Кои свалки работят

Експертното мнение на една актриса
49
Кои свалки работят
Снимка: Men's Health

Флиртът и ухажването са изкуство, което малцина разбират. Макар да има някакви негласни правила, всяка дама има различни предпочитания и към нея трябва да се подхожда индивидуално.

Джейми Алексанър е млада, красива и известна актриса Тя успя да спечели мъжкото внимание с участието си във филма „Тор”.

Ето и какви са нейните съвети за мъжете, които искат да свалят една дама:

Клишетата всъщност работят

„Хуморът е най-добрият начин да спечелите интереса и вниманието на една жена. Ако можете да смеете над себе си, това също работи във ваша полза. Едно дете в заведение за бързо хранене ми каза: „О, Боже, болеше ли те, когато падна от Рая?”, а аз отвърнах нещо от сорта на: „О, Боже, не, ти си само на 15 години!”. Но това хлапе беше много забавно и се хилих с дни на думите му. Всяка жена оценява забавните мъже, така че не се страхувайте да се правите малко и на глупав”, сподели актрисата пред Men’s Health.

Оригиналната среща печели по точки

„Клишето е романтична вечеря. Но срещата през деня може да е много по-забавна. Отидете да карате колело или на сърф. Ако денят мине добре, накрая пак може да отидете на вечеря. Най-лошата идея за среща е да отидете на кино. Няма как да се опознаете в салона и просто тъпо ще гледате в екрана, надявайки се да няма секссцени, за да не ви бъде неловко.”

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да бяга?Нещо им правиш на жените.
11
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Nishto podobno.Kato te pokani she si glatnesh gramatikata.
10
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ето една проста схема, за да не изглежда всичко толкова сложно и непредсказуемо:1.Харесваш я в нета.2.Харесваш я по телефона.3.Харесваш я на първа среща и ако можете да хапнете и поговорите заедно без тя да избяга - сексът е много, много близо.:) Не е лошо също така първото хапване или въобще излизане да е финансирано от мъжката страна. Така и въпросът как си с парите и възпитанието отпада до голяма степен.
9
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Психолог си казваш като си нацеля мишена и няма как мой е?
8
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Отвореният мъж не сваля жените. Жените него го свалят. Кога свалят жените? Когато зависят от някого
7
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Само глупендерите водят дамите на кино или в ресторант. Там няма легла, а и секс на публично място е забранен.А при българките номера с хумора или интелектуални теми, не минава. Те питат: "К'во бачкаш, к'ва кола караш, сам ли живееш?"
6
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Borislave ,nqkoq jena ne e li izrazila Simpstii i da te hvane za paketa,bez da se valnuva kakvo she kajat horaya,drugite?
5
1
 
3
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 9 години
Всички свалки...работят,срещу...пълнолуние.
4
1
 
11
 
! Отговори
жена преди 9 години
Свалките са химия, освен ако не става дума за пари. Симпатичен ли е младежът - става, ако е гаден - каквото и да направи - все тая. Само че симпатичността е нещо индивидуално за всяко момиче. Така че - момчета, пробвайте се който, както може, пък дано късметът е на ваша страна. Аз например харесвам директния подход - напр. ,,Здрасти, свободна ли си довечера?,,:)
3
0
 
14
 
! Отговори
"ХуморътЕнай-до преди 9 години
начин да спечелите интереса и вниманието на една жена ... Всяка жена оценява забавните мъже, така че не се страхувайте да се правите малко и на глупав."Точно така е, ако ухажвате интелигентна,чувствителна,отзивчива жена.Но я се опитай по същия начин да впечатлиш някоя простовата, душевно саката, *** буца.На външен вид може горе-долу да е успяла да се направи привлекателна, но иначе да е проста като *** и без грам чувство за хумор.Тя направо ще ти каже в очите, че си жалък.Освен ако не шариш
2
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако си готин всички свалки работят, че даже може и без свалки, направо от вратата за краката. Ако не си готен и най-"добрите" свалки не работят. Най-много да отнесеш нещо, в най-лекия случай, пренебрежение и присмех.Ако пък си много готин, се чудиш как да се оттървеш от свалки.Тъй че до готиност е, не до свалки.Но на жените им е любимо да набиват канчета на мърлювци, които се правят на свалячи. Та затова са тези съвети за "кои свалки работят".
1
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Най-добре ги свалям с винкело.