Най-странните фетиши, за които не сте чували

За някои хора сексуалното удоволствие е свързано с много странни неща
30 окт 2013 23:03, Теодора Драгоева
2
Най-странните фетиши, за които не сте чували
Снимка: sxc.hu

Много хора имат сексуални фетиши. Някои обръщат прекалено голямо внимание на краката, други пък обичат да ги пляскат. Всичко е приемливо, когато двамата партньори са съгласни и изпитват удоволствие. Сексуалните изпълнения в стил „садо-мазо“ вече не се приемат за психично отклонение, а като начин двама души да си доставят удоволствие.

Макар на някои хора това да им се струва изключително извратено и неприемливо, има далеч по-странни фетиши, които наистина са извън рамките на нормалното. Ето и кои са те:

1. Формикофилия. Това е сексуално желание за наличието на насекоми. Желателно е тези насекоми да лазят по тялото на човека и най-вече по неговите интимни части.

2. Плюшофилия. Това е сексуално влечение към препарирани животни, плюшени играчки или хора в костюми на животни. Участниците мастурбират с плюшени играчки или се обличат в подобни костюми. Има и хора, които се обличат като животни, за да извършват сексуални актове.

3. Клизмафилия. Това е начин човек да получи сексуално удоволствие чрез клизма. Насладата идва при самото извършване на очистителната процедура и може да бъде толкова силна, че да предизвика оргазъм.

Още по темата можете да прочетете в сайта на Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Пропуснали сте никъде невижданото заболяване "червенобахурофилия "