7 знака, които жените четат погрешно относно мъжкото поведение

Това не означава, че ви сваля
14
7 знака, които жените четат погрешно относно мъжкото поведение
Кадър от филма "Грозната истина"; Снимка: outnow.ch

Когато се чудите дали един мъж ви харесва, започвате с глобални анализи. Гледате под лупа всяка негова дума и знак и си ги интерпретирате, както ви е удобно. Истината е, че много от сигналите на мъжете не са точно това, което си мислите.

Ето и къде може да бъркате в преценката си, базирана на поведението му:

Смее се дори на глупавите вицове

Или не иска да бъде груб, или просто е видял нещо смешно в шегата. Нито едно от двете не означава със сигурност, че ви харесва.

Слуша едно и също нещо милиони пъти

Той вижда, че очевидно сте разстроена и просто иска да ви помогне, както биха го направили приятелките ви.

Споделя с вас

Помежду ви има някаква връзка и доверие. Той може да ви довери тайните си, но не го приемайте като знак, че е заинтересован от вас. Просто сте успели да го спечелите като приятел.

Казва ви, че иска някой като вас

Звучи, сякаш иска вас, но не забравяйте, че казва „някой като теб”, а не „теб”.

Вижда, че имате много общи неща

Когато излизате с някого и имате обши интереси и дори харесвате едни и съши актьори, импулсивно го казвате на глас. Това обаче не винаги е индиректен начин да сваляте някого, показвайки му колко сте еднакви.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
4
 
! Отговори
И аз така мисля, 12, преди 9 години
Жената е по-добра позиция, ако избра между мъже, които вече са подели инициативата да я завоюват.Само че, по-хитрите жени започват да поучават дъщеричките си още от 13-14-годишна възраст как "да си хванат" перспективен мъж. Това обучение включва съвети за прикрито или дори открито нахалство, манипулации, симулации и тем подобни. Възпитаното момиче демонстрира добри качества и очаква да стане обект на ухажване, но интересните момчета, още от 17-18-годишни са вече обект на атаките на хитрушите.
7
5
 
0
 
! Отговори
Насила хубост преди 9 години
Сега прочетох коментар 10.Та обобщено: оставете инициативата на мъжа. Иначе разочарованието и страданието е гарантирано. А, ако пък има вече и деца, най-често се заформя кошмар.
6
1
 
12
 
! Отговори
Насила хубост... преди 9 години
Ако ви харесва достатъчно, ще намери начин да ви каже. Ако не ви харесва достатъчно, че да потърси и намери начин да ви каже, не го мислете.Жените по правило правят тази грешка: дебнат, провокират, манипулират, стимулират, симулират... за да се об вържат с някой, който ги харесва пиян за една ***. И после... ама ти не ме обичаш вече... По-хубаво оставете човека рахат и вие си гледайте живота, какъвто и да е той.Малко са жените с достойнство, които се нуждаят да се убедят в желанието и чув
5
2
 
6
 
! Отговори
САЛИ преди 9 години
До Анонимен"Най-се вижда по тоалетната."Всеки с работното си място !
4
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Като ме покани някой да му отида на гости, значи ме харесва. А аз не отказвам, защото само така мога да преценя материалното му състояние. Най-се вижда по тоалетната.
3
9
 
12
 
! Отговори
СОЦИАЛНО ЗАГРИЖЕН преди 9 години
Едно време какви столичани имаше, като беше Търново. Пък сега няма оправия с плоските шопи.
2
4
 
11
 
! Отговори
СОЦИАЛНИ ГРИЖИ преди 9 години
Едно време нашенките от село си бяха дресирани и обичаха столичани защото добре любят и изобщо не бият!А сега какви селянки има Божеееееее да не ти влизат в къщата!
1
3
 
39
 
! Отговори
СЛОНА преди 9 години
Лежа в леглото със жената, аз си гледам тавана и си мисля: Гледай как е кацнала тая муха и се държи и се чеше и не пада .Жената до мен си мисли : Не ми говори, вече не ме обича, иска развод, ще му дам и децата ще са при мен, може да иска да ме бие, аз го заслужавам и децата са глупави като мен и съм грозна и дебела .Тя проговаря:-Съгласна съм да ти дам развод .Аз :-Уф, пак ли. Заспивай . И се обръщам с гръб и заспивам .НЕ Е ЛЕСНО ДА СИ ЖЕНА ......