото постоянно прави красиви жестове и планове. Постоянно ви купува цветя, изпраща по куриер бонбони в офиса ви или пък ви носи бижута. Толкова е умел, че си личи, че има богат опит. Когато вие станете мнителна или нещо ви притесни, веднага реагира с романтични слова и подаръци, за да потуши „огъня" преди да е избухнал пожар.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: връзкасигналисваляч
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
8
 
! Отговори
Мнение на жена преди 11 години
Какво лошо има в това мъжа да знае как да "подхване" една жена и да я свали с думи, жестове и романтика?! Много голяма част от мъжете вече не го правят - директно си предлагат секс и като им откажеш отиват при друга (понеже не умеят да го направят по правилният начин). Другите, дето пак не знаят как да го направят пищят, че всички жени им искали смешните пари. Пари не трябват - трябва правилен подход. Няма жена, която да не си пада по романтиката и вниманието на един мъж към нея.
6
1
 
9
 
! Отговори
Въх! преди 11 години
Тая драсканица горе от тийн-списание ли го преписахте?
5
1
 
12
 
! Отговори
Дреме ми преди 11 години
"Ако засечете думи като плейбойче", свалки", флиртаджия".... А какво става когато жени си говорят на "баце","братле", "ко*еле" или любимото ми "кво стаа' *** ***"..... тва кви сигнали си? :)
4
4
 
16
 
! Отговори
лекия преди 11 години
в днешно време всички жени са обременени от стереотипите които им налагат медиите и затова в повечето случаи не знаят какво искат... филмите като секса и града и статии като тези объркват доста ценностната им система
3
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Този си е СЛАДЪК!"И какви сладки уши има, сигурно хваща 170 канала от сателитната с тях.
2
3
 
31
 
! Отговори
Морски преди 11 години
Няма угодия на жените! От статията става ясно,че ако ви вика *** к.рва и ви троши от бой - той е вашият мъж!
1
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Този си е СЛАДЪК!