Тя ви мисли за гей, защото…

Понякога жените анализират нещата по свой си начин, дори те да не са така в действителност
39
Тя ви мисли за гей, защото…
Kадър от филма "Мир, любов и още нещо"; Снимка: outnow.ch

Случвало ли ви се е да сваляте упорито някоя дама, а тя постоянно да ви държи в „приятелската зона”? Една от причините вероятно е, че тя ви смята за хомосексуалист. Може и да се изненадате от този факт, но жените разчитат по интересен начин някои ваши думи и постъпки. Ето и 4 причини тя да ви счита за гей:

1. Не показвате достатъчно ясно интерес към нея

Каните я у вас, но след като се озовавате на дивана, не правите никакъв опит да я атакувате сексуално. Вероятно се опитвате да бъдете джентълмен и дори комплиментите ви са прекалено романтично-клиширани, докато тя ви мисли за гей. Дърпа огромното си деколте надолу, усуква крака, така че полата ѝ да се вдига с още един сантиметър нагоре, а вие – нищо. Как да не ви помисли за гей?

2. Постоянно коментирате сексуалността на другите

Излезли сте заедно навън, а дебнете като някоя клюкарка какво се случва около вас. Забележите ли някой хомосексуалист, просто не можете да се стърпите и правите коментар. Веднъж ок, но ако това се повтори няколко пъти в рамките на деня, тя определено ще ви помисли за хомо. Какво пък толкова ви вълнува любовният живот на гейовете?

3. Клюкарите повече от нея

Клюкарстването е типично женска черта. И гейовете я притежават. Ако вие си падате по обсъждането на всякакви слухове, не се изненадвайте, че тя ви гледа недоверчиво и едновременно с интерес. Вече сте нейна партия, нейната нова приятелка – гей.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бе аз женските ,като ги гледам в последно време, все повече ми мязат на ...ТРАВЕСТИТИ ,ама това е друга тема
13
0
 
3
 
! Отговори
... преди 9 години
Абе има жени с който е 100 пъти по-добре да те мислят за гей! Щото при тях ставане нема! И жен шен и виагра и кото и да земеш не ще и не ще да рипне! Докато с други то си рипа *** пък те бегат и така е в тоя свят, какво може да се направи? :)
12
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не прочетох цялата статия, защото не ми се щрака Tialoto.bg, но ако правите първите три неща, то вие определено сте Гей.
11
2
 
1
 
! Отговори
Борислав-Ерген 39г преди 9 години
Големия е/бач и политик-ЛИДЕР В БГ е като мен ама на мен не ми се занимава с вас и ето преписват ме някой-мъчат се малко копи-пейст и после 10-16 проценти на избори.Бас ловя матряла че искам ли власт в тази смешна страна БГ ще се скъсате да гласувате за мен защото сте лесни за МАНИПУЛИРАНЕ!Днес ви пускам по тази пързалка..утре ако реша на другата..няма да смогна да ви чета плюсовете и процентите за мен:)Психолог номер 1 съм на страната!Ясно е!
10
0
 
1
 
! Отговори
Борислав-Ерген 39г преди 9 години
А не не како аз голи жени съм виждал в различни пози и первезии разбира се като не се минава границата на нормалното така че това с мишени и нацелване няма как да стане.Аз имам устои и принципи С ЕДНА ДУМА НЕКЪЛВА..вече сме на години и е нормално света сега да се върти около нас а не ние около него.Но това е за умни като мен.Другите си ги цели-кълвете се-прецаквайте се с големи любови и после разбира се забиване на нож в гърба-смисъла на съвместното съжителство.Мен какво ме касае?Аз съм за моето
9
0
 
1
 
! Отговори
Борислав-Ерген 39г преди 9 години
Не съм от най чувствителните да се сърдя Тошка.Дразня елементарните момченца и момиченца с мойте дописки тук.Търкат като луди...аз пак им го пускам ..те пак търкат в нерви по мен..правя си кефа като скучая с тях като им го нацепвам с проксита:)Това което сега пуснах като статии са от вчера които те изтриха...но повторението е майка на знанията....та ги уча на такива маймунките от редакцията тук.:)Един вид са ми за забава-добър тонус употребени от мен но и това не е новина.Аз съм СУПЕР УМЕН!:)
8
0
 
2
 
! Отговори
до 8 преди 9 години
най-вероятно :Д
7
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Друга вероятност поради която ви мисли за гей е(когато не сте я налазили), че не се е поглеждала в огледалото...торба с целулит, тресящи се сланини, ***, увиснал до коленете...но с татуировки и чалга-прическа...и даже дънки-шалвари - мечтата на поета
6
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тя ви мисли за гей понеже .... само и единствено секс и е в главата и на тая база определя кой какъв е. И то според напълно погрешните и представи. Понеже няма нито ценности нито морал нито каквито и да е други човешки качества
5
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тя ви мисли за гей, защото...сте гей.
4
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тя ви мисли за гей, защото е *** овца. Може просто да не го кефи и затова не й обръща внимание.
3
2
 
18
 
! Отговори
Валентин преди 9 години
Ох, шсе намочам от смях
2
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аха според тази трябва да хванеш някаква мноого тънка граница между това кога на нея и се прави наистина секс,кога само пак и се прави ама всъщност не и кога не и се прави ама те кани полугола в тях..Започвам да разбирам теорията за боя секса и сръбската музика
1
3
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Жената е странно нещо. Ако се озове до мъж и той не я налази до пет минути,просто от уважение, после разправя на на приятелките си " мани го , за нищо не става тоя *ал ", ако пък той я подхване веднага се оплаква че е била населена. Няма угодия.