Как зодията ви влияе на секса?

Разгадайте сексуалността на човека според неговия зодиакален знак
30 мар 2014 23:00, Теодора Драгоева
10
Как зодията ви влияе на секса?
Кадър от филма "Хвани, пусни"; Снимка: outnow.ch

Всеки има любовна история. Минало, изпълнено със срещи, връзки, раздели, любови, тръпки, афери и какво ли още не. Както е известно, зодиите влияят върху характера и личността на всеки човек, както и върху неговия любовен и сексуален живот. По тази причина има така наречените „любовни зодиакални съвпадения“, които показват дали двама души са наистина съвместими.

Разбира се, хората не бива да вземат това за чиста монета, защото всяко правило си има и изключения. Като цяло обаче, за даден човек може да се разбере много само от неговата зодия. Ето и какво да очаквате от всеки зодиакален знак, що се отнася до секса:

1. Овен.

Този огнен знак е известен със своята любов към превъзходството и желанието си да доминира. Макар че овните показват тези свои черти и в леглото, те нямат угризения да осъществяват своите и тези на партньора идеи. Проблемът със зодия овен обаче е, че винаги искат да стигнат до същината колкото може по-бързо.

2. Телец.

Докато овните са доста импулсивни хора, телците се славят с факта, че на тях винаги им трябва повече време. Представителите на зодия телец са романтични натури и обожават любовната игра.

3. Близнаци.

Хората, родени под знака на близнаци, ще впрегнат целия си интелект, за да постигнат това, което искат или с други думи да се озоват в леглото с този, с когото са решили. Близнаците обичат да говорят съблазнително и това е едно от техните оръжия. Ако харесвате телефонния секс и си падате по мръснишки думи, значи трябва да се насочите към партньор зодия близнаци.

Още по темата можете да прочетете в Тialoto,.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Пълни глупасти - храна за необразовани и заблудени овце.
7
0
 
0
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 10 години
КОГАТО ЕДИН ЧОВЕК Е СТЪПИЛ ЗДРАВО НА ЗЕМЯТА И Е ДОБРЕ ИКОНОМИЧЕСКИ И ЗДРАВОСЛОВНО ТЕЗИ ЗОДИИ НЕ ВАЖАТ.КОГАТО ИМА НУЖНАТА ПРОСВЕТА И ЗА БОГ И ЗА ПЛАНЕТИТЕ И ЗВЕЗДИТЕ ТОГАВА ПЪК ХИЧ НЕ ВЪРВЯТ АСТРОЛОЗИТЕ.ГЛЕДАМ ОРТОДОКС И СИ КАЗВАМ КОЛКО Е ПРАВ ОТЕЦ СИЛВЕСТЪР ДАЙ БОЖЕ ПОВЕЧЕ ТАКИВА ЕРУДИТИ ВЪВ ТАЯ СФЕРАЗАЩОТО ВЪВ ПИСАНИЕТО ИМА МНОГО ИСТИНА СТИГА ДА ГО РАЗБИРАШ ПРАВИЛНО..
6
0
 
3
 
! Отговори
до 5 преди 10 години
Какво значи зодии? Това са няколко типажа характери и техните навици и особенности ,събрани във 12знака наречени зодии-С времето хората са си направили труда да изследват тези типажи и така са се оформили зодиите.И хора ,които се занимават с този вид дейност са си поставили за цел да изучат тези психологически особенности във всеки характер и да се продават успешно на пазара.Да ама това не помага на една нация да се вдигне духовно и да е икономически стабилна Просто дава съвет.СРЕЩУ ЗАПЛАЩАНЕ
5
3
 
7
 
! Отговори
do 5 преди 10 години
Хахахахах. И какво точно трябва да му е ясно на човек за астрологията. Не се свършиха шаманите и звездобройците по тази земя. Все си мислех, че технологиите ще внесат малко логическо мислене и разум масово на хората по земята, ама като ти гледам коментара явно не. Ама нищо де. Светът има нужда и от глупави и от умни хора, че ако бяха всички умни, много трудно щеше да бъде.Поздрави от Мюнхен!
4
10
 
3
 
! Отговори
до 4 преди 10 години
Не давай мнение за неща,които не са ти ясни!Понатрупай опит и тогава се изказвай!
3
0
 
17
 
! Отговори
Сф преди 10 години
Недей така, бе, познавам свестни перничанчета, които учат в УНСС. Желанието за развитие трябва да се поощрява!
2
5
 
18
 
! Отговори
Лоша Комбинация преди 10 години
зодия перник, акцедент унсс
1
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Има по нещо вярно за 5 или 6 зодии. С останалите нямам опит.