Признаци, че сте готови да сключите брак

Виждате във вашето бъдеще и партньора си
23 юли 2014 20:35, Мария Дуковска
9
Признаци, че сте готови да сключите брак
Снимка: Outnow.ch

Бракът е сериозна стъпка, която би следвало да бъде добре обмислена. Когато сте във връзка има редица признаци, които подсказват дали сте готови за тази промяна, или не. Ако откривате долуизброените признаци във вашата връзка, то вие определено сте готови за голямото „Дa!“.

Нямате нищо против моногамията

Един от сигурните признаци, че вече сте готови за брак, е когато откриете, че идеята да бъдете с един човек е това, което сте търсили досега. Ако флиртовете със случайни партньори вече не представляват интерес и забавление за вас, а предпочитате да прекарате времето си с любимия, това е индикация, че сте готови да се обвържете сериозно.

Виждате във вашето бъдеще и партньора си

В списъка с признаци, че сте готови за брак, добавете и този, в който партньорът ви е част от вашите бъдещи планове. Двойките, които са готови да продължат заедно напред, правят планове, които за почват с думата „ние“.

Ако все още мечтаете да пътувате сами на интересни места или се сещате по-често за бившата си половинка, вероятно не сте готови за брак.

Останалата част от статията може да прочетете в Az-jenata.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: браксватбалюбов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Доста случай има на мъже които след 10 години брак ЕВЕНТУАЛНО разбират, че детето не е тяхно. След това съжаляват, че не са сключили и брачен договор за да им остане нещо след развода. Така, че брачен договор и ДНК тест на детето още при раждането! 90% тук останаха само ***... та за това...
3
0
 
4
 
! Отговори
мечтателка преди 9 години
Бракът не е за егоисти. Той е една символична стъпка, която затвърждава връзката и определя някакви граници на поведението, за да може семейството да се постави на първо място и да се съхрани. Да, тогава "аз" се замества с"ние", но това не означава да загубиш индивидуалност. Това означава да се грижиш за щастието и на някой друг, а не само за себе си.Жалко, че повечето мъже всъщност очакват от брака предимно редовен секс, размножаване и топли манджи. Но-какъвто акъла, такива и стремежите
2
0
 
3
 
! Отговори
И по-нататък... преди 9 години
Бориславе кво стана ?
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За да се реши един мъж да предложи женитба, трябва жената поне в началото, да прикрива любознателността си относно неговите материални възможности. В общество с бързосменяща се конюнктура, както България по време на прехода, жената няма търпение и разкрива интересите си още преди мъжа да е узрял да ѝ предложи брак.