Мъжките навици, които вбесяват жените

Подсвиркването по улицата е сред най-дразнещите
1 ное 2013 20:11, Мария Дуковска
18
Мъжките навици, които вбесяват жените
Снимка: Outnow.ch

Колко прекрасно място би бил светът, ако и жените, и мъжете се съобразяваха повече с нуждите и принципите на партньорите в живота си. Може би сме се отдали на мечти в момента, но все пак нека проверим кои мъжки навици бихме захвърлили моментално в коша за боклук, без никакви угризения, че обиждаме или ощетяваме по някакъв начин господата:

Опипване на интимните части на публични места
 
Докога смятат господата, че това ще е удачен жест, особено когато се намират на улицата или в обществения транспорт? Неприлично е, грозно е и е време да се откажат от този навик, който ги прави да изглеждат по-елементарни, отколкото са.
 
Подсвиркване на улицата
 
Да подсвирнеш след привлекателна жена на улицата за мъжете изглежда приемлив вариант за комплимент. Само че в XXI век, след като повече от половината жени по света се смятат за еманципирани дами, този начин да удостоверят симпатиите към някоя жена е меко казано просташки. Да не кажем, че се чувстваме като улично куче, на което се подсвирква. Още един мъжки навик, без който светът наистина ще е по-приятно място за живеене.
 
Отказ да танцуват трезви... и отказ да напуснат дансинга, като се напият
 
Едва ли има мъж, който да не се е напивал в бар и дискотека и излизането му от дансинга да е ставало почти насила с помощта на приятелката му. Няма как, срамно е, особено за жената. Но по-неприятната част е, че два часа преди въпросното напиване буквално сте умолявали любимия да се разкърши заедно с вас на дансинга. А той, все още трезвен, да ви е отказвал с мотива, че „той не е гей, за да се кълчи в центъра на клуба“.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
2
 
8
 
! Отговори
BIX преди 10 години
Жените най много ги е яд, на това че при мъжете детското никога не умира !!!!пък и има и друга поговорка.КОЛКОТО И ДА ГО ВЪРТИ БАРАБАНА БЕЗ МАНИВЕЛА НЯМА ДА ЗАПАЛИ!!!!
12
0
 
4
 
! Отговори
Pixie преди 10 години
Пропуснато е разкрачването на краката в седнало положение.
11
0
 
0
 
! Отговори
Pixie преди 10 години
Снимката от кой филм е?
10
7
 
9
 
! Отговори
Ники преди 10 години
Опитайте да изкарате подсвирквайки с уста мелодия тип марш ,като по воените паради до минаваща на токчета и въртяща дупето жена ....Ефекта е поразителен!!! Милата започва без да се усеща да маршерува и спъва ,като *** ...Опитайте ! :)))
9
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До СвирчоКеф им е на тъпите кифли, ти явно само такива си срещал. Една интелигентна жена никога няма да се изкефи на някакъв подсвиркващ, оглеждащ и нечленоразделен ***, който гледа на нея като на сглобка от *** и цици.
8
2
 
8
 
! Отговори
по темата преди 10 години
НАПОМНЯНЕ Никога да не забравя,че когато ми се случив къщи дама да оставя,към табелата"зло куче"и "зла ***"да прибавя.
7
2
 
21
 
! Отговори
batevale преди 10 години
Твърде сексистки ми звучи тази статия.Природата е създала двата пола да се привличат помежду си ,а не непрекъснато да си търсят кусури.Подобни публикации допринасят за увеличаването на хората с "безполово" поведение.....Самото общуване между половете спомага за изглаждане на някои пропуски във възпитанието (и за момчетата ,и за момичетата) ,а не публикации като тази........................
6
7
 
31
 
! Отговори
Свирчо преди 10 години
Кво толкова да свирнеш след някое хубаво дупе?Било просташко.Просташко,просташко...,ама съм виждал с очите си как се кефят жените от това.И то всички.Просто ги е срам да си признаят,че им става густо.Това е като самозадоволяването.Всички жени го правят,но се срамуват да признаят,че им е хубаво...
5
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тази Мария Дуковска е потресаващо просто същество! Явно е сериозно недое..на, че все тазкива мъдри статии пише.
4
1
 
12
 
! Отговори
до 6 преди 10 години
Не звучи много добре :)
3
0
 
20
 
! Отговори
Социаглист преди 10 години
До 4А бе твойта принцеса да не е била богата лесбийка реститутка?
2
4
 
27
 
! Отговори
Топ Идиот преди 10 години
Всъщност принцесата добарала друг принц и му изцоцала авоарите от кралство и после го докарала до лудост с гуляи и изневери докато един ден той сам се обесил а нашия герой като разбрал за това си казал - "ба си късметлията съм, наздраве по тоя повод" !!!
1
6
 
73
 
! Отговори
Топ Идиот преди 10 години
Живял някога един принц, който веднъж загубил ума си по една прекрасна принцеса и решил да я попита: "Ще се омъжиш ли за мен?"И тя отговорила: "Не!!"И принцът живял дълго и щастливо, ходел на лов и за риба, всеки ден се виждал с приятели, пиeл много бира, напивал се мощно, играел голф и покер, разхвърлял чорапи из целия дворец, не свалял дъската в *** слугини, приятелки и съседки, пял си под душа, и пърдял когато пожелае, и гръмко се уригвал, и си драпал топките.Край.