Няколко лесни начина да се отворите към другите

Помагат и при общуването със силния пол
Обновена: 8 юли 2014 18:50 | 8 юли 2014 18:49, Теодора Драгоева
4
Няколко лесни начина да се отворите към другите
Кадър от филма "Лош късмет?"; Снимка: outnow.ch

Срамежливостта вече не е добродетел, а спирачка да постигнете целите си. Ако се свените да общувате открито с другите и да си казвате от какво се нуждаете, винаги ще получавате по-малко. Освен това няма как да спечелите вниманието на мъжете, които ще си мислят, че не са ви интересни и ги отбягвате.

Ето и 5 лесни начина да станете по-екстровертни, особено към силния пол:

Не се страхувайте да общувате

Много лесно можете да промените темата към нещо, което ви интересува и от което разбирате. Правете го, за да се включвате по-активно в разговора. Не се притеснявайте и да задавате въпроси.

Опитайте онлайн запознанства

По-този начин може да запазите своята анонимност и да се чувствате по-сигурни. Дори и да имате реален профил, вероятно ще ви бъде по-лесно да общувате с писане, отколкото очи в очи. Ако човекът отсреща ви допада и се чувствате достатъчно комфортно, вижте се с него.

Социализация

Спрете да отказвате партита, кино, събирания с колегите. Колкото по-често се намирате сред забавляващи се хора, толкова повече ще „попиете” от тяхното настроение и ентусиазъм. Освен това сред цяла тълпа няма как да не намерите поне един, достоен за вниманието ви.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Теодора, напиши една статия за лесните начини да се отворим към секс с другите.
2
2
 
4
 
! Отговори
Точка 6. преди 9 години
Вие питате: как да се отворите към другите?Ние отговаряме: като си свалите гащите!
1
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Преди години, още в ученическа възраст, попаднах на статия, написана от психолог. Той даваше съвет как да бъде преодоляна прекалената стеснителност и срамежливост. Според него, прекалено стеснителният човек, като първа стъпка, трябвало да влиза в препълнени заведения и да минава между масите, като едновременно с това си мисли: "Аз излъчвам светлина, аз излъчвам топлина." Това ме впечатли силно, другите съвети от статията не запомних.