Защо Венера се струва толкова далече на мъжете

Или казано по друг начин – колко странни могат да бъдат жените
30 апр 2013 15:24,
4
Защо Венера се струва толкова далече на мъжете
Снимка: outnow.ch

Поредните забавни заключения на блогърката Емили Хетридж вече са достъпни за онлайн-потребителите. Младата дама от месеци е тотален хит не само в Англия, а и по целия свят, В своя блог, в Yоutube и в Daily Mail тя публикува своя „топ 10" посветен на връзките и човешките взаимоотношения като цяло.

А видеата с нейно участие са повече от забавни. Ето го и поредният „топ 10" на Емили, който този път обяснява, защо жените са странни... поне от мъжка гледна точка.

1. Почти винаги не казваме това, което мислим

Един елементарен пример: ако гаджето ви поиска да излезе с приятели, а вие имате други планове за вас двамата, просто се обръщате и с фалшива усмивка му казвате: „Няма проблем", докато всъщност имате предвид: „Ако излезеш, ще ти счупя краката".

2. Няма как две жени с една и съща дреха да стоят в една стая...или в една сграда

Не, това е невъзможно дори другата жена да е сестра ви. Понякога майките обличат своите близначки по един и същи начин, но това трае, докато влязат в пубертета. После суетата си казва своето. Ако двама мъже се засекат с еднакви ризи на бара, това може да подразни единия, но не и да развали вечерта му.

Ако говорим за жени... е, едната ще трябва бързо да намери пътя към изхода. В Холивуд стават цели войни ако две знаменитости са забелязани с едни и същи рокли! Не случайно информацията коя какво ще облече на „Оскар"-ите или други събития по червения килим се пази по-добре от тайните на Пентагона.

3. Ставаме параноични, когато гаджетата ни не ни пишат или звънят постоянно

Ако една жена излезе приятелки и не се обади нито веднъж на гаджето си , това е ок. Но ако той излезе „по мъжки" и не напише поне няколко съобщения, то следва Трета Световна Война. Според Емили в този случай жените просто откачат и започват да си мислят, че любимият им е в стриптийз клуб и полугола жена танцува скута му.

4. Правим всичко, за да изглеждаме по-млади

Дори и на 20 момичетата вече започват да питат за ботокс, филъри и се осведомяват за кремовете за бръчки. За да докаже обсебеноста на нежния пол, Хетридж дори издава във видеото, че ползва крем за хемороиди, за да се отърве от досадните торбички под очите.

5. Ходим в тоалетната по двойки, а може и по тройки

Любимият въпрос на мъжете е: Защо ходите до тоалетната по двойки?

Отговор: За да си правим компания и да си помагаме, когато трябва да се освежим.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
що ли не ми се спи а чета тези глупости, и какво значи това - За да си правим компания и да си помагаме, когато трябва да се освежим.
3
0
 
14
 
! Отговори
до 1 преди 11 години
след време ще разбереш ха ха ха ха ха ха ха ;)))))))))
2
1
 
25
 
! Отговори
тутутрут преди 11 години
Живял някога един мъж който успял да разбере жените но не могъл да сподели опита си защото ... умрял от смях.
1
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И се предпоага, че това трябва да е смешно? Хммммм...