Как да съблазним мъжа до себе си

И съблазняването иска майсторлък
19 юли 2013 15:49, Мария Дуковска
21
Как да съблазним мъжа до себе си
Снимка: Sxc.hu

Вярвате или не, мъжете са чувствителни натури. Те също като нас, жените, могат да оценят романтиката, да усетят сълзите, да чуят смеха, да оценят силата на думите. В една връзка партньорите не бива да спират да се ухажват, впечатляват. Често пренебрегваме този факт. Особено жените не трябва да спират да съблазняват половинката си.

Тук са изброени няколко съвета за това как да събудите и запазите съблазнителката във вас, ако искате да имате здрава и вълнуваща връзка.

Като бъдем привлекателни

Изкуството на съблазняването до голяма степен е визуално. Към прекрасния аромат на парфюма ви, винаги трябва да добавите малко усмивка. Красиви коси, които женствено да отмятате, магнетичен поглед. Дори да ви се струва скучно, мъжете забелязват всеки наш жест. Осанката и излъчването са много важни. Движете се със самочувствие.

Като бъдем романтични

Освен, че е една визуална форма на изкуство, съблазняването е и романтика. Независимо къде се намирате с партньора, накарайте го да се почувства удобно. Приятна музика, хубава храна, приглушена светлина, ароматни свещи. Поканете любовта. Половинката със сигурност ще остане приятно изненадана и ще оцени усилията ви.

Като бъдем внимателни

Когато се срещнете с любимия, направете комплимент за това как изглежда. По време на среща изслушвайте, усмихвайте се, бъдете любопитни към историите, които той ви разказва. Покажете, че се радвате на неговата компания. Мъжете харесват фини дами. Тези, които знаят как да се държат. Арогантното поведение няма да ви донесе успех.

Като бъдем оригинални

Ключът към успеха в съблазняването е да бъдете винаги непредвидими. Да изненадвате половинката с малки жестове. Да показвате многото красиви страни на женската ви същност. Бъдете загадка за него.

Дотук в изброените съвети никъде не се спомена интимната близост. Тя не е забранена. Но сякаш дамите забравиха останалите свои качества, които им помагат в отношенията с мъжете. Да съблазняваш не е само да облечеш еротично бельо и да легнеш в чаршафите. Това е изкуство. Начин да изградиш себе си като дама, което е най-важното за една жена.

Останалото прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
1
 
1
 
! Отговори
пф преди 10 години
заблуждавай се в псевдо-женския си филм
18
0
 
4
 
! Отговори
аз преди 10 години
първо -да си се къпала ,да си епилирана ако си толкова космата като тази,представям си каква брада,мустаци и бакембарди има -като на бай МИЛАН гумаджията..
17
0
 
1
 
! Отговори
оф преди 10 години
гнусно е гол *** крокозъбел или неизбръсната Белучи?
16
2
 
9
 
! Отговори
от жена до жени преди 10 години
Това нещо с тея косми просто е някаква мания. Може ли да смятате, че тва момиче на снимката е гнусно? Не сте в ред просто
15
7
 
2
 
! Отговори
аз преди 10 години
До АнонименЗащо реши,че жените тук са комплексирани? Кое по-точно ти хареса на снимката...........косматите крака може би.Една жена,която държи на себе си няма да отгледа такава растителност.Сигурно е достатъчно да има хубаво тяло нищо,че е с мустаци.
14
2
 
5
 
! Отговори
До Гошо...Тъпото преди 10 години
А аз ще съм ти много благодарен, ако спреш с безсмислените си многоточия! Приятен ден!
13
1
 
13
 
! Отговори
Лелка преди 10 години
Като не го вадим
12
1
 
28
 
! Отговори
галактика преди 10 години
Хората са създадени, за да бъдат обичани, а предметите - да бъдат използвани. Често обаче става обратното - предметите са обичани, а хората използвани.....
11
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
до 11Тази на снимката изглежда перфектно просто. аман от злобни комплексирани жени дето пишат тук.
10
27
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Като не се епилираме и имаме стрии като тази на снимката.
9
16
 
12
 
! Отговори
Внимание! преди 10 години
Ако ще съблазнявате Бг-мъж, погрижете се той да научи, че банковите депозити на баща ви са солидни и че една значителна част от тях са предназначени да бъдат ваша зестра! :))
8
3
 
28
 
! Отговори
Жена преди 10 години
Може и да има нещо вярно в статията,но всяка една жена сама намира начина.Не са нужни книги и уроци,а интуиция.Щом вече 30 години успявам и то за 2-3 минути значи сама съм открила начина.Това,което за един мъж изглежда съблазнително, за друг може да е перверзно.Всички мъже тайно си мечтаят да имат разкрепостена жена,но много малко си го признават.Мили дами,бъдете самите себе си и ще успеете.Скъпи господа,не гледайте на жените само като на сексуален обект.Много от вас приемат жената като даденост
7
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ало ***,не всички мъже скачат на куче в шорти!А дамите ако са я докарали до Дниес бие гие да ги учи как да свалят мъже значи не са никакви дами ами са обикновени селски чанти.
6
13
 
20
 
! Отговори
бай уй преди 10 години
е много просто, като му го лапнем, никой мъж няма да откаже:-)
5
6
 
25
 
! Отговори
Като ходим преди 10 години
Като ходим без ***!
4
10
 
20
 
! Отговори
чух преди 10 години
за мъжът винаги топла питка топла п-ка
3
5
 
49
 
! Отговори
Някой преди 10 години
До *** и простЕ по-вярно от това здраве му кажи.
2
9
 
93
 
! Отговори
тъп и прост преди 10 години
Мили дами,тайната е една и съм я споделял не еднократно,а именно:Дръжте мъжа с празни топки и пълен стомах и той вечно ще бъде ваш!!!
1
7
 
36
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 10 години
Чудесни съвети,към жените,желаещи да бъда...съблазнителки.Остава след...постигане на набелязаната...цел,да продължат да бъдат...такива;мъжете ще им бъдат много...благодарни.