Как да намерите любовта в онлайн пространството

Снимка с куче определено ще привлече вниманието към вас
21 апр 2014 23:00, Теодора Драгоева
15
Как да намерите любовта в онлайн пространството
С подобна снимка със сигурност ще имате успех сред жените; Снимка: Twitter

Запознанството в интернет вече е нещо напълно нормално. Много са случаите, в които хората започват връзки именно по този начин. Някои от взаимоотношенията дори прерастват в брак. Разбира се, все още има известни предразсъдъци по отношение на връзките, стартирали в онлайн пространството. Ако обаче вие сте хората, които искат да намерят любовта и нямат нищо против това да се случи в интернет, трябва да имате някои неща предвид.

Ново проучване показва кои са правилни и кои са грешните неща, които човек прави и с които може да привлече вниманието на срещуположния пол в социалните мрежи. Резултатите показват, че потребителите печелят най-много точки, ако имат снимка с куче (особено за мъжете) или пък ходят на йога (за жените). Обратно – говоренето за „моята котка" или пък селфитата в банята, могат да отблъснат евентуалните кандидати за вашата любов.

Снимка в слънчев парк с дървета за фон и куче от едната ви страна оставя впечатление, че човекът е приятелски настроен и грижовен. При жените натуралната визия е най-предпочитана от мъжкия пол. Все повече хора гледат с лошо око на селфитата, особено тези в банята.

Думите, които използвате в своя профил, също са от решаващо значение за привличането на правилния човек към вашия профил. Изследователите установили, че при мъжете споменаването на „спонтанно", „амбициозен", „смешно" и „приключенско" получава най-голямо внимание. За жените думи като: „атлетична", „партньор", „честен" и „приключенско" са гаранция, че ще се харесат на повече представители на силния пол.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
0
 
! Отговори
? not very hipster преди 10 години
тъкмо мислех да си пусна снимка на жена с котка във фейса, не чакай, аз вече си бях ъплоуднала май една. i was mainstreem before it was cool :(
9
2
 
0
 
! Отговори
Черната Мара преди 10 години
Ами налучкай и ти IQ 148 :))))Къде са готовите отговори?
8
2
 
0
 
! Отговори
до Черната Мара преди 10 години
В българския си вариант, задачата на Айнщайн си върви масово с грешка при превода. Така че по-скоро си налучкала и си го сравнила с готовите отговори
7
2
 
0
 
! Отговори
Черната Мара преди 10 години
Бобче ти нали разбра че реших задачата на Айнщайн за половин час?
6
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тази статия не е за България. Всеки нормален българин би уважил с бърза злобарка каяествено селфи на ка1ествена мома, особено ако е в банята ;)
5
1
 
0
 
! Отговори
меня преди 10 години
Отговорат си е все същия "с пари" а това на което наричат любов може да го гледаш през призма вече е твърде изкривено понятие
4
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
цените на компютрите и на интернет-доставчиците, стремително падат, интернет става достъпен не само за баровците, а и за чекиджиите и запознанства чрез интернет стават безинтересни за жените.
3
8
 
1
 
! Отговори
Борислав-38г-Ерген преди 10 години
Може да се перефразира че Бареков намери своята истинска Любов чрез мен и мойте писаници вече 15 години в нет ефир.В началото като всяка любов гледаше несериозно на теми като НАРОД и ДУХОВНОСТ в едно с Радикализъм в своя сайт *** отдаден на инопопоклоннчеството си към Борисов.Обаче аз си пиша-Земята се върти оплюван и разпнат не един път на кръст.С днешна дата всички мислят-пишат като мен и на мен ВЕЧЕ НЕ МИ Е ИНТЕРЕСНО В ПРЕДВИД че то мина КОГАТО ПЪРВИ ПРОСВЕТЛИХ НАЦИЯТА ЗА ЦЕННОСТИ.Лека!
2
5
 
16
 
! Отговори
KVVOO преди 10 години
Мен ме е гнус от кучета и ако някой се е снимал с куче, никога няма да изляза с него. Край!
1
11
 
2
 
! Отговори
Борислав-38г-Ерген преди 10 години
На мен постоянно ми кълват защото съм Психолог номер 1 по ГЕН.Сега пиша с една от Шумен на 25 и споделям както на вас сега тук-Не-лицемерно-Народно и от сърце.Бареков от мен видя в годините и си нагоди стила по Психология по моя и с днешна дата чувам че от него ще зависи Правителството и това само защото ме е чел по сайтовете и си е водел бележки.Няма лошо-мисията ми е такава на будител и духовник като оставам в сянка но давам насоките на живот и така вече 15 години.Дори не ми е до секс вече.