Причините, заради които трябва да имате приятел мъж

Ползите от приятелството с човек от срещуположния пол не са една и две
30 апр 2014 20:47, Теодора Драгоева
16
Причините, заради които трябва да имате приятел мъж
Кадър от филма "Предимствата да бъдеш аутсайдер"; Снимка: outnow.ch

Дали наистина съществува искрено приятелство между мъж и жена може би никой не може да каже със сигурност. Един от големите рискове, пред които се изправя този тип приятелство, е любовното увлечение.

Със сигурност обаче има много хора, които предпочитат да загърбят любовните трепети, за да запазят приятелските си отношения, които понякога са градени с годините. В този смисъл може би наистина може да има приятелство между жена и мъж.

Каква обаче е ползата на една дама от приятелството ѝ с мъж и защо тя трябва да има точно такъв приятел до себе си? Докато приятелките могат да разберат по-добре една жена, то приятелят мъж предоставя една съвсем нова перспектива – изцяло нов поглед върху живота. Ето и кои са причините, заради които си заслужава да имате приятел мъж:

1. Те могат да влязат в ролята на мъжа.

Нуждаете се от мъж, който да ви придружи на сватба или официално събитие? Ако сте необвързани в момента, какво по-хубаво от това да вземете за компания своя приятел. Да имате такъв човек до себе си и да знаете, че можете да разчитате на него (както и той на вас), е много важно, особено ако все още не сте намерили подходящия човек. Освен това вие ще се познавате толкова добре с вашия приятел, че няма да се чувствате неудобно, каквото и да ви се наложи да правите заедно.

2. Ще ограничите драмите.

Обикновено приятелствата между жени са емоционални и драматични, тъй като дамите залагат повече на чувствата и емоциите. Макар понякога това да е от полза за приятелството, в повечето случаи наврежда. С мъжа приятел обаче няма да имате излишни драми. Там нещата са ясни и точни.

3. Ще разполагате с мъжка гледна точка.

Дори да имате богат любовен опит, отново не може да бъдете сигурни, че сте наясно какво се върти в мъжката глава. Да имате мъж приятел е огромно предимство. Той ще е инструментът, с чиято помощ ще можете да надникнете в съзнанието на обекта на вашия интерес и да разберете какво се случва наистина. Това определено ще ви бъде от полза, предпазвайки ви от любовни разочарования и заблуди.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
7
 
! Отговори
Сашо преди 10 години
Имал съм жени приятелки, всичките съм ги обичал .Помагал съм им в трудни моменти със съвети, пари и физическа работа .Ако някоя е имала сексуална нужда от мъж, винаги съм ги задоволявал .Без чувства, просто нужда .Това трудно може да го направи жена приятелка .Хубавото на жена приятелка на мъж, е че виждате реалния характер на жената, а не влюбена подмазваща лигла, която след време може да се превърне в злобна вещица .
9
0
 
8
 
! Отговори
batevale преди 10 години
Темата засяга сложни ,но човешки отношения. Просто бъдете доброжелателни и разумни в отношенията с другите хора (независимо от пола) и така ще ви е възможно да разберете повече за тях ,а и за себе си.........Браво Теодора ! Темата е наистина сериозна .
8
1
 
9
 
! Отговори
Приятел на жената преди 10 години
* винаги може да ти удари една паца и да се почувстваш по-добре
7
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
edinstwenoto wechno priatelstwo za men e s jena mi.Ot neq nqmam taini.Priatelite mi se izgubiha zad graniza, jena mi ostana s men. Kato se sluchi kakwoto i da e jena mi mi pomaga.Priatelite sa za masa.
6
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До бубаЕ, само една котка ли? Някой би ти подарил цяло куче. Питбул или немска овчарка.
5
0
 
5
 
! Отговори
буба преди 10 години
Етествено че не й взех котката :)Нямаше да преживея мисълта ако тя се беше пребила заради едната котка.После на слизане на едно място се търкалях надолу, а на друго стоях 30 мин прегърнал едно колче, умрял от страх и 4акайки вятъра да утихне, но Слава Богу (после осмислих името Мусала...) се прибрах жив и здрав
4
4
 
8
 
! Отговори
буба преди 10 години
Кой каквото иска да казва...аз вярвам във приятеслтвото мъж-жена!Ще дам 1 пример - преди години ходих на Мусала с още 3ма професионални планирани, само аз ламер, в ранна пролет. И на сутринта слизаме от върха и задуха ураганен вятър - между 110-130км/ч, едва се удържаш. Естествено само аз нямах котки за краката и се бях притеснил че вятъра ще ме духне...И една приятелка от женски пол беше готова да ми даде едната си котка!Реално рискуайки живота си. Малко мъже биха сторили това !!!
3
4
 
17
 
! Отговори
Теди преди 10 години
Мъжкото приятелство е много по -истинско от женското.
2
10
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Приятелството с мъж има смисъл единствено, ако той ти е навит. Залъгваш го, че си в депресия, че си разочарована от последния и изчакваш да мине време, а през това време той докато си чака твоето благоволение, си го използваш за най-разнообразни цели: Да ти направи ремонт, да ти пренесе багажа в новата квартира, да те вози с колата до някъде и т.н. Колкото е по-глупав, толкова по-истински приятел ти е, който в нужда го познаваш.
1
12
 
12
 
! Отговори
Priqtelka преди 10 години
Mejdu maj i jena nemoje da ima priqtelstvo! V edin moment ediniq vinagi se uvlicha po drugiq i vsichko otiva po dqvolite!