Причините, заради които връзките от разстояние успяват

Подобни отношения имат и отрицателни страни, и положителни
16 апр 2014 22:15, Теодора Драгоева
12
Причините, заради които връзките от разстояние успяват
Кадър от филма "Убежище"; Снимка: outnow.ch

Много хора гледат песимистично на връзките от разстояние. Все пак „очи, които не се виждат, се забравят“. Безспорно поддържането на подобен тип любовни отношения може да бъде трудно и не е за всеки човек. Партньорите, които са разделени от някаква дистанция, са изложени на много по-големи рискове, отколкото останалите двойки.

Както казват обаче, когато човек има желание, намира и начин. Така че поддържането на връзка от разстояние е напълно постижима цел! Дори има редица причини, заради които именно тези връзки успяват и имат смисъл.

Ето и някои от тях:

1. Отношенията остават интересни. Истината е, че когато имате отношения с някого, който е далеч от вас, нещата са много по-интересни. Винаги има неща, за които да си говорите. Разказвате си взаимно истории, говорите за нещата от живота. Теми, за които повечето двойки, които живеят заедно или се виждат всеки ден, не говорят толкова често. Във връзката от разстояние разговорите са основният посредник за комуникация, така че те са много по-разнообразни и интересни.

2. Все още имате свобода. Това е една от основните причини, заради които връзките от разстояния успяват. Всеки от партньорите запазва своята свобода. Може да излиза, когато пожелае, не трябва да се съобразява с настроенията на своята половинка. Това действа наистина освежаващо!

3. Цените времето, което прекарвате заедно. Когато двама души са разделени за някакъв период от време, те ценят много повече всеки момент, който могат да прекарат в компанията на своя любим. Също така те чакат с много по-голямо нетърпение деня и часа, в който ще видят отново половинката си. По тази причина времето, което двойките с връзки от разстояние прекарват заедно, е много по-интензивно и наситено с емоции. Все пак те наваксват доста пропуснати моменти.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Освен възможността за поддържане на множество сериозни връзки едновременно, дистанционната любов "от само себе си" дозира удовлетворяване сексуалните потребности на мъжете.
6
2
 
7
 
! Отговори
Мад преди 10 години
Връзките от разстояние -няма по-голям ужас!
5
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не, точно тия връзки не успяват защото съмнението разяжда двойката. Дали си изневеряват, дали не си изневеряват... Оставете я тая свобода... ще се виждам аз с половинката си веднъж на месец и ще имаме "връзка". Моля ви се... нищо хубаво няма и тия връзки никога не успяват. Единственото, което се случва е да си съсипвате нервите от съмнения...
4
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
жените които поддържат връзки от "разстояние" чесот имат любовник. отват в в град Х, чукат се с мистър З, връщат се в града Y след три месеца чукат се с друг мъж.....има го и обратиня варинат - мъжа *** две жени в два различин града. И разбира се никоя от тях не му омръзва. Това е "свободата". Ако някоя от тях му постави ултиматум "ожени се за мен" той я напусак и отива при другата.напоследък полигинията (многоженствно - многомъжество) е особено разпространена
3
2
 
3
 
! Отговори
ha ha преди 10 години
Девойче , нищо не разбираш!!!
2
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На днешно време многомъжество,както и многоженство,намират широко разпространение в Западните демокрации.Жените, които поради външността или възрастта си не успяват да се класират за Gated community на индустриалците, липсата на "качество" компенсират с количество: Поддържат паралелно "моногамни" връзки с различни не достатъчно богати мъже от отдалечени градове, при което се срещат периодически с тях "Part-Time", а в останалото време поддържат телефонна любов, а в по-ново време секстинг.
1
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Аз не мога да разбера тази Теодора какво се прави, в скайп сигурно вече могат да направят документален филм или сериал с изпълненията и... да престане да ни занимава с личните си проблеми.