Камъни и кристали, които привличат любовта

Мощна комбинация от камъни за повече страст
19 авг 2014 15:51, Михаела Лазарова
12
Камъни и кристали, които привличат любовта
Снимка: Reuters

Има много камъни и кристали, които носят специфична сила на своите притежатели. Някои осигуряват баланс в отношенията, други имат способността да лекуват, а трети да привличат любовта и романтиката. 

Тъй като списъкът им е дълъг, споделяме една малка част от тях, която ще промени живота ви в положителна светлина.  

Розов кварц 

Този красив камък в нежно розово е първият в списъка на тези, които ще ви донесат повече любов в живота. Той е камъкът на безусловната любов. Носи успокояваща енергия, дава чувството за вътрешен мир и любов, не само към другите, но и към себе си. 

Ако страдате по изгубена и несподелена любов, розовият кварц ще помогне да преодолеете по-лесно любовната мъка, но и ще привлече нова любов в живота ви. С негова помощ ще отворите нови хоризонти и възможности в любовния сектор. 

Дръжте розов кварц на нощното шкафче или го носете под формата на бижу.  

Малахит  

Камъкът е съставен от красиви зелени нюанси, които сякаш танцуват на светлината. Той има способността да премахва болезнените любовни спомени и освобождава място за нова любов.

Лунен камък 

Лунният камък подклажда пламъците на страстта. Самото име на камъка подсказва романтика и неслучайно е наричан перлата на страстта. Той подхранва пламъка на любовта между партньорите, повишава сексуалната енергия и възбуда, а също така помага и на тези двойки, които искат да имат дете. 

Комбиниран с розов кварц, ще спомогне за заздравяването на всякакви връзки с любимия човек.  

Аметист 

Аметистът е камък, който ще ви донесе смирение и разбирателство в любовта. Носенето му под формата на бижу, успокоява ума и отваря сърцето. За да намерите нова любов и да оставите самотата, комбинирайте аметист с някои от другите любовни кристали или камъни.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: камънизодиилюбов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
2
 
! Отговори
каменар преди 9 години
Михаела, имам два страхотни камъка между краката и един топ. Държат топа и той гърми. Това е. Без тях никакви камъни не решават проблема за привличане на любовта, страстта и прочее...
10
0
 
1
 
! Отговори
Карат преди 9 години
Даваш единия диамант на един приятел,после даваш и другия диамант на друг приятел.Този,който след два дни ти върне подаръка,значи връща фалшивия диамант.За другия забрави.
9
2
 
3
 
! Отговори
Грую преди 9 години
До Анонимен 8,ако не си разбрал още как става, да ти обясня:1. харесваш някоя харна мома много2. тя теб хич3. намираш едно малко диамантче4. подаряваш го на момата5. вече мушкаш!За 1, ооо Пено мари, де одиш! Диамант съм ти купил за рождения ден, ш'та мушкам, няма начин! )))
8
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И какво харесаш си някой набавяш диамантите и изведнъж работата станала.? Това да, не е концерт пожелание?
7
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Някой да ми обясни как да различа истинският от ментето,че на златари и продавачки не вярвам!------------------Ima testeri za diamanti, no nai-lesno e ako s pila se opita da se reze niama da ostavi sleda v diamanta
6
0
 
4
 
! Отговори
До 5 преди 9 години
Синтетичният скъпоценен камък е много по-чист, "по-бистър" от естествения. В естествения обикновено се виждат едни точици, все едно че съдържа песъчинки.От най-възрастното поколение съм чувала как нашите прабаби и прадядовци се проверявали дали камъкът е истински. Като капнеш върху него вода, тя се събира в една капка по същия начин, както това става, ако си капнал вода върху повърхност, намазана с масло.Истинският диамант реже стъкло.Може да има и други начини, но аз не ги знам.
5
0
 
4
 
! Отговори
7 преди 9 години
Някой да ми обясни как да различа истинският от ментето,че на златари и продавачки не вярвам!
4
1
 
3
 
! Отговори
... преди 9 години
До Пенка 1 Aiidee , savsem na pazarlaci e tragnalo tuk
3
2
 
3
 
! Отговори
До 2 от 1 преди 9 години
2,Оценявам чувството ти за хумор. Значително подобри настроението ми в края на работния ден! :))
2
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Знам *** Пено, как?! Намерил съм ти съкровище! Когато си сама трябва да изречеш ясно и уверено думите "искам да вляза в света на растенията и камъните!" Вземи си колкото можеш да носиш.
1
2
 
9
 
! Отговори
Пенка преди 9 години
Груйооооооо, нали знаеш кога имам рожден ден? :))