5 неща, от които мъжете се срамуват

Размерът на пениса е едно от тях
24 апр 2014 23:01, Михаела Лазарова
38
5 неща, от които мъжете се срамуват
Снимка: photl.com

Смущението от фигурата и външния вид не е присъщо само за жените. Суетни се оказват и мъжете. Всъщност не става дума само за суета, просто всички хора сме изтъкани от съмнения относно себе си, външния си вид и способностите си. Оттам идват и някои комплекси. 

Кои са най-срамните и притеснителни неща за мъжете и какво е в състояние да ги вкара в дълбока депресия, вижте! 

5. Окосмяване по гърба 

Хората в древността може и да са били покрити с косми, но днес ако гърбът ти е покрит с „козина“, вероятно околните ще те гледат странно и ще шушукат. Много мъже с подобен проблем се срамуват да се съблекат пред жена, особено такава, която тепърва се опитват да свалят. Но всичко е въпрос на възприемане – дамата може и да си пада по обилното окосмяване. Някои жени го възприемат като белег на мъжественост. 

4. Плешивост 

Един от най-големите ужаси на мъжете – това е плешивостта. Този проблем накърнява доста самочувствието на мъжете. Много от тях са склонни да правят какво ли не само за да си възвърнат нормалния вид на косата. Някои избират пълното обръсване на главата, за да скрият липсата на коса в някои участъци, за което честно казано ги поздравяваме, защото другите варианти понякога са още по-смущаващи, като например премятането на кичур коса през темето. Не е секси, определено. 

3. Прекомерно изпотяване 

Мъжете по природа се потят повече от жените. Притеснително за тях е обилното изпотяване, особено по гърба в стил „фермерски потник“. За много дами потното мъжко тяло е секси, но все пак си остава миризливо. Поради тази причина този неприятен човешки начин за охлаждане на тялото се превръща в повод за срам и неудобство за много мъже, а също и за жени.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още по темата: мъжесекслюбов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
1
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 9 години
Много е тъпо някое жена да отрежи мъж, само защото е плешив. Кои е казал, че мъжа с коса е хубав, познавам доста сериозно грозни мъже с коса, изобщо не се връзва. Аз бих зарязал жена и съм го правил, защото много и миришеше устата.
22
1
 
13
 
! Отговори
Северозапад преди 9 години
Истинският мъж отговаря на три условия: 1. Мирише на пот и барут; 2. Пие всичко, което гори; 3. Е.е всичко, което мърда.
21
0
 
3
 
! Отговори
Машиниста преди 9 години
Всеки влак си има пътници.
20
3
 
10
 
! Отговори
Год Газаров преди 9 години
Статията е *** до припадък ;Някоя скучаеща и незадоволена мъжкарана си я изсмукала от пръстите , докато се чудела как да си начеше паяжинясалата мушмула .
19
2
 
1
 
! Отговори
dedo преди 9 години
kolegi , ima greshka v zaglavieto... 5 неща, от които мъжете(p*7ki) се срамуват.. opravete go...
18
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Истинският мъж не се срамува от нищо.
17
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
бе друго си е мирисът на пот ,особено на последък при женичките
16
1
 
23
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 9 години
JТова на снимката са две жени къде са мъжете?????????????//
15
1
 
31
 
! Отговори
Aman преди 9 години
Тази статия е за други географски ширини. На българския мъж не му пука за нито една от причините...особено за първата.
14
1
 
8
 
! Отговори
jujeto преди 9 години
za vseki vlak si ima patnici nezavisimo grozi debeli ple6ivi i t.n.t!!!!
13
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Фермерски потник:D :D
12
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
То освен коментаи друго за четене няма никъде. Ама пък да си мислиш, че като си потен, дебел, плешив, миризлив и т.н., но ако имаше пари щеше всичко да е ок, също е отвличане на вниманието. И изобщо гладна кокшка просо сънува са доста мъже в бг-ни пари ни външност, ни ум.Ама се успокояват, че е само от парите.
11
2
 
39
 
! Отговори
. преди 9 години
Уникални простотии се пишат в този сайт. Лошото е, че хората ги четат и понякога и им вярват. Всяка жена знае дали един мъж я привлича или не, още в погледа му го разбира, а това дали е нисък, висок, плешив или друго е твърде-твърде маловажно. Сега, ако жената е комплексарка, нормално е да си търси оправдания я в тиквата, я в джоба на един мъж. Най-важното е да се уважава, обича и цени един мъж, тогава жената ще разбере какво е мъж и как набързо ще стане принцеса!!
10
0
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Под такива статии чета само коментарите.Има над какво да се посмее човек.
9
0
 
66
 
! Отговори
ФермЕр преди 9 години
Е,случва се понякога да съм плешив и с космат гръб,важното е жената да не е.Ай със здраве!
8
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
тумбс даун
7
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Статии в медиите, третиращи външността на мъжете, плешивостта, прекомерното окосмяване по гърба на мъжете, затлъстяване, прекомерно изпотяване или недостатъчния размер на пениса, са инспирирани и финансирани от феминистки.Цели се отклоняване вниманието към несъществени неща, за да се прикрият истинските причини за явленията. Мъжете трябва да търсят причините за неуспех в любовта, в собствената си външностт, не във финансовото си състояние.Дезинформираният човек се манипулира лесно.
6
2
 
11
 
! Отговори
Рая преди 9 години
До Их ...казала слугинята, докато му изхвърляла гърнето.
5
3
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Плешиви мъже, които нямат достатъчно сексуален опит със жените, си мислят че мъжката външност е от значение, развиват комплекси за малоценност и вследствие на комплексите, а не на плашивостта, изглеждат непривлекателни за жените. Но плешиви мъже, които имат достатъчно сексуален опит, и са на мнение, че жените се интересуват единствено от материалните възможности на мъжа, не развиват комплекси за малоценност и въпреки плешивостта, изглеждат привлекателни за противоположния пол.
4
3
 
20
 
! Отговори
Их преди 9 години
Браво на принца!