Как да излекувате любовната мъка на приятелката си

Първо ѝ покажете, че сте до нея и смятате да се борите с тъгата заедно
21 юли 2014 23:00, Теодора Драгоева
21
Как да излекувате любовната мъка на приятелката си
Kадър от филма "Булчински войни"; Снимка: outnow.ch

Животът невинаги е шампанско и рози и понякога трябва да се изправим пред силна емоционална и физическа болка. Когато ви се случи, веднага търсите подкрепата на близки и приятели. Възможно е обаче и те да търсят вашата в тежък момент и тогава трябва да реагирате по най-добрия начин.

Ето и как да помогнете на приятелка, която изживява любовно разочарование:

Говорете
Често подценяваме силата на комуникацията. Но с мълчание нещата стават по-тежки за нея, тъй като тя ще задържа болката в себе си. Накарайте я да разкаже всичко, което ѝ тежи. Ако трябва да го разказва отново и отново, докато претръпне. А вие слушайте и не съдете!

Бъдете на нейно разположение
Повече от всичко вашата приятелка трябва да знае, че вие сте до нея. Това означава, че може да ви звъни във всеки един момент, когато се почувства зле и да преспива у вас, когато вечер се дави в сълзи.

Пазарувайте
За никого не е тайна, че момичетата обичат да пазаруват и това им действа успокояващо и разсейващо. Хващайте дружката си под ръка и бързо към най-близкия мол.

Гответе
Готвенето доказано гони стреса. Измислете си някакво сладко изкушение, пълно с шоколад, ванилия и банан, които съдържат полезни съставки, повишаващи настроението. Може да го полеете и с лек алкохол.

Oще по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
2
 
! Отговори
мъж преди 9 години
дремемизалюбовнитемъкинаприятелките ми
7
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аз като и казвам да се запознава и с други ,тя не та не ,вторачила се в един ,като кон с капаци , ужас няма лек..
6
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Направете й "шпатула". А за тия двете кифли от смимката - моите уважения към жените, но тях двете само един балкански мъж би ги оправил, разглезени лигли...
5
2
 
15
 
! Отговори
Див Селянин преди 9 години
Абе една яка близалка мое да свърши чудесна работа!
4
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Казват, че приликата между женитеи маймуните е, че не се пускат от единияклон докато не са се хванали за следващия. За разлика от маймуните, жените се държатза няколко клона едновременно. И плачат,когато изпуснат най-дебелия от тях.
3
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Как да излекувате любовната мъка на приятелката си" - запознайте я с някой толкова богат, колкото бившия й. Независимо колко е възрастен и отвратителен.
2
3
 
8
 
! Отговори
Купидон преди 9 години
Списък за лекуване на любовна мъка:1. На пазар през секс шопа 2. Правим кекс с ганджа.3. Записваме се на курс по йога и фелацио.4. Изяждаме кекса с приятелката и практикуваме йога с играчките от пазара.5. Ако ви хареса не ви трябва мъж.6. Ако ли не, готови сте за нов приятел/любовник.И в двата случая сте излекувана.
1
2
 
3
 
! Отговори
chach преди 9 години
novinarski sait.