От какви жени се впечатлява той според зодията

Стрелецът би искал да й има доверие, но и да не навлиза в личното му пространство
23 апр 2014 21:12, Михаела Лазарова
5
От какви жени се впечатлява той според зодията
Снимка: photl.com

В любовта няма точна рецепта, по която обичаме, флиртуваме и впечатляваме партньора срещу себе си. Въпреки различията в характерите, разбиранията за любовта и секса, всеки зодиакален знак има своите характеристики, според които избира и половинката до себе си. Вижте от какви жени биха се впечатлили мъжете от различните зодиакални знаци. 

Овен 

Мъжете от зодия Овен обичат да са в центъра на вниманието. Те се впечатляват от дами, които са женствени и игриви, но биха се впечатлили и от интелигентните. Харесват смелите и контактни жени. 

Тъй като Овните са големи романтици и могат да похарчат цяло състояние за романтични изненади, най-лесният начин да впечатлите мъж от тази зодия е да допринесете за романтичната изненада с ароматни свещи или плато с афродизиаци например.

Телец

Мъжете от тази зодия са изключително внимателни към дамите. Характерно за тях е, че са упорити, често твърдоглави и ревниви. Биха се впечатлили от жена, която е търпелива, умее да разговаря с тях и не ги кара да ревнуват излишно.

Близнаци

Мъжете Близнаци са интелигентни, забавни, комуникативни и големи ласкатели. Те са добри любовници, но бързо се насищат. За да ви забележи мъж Близнак, трябва да бъдете позитивна, усмихната, да имате много и общи интереси, да обичате експериментите в леглото и да имате голямо чувство за хумор.

Голяма част от тях са романтици, ето защо биха искали да имат до себе си дама, която да оценява романтичните им жестове и понякога да ги радва със същото.

Рак

За мъжете от зодия Рак казват, че са посветени на семейството . Мъжът Рак емоционално е предан на половинката, но и много ревнив. Често мени настроенията си и трудно избира половинка за сериозна връзка. Би се впечатлил от чувствителна дама, интелигентна и с чувство за хумор.

За мъжете Раци е важно половинката им да се гордее с постиженията им, но от друга страна, те също биха искали да имат до себе си силна и успяла жена.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: сексзодиилюбов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
9
 
! Отговори
зодия темерут преди 10 години
Доста ми се лепят, па не знам !Първо гледат за имотното състояние дали ще им понася па след това за зодията и характера.
1
2
 
24
 
! Отговори
зодия БЕЗРАБОТЕН преди 10 години
Еми според ЗОДИЯТА се качват да се друсат!!!най върви зодия наркотърговец там е яко друсане после едър масонски бизнесгъз и другите зодии са точене на ДДС и ФОНДОВЕТЕ