Кажете си сбогом по цивилизован начин

Как да се разделите с гаджето си без драми
22 юли 2013 22:00,
9
Кажете си сбогом по цивилизован начин
Снимка: sxc.hu

Ако обмисляте раздяла с гаджето си, то направете му подарък за сбогом. Ако се чудите какъв – просто се опитайте да се разграничите от грозните сцени, запазвайки добрия тон помежду си, така че когато емоциите утихнат, да можете с експоловинката да изградите приятелски отношения. Следвайте следните принципи и сигурно ще успеете:

1. Не се крийте, когато той/тя ви търси.

Вероятно имате нужда от лично пространство, а и след като сте решили да късате с този човек, сигурно не ви се говори с него точно сега. Ако той/тя иска контакт с вас 24 часа в денонощието, ясно е, че ще трябва да го отрежете в определен момент, но все пак се постарайте да не го/я обидите. Напишете съобщение на гаджето си, че в момента не е удобно да говорите и че при първа възможност ще му/ѝ се обадите. Степента на желание за комуникация с определен човек отразява колко точно го уважавате. Ако ви е досадно да общувате с него, най-вероятно той ще го усети и ще се обиди.

2. Покажете въпросното уважение.

Покажете интерес към този човек, като го попитате какво иска от живота си и какво го прави щастлив (извън спалнята). След това се опитайте, колкото и да ви е трудно, да му разкажете какво пък искате вие от живота си и какво вас ви прави щастливи. Наблегнете на разликите в желанията ви, но се дръжте естествено.

3. Не поемайте рискове.

Ако решите да правите секс за сбогом с този човек, вземете всички предпазни мерки, така че да избегнете нежелана бременност. Достатъчно е, че поемате емоционален риск, правейки любов с човек, който скоро няма да ви бъде половинка, така че не си навличайте и други беди.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
3
 
! Отговори
лай-лай кучка преди 10 години
Когато има чувства, раздялата винаги е болезнена. Цивилизовано е, когато стремежа е да се постараем да намалим отрицателните емоции. Тъй като аз вярвам в мълчаливото страдание , мисля, че е добре да се запази самообладание и уважение един към друг. Иначе, с грубост всеки може.
7
1
 
3
 
! Отговори
Ivan преди 10 години
Какво ли ще правя ако взема да забременея след секса за последно???До 7: Да, така, жените обикновено се отдръпват.
6
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Опита и убежденията които имам са -Няма как да запазим приятелство след раздяла - при всички случаи единия с времето се отдръпва и всичко свършва.После няма и помен от този човек!
5
1
 
7
 
! Отговори
single/double преди 10 години
Vs sedmitza edno i sushto s razli4ni snimki...i vs taka ne po bulgarski.info molq..
4
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Покажете интерес към този човек, като го попитате какво иска от живота си...опитайте, колкото и да ви е трудно, да му разкажете какво пък искате вие от живота си и какво вас ви прави щастливи."Щото по този начин няма да се засегне въпросният човек. Благодаря за не особено полезните съвети.
3
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Яз па като си го обършем у пердето - и финита ла комедия.
2
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Aйде-айде. Видяхме вече докъде ни докара цивилизацията. Да ходим изправени, че да ни болят гърбовете на стари години. Че в такива случаи ако няма грозни сцени, кога???Нали уж всичко, което е естествено е нормално в любовните отношения?
1
1
 
28
 
! Отговори
Това звучи по-скоро преди 10 години
цинично.Да се захранва жертвата с празни надежди. В това има печеливш и губещ, няма как да е добре за единия. А общи парфюмирани приказки може всеки да ръси.Както и да те разкарат не боли по-малко, това е травма, завинаги и тя определя бъдещия развой на събитията в живота ти. Що се отнася до истински чувства.