5 знака, че излизате с грешния човек

Вероятно сегашната ви връзка не е това, за което мечтаете
16 юли 2014 19:11, Теодора Драгоева
21
5 знака, че излизате с грешния човек
Kадър от филма "Давам им година"; Снимка: outnow.ch

Намерете си партньор, който се държи добре с вас и ви прави щастливи. Някой, който ви повдига самочувствието, а не се старае да го стъпче. Човек, на когото можете да имате доверие и който заслужава да има специален статут в живота ви.

Ако обаче интуицията ви подсказва, че нещо в сериозното ви гадже не е както трябва и че може би той/тя не е човекът за вас, то може би трябва да послушате вътрешния си глас. Вероятно сегашната ви връзка не е това, за което мечтаете. Ако е така, то сигурно ще искате да проучите темата по-задълбочено.

Тук са пет сигурни признака, че излизате с грешния човек:

1. Не сте щастливи.

Когато хората са в хубава връзка, с правилния човек, те летят на крилете на щастието. Не казваме, че те също не спорят с половинката си отвреме навреме (и най-стабилните двойки го правят), а че като цяло се намират на добро място от емоционална гледна точка. Най-общо казано, когато човек си намери подходящ партньор, той се чувства добре за себе си и обратното – ако връзката куца, и щастието е трудно постижимо.

2. Нямате добро самочувствие.

В допълнение към това, че човек в хубава връзка се чувства щастлив, обикновено той има и добро самочувствие. Разбира се, всеки понякога си има своите моменти на несигурност, но когато един индивид се чувства обичан, той е доволен от себе си.

3. Близките ви ви призовават да прекратите тази връзка.

Ако хората, на които се доверявате най-много, смятат, че сте се превърнали в стръв за акула, това е знак, че може би половинката ви в момента не е идеалната за вас. Разбира се, понякога вашите близки могат да се объркат, но все пак замислете се над съветите им.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Първите три изречения от статията са достатъчни.
8
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Започне ли мъжа да поръча по-малко от обичайното по заведенията, веднага го зарязвайте и отивайте при резервния вариант. Или бизнеса му за момента не върви, или сте му омръзнали. И в двата случая крайно време е да го зарежете.
7
1
 
4
 
! Отговори
ШР преди 9 години
Гадост е единия да се раздава безрезервно докато другия си има нещо навито на пръста и върти суче нито пуска нито поема. Простащината е дълбоко внедрена в комплексирания човек за когото много по важно е как ще го изкоментират безмозъчните съученички с кухи погледи от това какво ще получава от някой който е готов да се самоотдаде... както се казва в една дебела книга - не давай бисерите на ***.
6
1
 
18
 
! Отговори
СаШо преди 9 години
Всяка жена си има различни цели в живота .Едни искат кариера, други деца, трети купони, четвърти пари и т.н. .Жалкото е, че всяка иска неща които са непостижими и се опитват на всяка цена да постигнат мечтата си . За съжаление предават роднини, приятели, семейство и като се осъзнаят и погледнат назад: Всичко е било един фалшив розов сън, а реалността е САМОТА .Заобиколена с фалшиви приятели, който я мразят . Усмихнати лицемери, а в същност подлеци .
5
0
 
3
 
! Отговори
Razocharovana преди 9 години
Mnogo laje be hora, mnogo laje....pisna mi , ste go smenqm ...
4
5
 
3
 
! Отговори
Готино преди 9 години
До АнонименТези ги има само по рекламите..
3
2
 
12
 
! Отговори
Готино преди 9 години
Намерете си жена,която готви добре,изглежда добре,добра е в леглото и се постарайте трите никога да не се засичат..
2
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
- Излизам с трима и се затруднена кой от тях да избера- Попитай схрцето си !- Попитах го. - И какво ти каза сърцето- Каза ми, че ако азбере мъжът ми ще ми скъса главата -
1
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
99% излизат с грешния човек.У нас към 99.9% от жените излизат с по няколко грешни човека наведнъж, но пък имат някаква изгода. Обикновено финансова.